Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Valea Brazilor Sohodol din Bran

Bran, sat Sohodol, str. Dumitru Renghea, nr. 14 -
Nota 10 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Melisa Prodan din Tulcea
nota: 10
schedule 11.11.2022
Cea mai frumoasa casa de vacanță pe care am văzut-o si, totodată, cea mai curata. Fiecare camera are baia ei, un lucru pe care nu prea îl gasesti. Toate camerele sunt unice și au ceva special care te atrag vizual. Un loc minunat, o priveliște superba, o gazda foarte prietenoasă și amabilă. Pentru iubitorii de liniște și natură, acest loc este perfect pentru a petrece timpul cu familia sau prietenii.
   Roxana din Mogosoaia
nota: 10
schedule 13.10.2022
Totul a fost la superlativ! Am petrecut un weekend minunat alături de familie, unde ne-am simțit efectiv ca acasa. Gazdele un cuplu tânăr (oameni deosebiți și cu un bun simt cum rar întâlnești), care de la intrare îți dau senzația ca ii cunoști, atât pe ei, cât și locul de o viața! Voi reveni, cu drag, in aceasta casa de vacanta, ce s-a dovedit a fi mult peste așteptările noastre! Va multumim pentru tot!♥️♥️♥️
Răspunsul unității:
Noi ne bucuram ca întâlnim și oamenii minunati! Ne bucura nespus de mult sa avem mereu toți membrii familiei uniti și sa avem armonie frumoasa în curtea noastă de fiecare dată când avem locația ocupată! Va mulțumim și va așteptăm cu alta ocazie Ia noi. ❤️❤️❤️
   Prodan din Verona
nota: 10
schedule 05.08.2022
Am ajuns la aceasta locație după o experiență urata la o locație din Râșnov. Prima impresie când am ajuns nu a fost una wow, dar pășind în interiorul locației, a fost extraordinar. Proprietarii, un cuplu tânăr cu ceva viziuni occidentale, au reușit sa construiască această locație cu tot ce ai putea avea nevoie. Se pot organiza și botezuri la cât spațiu este. Locația este una foarte, foarte curată, cu o gradina foarte îngrijită, unde te poți răsfăța într-un ciubar cu apa caldă. Afara se poate găti mâncare sau se pot face grătare, exista chiar și o vitrina frigorifică deci, sincer, nu lipsește nimic. Proprietarii foarte săritori, dacă ai nevoie de ceva, ei îți vor satisface dorințele. Prețurile sunt foarte ok, ținând cont ca la sfârșitul șederii noastre acolo, ne-au făcut și o reducere substanțială. Sunt multe de povestit, dar mai bine mergeți d-voastra acolo sa va convingeți singuri.
Răspunsul unității:
Noi ținem sa va mulțumim pentru toate sfaturile dumneavoastră cu o buna intenție și asa cum v-am promis când va întoarceti la noi veți găsi ideile dumneavoastră frumoase care ne fac și noua viata mai UȘOARĂ! Sunteți o familie frumoasa și unita și ne-a plăcut sa va avem în casa noastră, multă sănătate și bucurii sa ne vedem cât de curând!
   Dana din Galati
nota: 10
schedule 13.03.2022
O vila noua, curată, exact ca in poze. Gazdele au fost f primitoare, ne-au încins grătarul, ne-au ajutat cu tot ce a fost necesar și chiar ne-au montat ciubarul recent cumpărat mai devreme astfel încât sa ne putem bucura de el. Curtea este f mare, a fost și loc de sănius pentru copii. Zona este superba, se poată asculta și muzica afara, iar focul de tabăra cu vin fiert a fost organizat de gazde bonus.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos, pentru noi contează tare mult ca toți cei ce ne trec pragul sa își amintească frumos de noi! După fiecare grup cazat la noi învățăm sa ne perfecționa și sa facem confortul dorit pentru fiecare gust! Va mulțumim încă o data și sa nu uitați ca a-ți contribuit și voi în ajutorul cubarului
   Costin din Constanța
nota: 10
schedule 06.02.2022
O locație de vis, un loc liniștit cu o suprafață mare de teren unde este prezenta o pârtie generoasa pentru săniuș si multe spații pentru recreere, cazarea foarte bună, camerele sunt curate, moderne, foarte bine încălzite, bucătăriile utilate complet, iar gazdele sunt deosebite. Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm cu mare drag!
   Teodor Jiscanu din Râșnov
nota: 10
schedule 21.01.2022
Foarte curat, gazdele foarte prietenoase, liniște, curețenie, condiții maxime sa poți sa te întorci cu bateriile încărcate! Ne dorim sa avem mai des oameni sa se implice asa în turism! Priveliștea este minunata cu o livada frumoasa de pomi și pe anotimp de iarna loc suficient pentru săniuș, drum asfaltata pana în fata porții, se ajunge ușor la locație. Va mulțumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos! Va mai așteptăm cu drag!
CONTACT
Chiriac Elena Alina
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Chiriac Elena Alina
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0726 510 825
WhatsApp
Apel/SMS