adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Edy din Borsa

Borsa , str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 150  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Edy din Borsa


   Dorinel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2015 - 27.12.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea personalului,curatenia,locatia,micul dejun si cina au fost excelente,masa festiva de Craciun super buna si gustoasa.Camerele curate,calduroase iar amabilitatea gazdelor de nota 10.
   Bianca N. din Brasov
nota: 9.2
schedule sejur: 12.08.2013 - 14.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este minunata, camere mari si curate, bucatarie utilata la dispozitia turistilor, gazdele sunt foarte amabile si gatesc minunat la un pret bun. Pensiunea are loc de joaca amenajat pentru copii, un foisor mare in care se poate servi masa, grill, impresia generala a fost foarte buna
   Florian din Constanta
nota: 9.5
schedule sejur: 21.07.2013 - 27.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc racoros in arsita verii, spatiu de joaca pentru copii, chiosc foarte spatios bun pentru servit masa sau alte activitati sedentare de grup. Arata mai bine decat pozele si nu a fost nici iun moment in care sa regret alegerea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Turistii ajung majoritatea cu masina, dar nu ar strica sa aiba posibilitatea de a fi condusi in diferite locatii si mai ales in tururi de catre cineva bine informat. As fi de acord sa platesc o masina potrivita, un sofer cunoscator al drumurilor si un ghid care sa ma ajute sa vad si altfel locurile. Nu este un minus al pensiunii ci doar o posibilitate de imbunatatire.
CONTACT UNITATE
Valerica
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,