Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Yajima din Bran

Bran, sat Predeluț, str. Predeluț, nr. 81 -
   Oana din Braila
nota: 9.83
schedule 18.06.2023
Recomandam cu toate increderea. Totul la superlativ, incepand de la gazde, facilitatile si dotarile oferite, curatenie, confortul camerelor, peisaj de poveste, liniste!! Locatia beneficiaza de locuri de joaca si pentru copii. Multumim pentru ospitalitatea oferita. Vom reveni cu drag!
   Bogdan Bib din Laceni
nota: 10
schedule 11.02.2023
Ne bucuram ca am ales aceasta locatie deosebita. Curatenie, personal amabil, interiorul are un design modern. Cabana este situata aproape de castelul Bran, dar si de alte locuri turistice. Este un loc perfect atat pentru relaxare, cat si pentru a te distra cu prietenii. Cabana dispune si de un ciubar, unde te poti distra cu prietenii.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm să auzim de la turiști că s-au simțit bine la noi și suntem nerăbdători să ne regăsim pe viitor.
   Trifu Cosmin din Predelut
nota: 10
schedule 11.02.2023
O casa cu amintiri frumoase, intr-un loc linistit, cu traditii, unde curatenia este la loc de cinste. Felicitari ca exista asa ceva in Romania! O zona frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde, cu siguranta, poti uita de orice problema.
Conditiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare. Nimic de reprosat! Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Sunteți niște oameni minunați care au nimerit într-un loc minunat și potrivit pentru o vacanța de neuitat.Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi și să ne regăsim cu bine.
   Manole Dorel din București
nota: 10
schedule 08.02.2023
Am fost foarte multumiti de ce am gasit la locatie, totul a fost perfect, gazda a fost primitoare, tot grupul ne-am simțit excelent si o sa revenim, cu drag. Locatia are tot ce iți dorești, bucătărie complet utilată, sala de mese, terasă, grătar, iar ciubărul a fost piesa de rezistență. Foarte multumiti.
Răspunsul unității:
Ne bucuram foarte mult ca v-ați simțit bine la noi și oricând sunteți bineveniți. Va salut de la bran și abia aștept să ne regăsim
   Sergiu din Campina
nota: 10
schedule 08.02.2023
Totul este la superlativ, sigur mai revenim anul acesta.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase si ne bucurăm ca v-ați simțit bine la noi .
Sunteți bineveniți oricând
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raffa din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.12.2022
Nu știu de ce, dar, de fiecare dată, fiecare vacanță se bifează la Bran. De data aceasta am nimerit in cel mai primitor loc din câte am fost. Curat, călduros, la propriu și la figurat. De la balconul camerei noastre am avut in fiecare dimineata o altfe” de priveliște spre pădurea munților Bucegi, minunat, pentru ca ador natura in toate formele ei.
Și, cu toate ca vila se afla intr-un loc cu multă liniște, mi-a plăcut enorm plimbarea pe jos, de doar 15 minute, pana în centru, unde, din nou, așa cum facem de fiecare data când mergem la Bran, am cumpărat bunătăți locale și am băut un ceai cald.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Maria
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria
Telefon: 0742 114 736
WhatsApp
Apel/SMS