Casa Flori de Voronet Voronet - TURIST INFO .ro

Casa Flori de Voronet din Voronet

Voronet, str. Voronet, nr. 295Bis ( la aprox. 4.5 km de centrul loc. Gura Humorului )
Despre Casa Flori de Voronet
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Casa Flori de Voronet asezata pe malul paraului Voronet, inconjurata de padure, cu o gradina de flori inmiresmate, va asteapta cu un numar de 5 camere pentru cazare avand o capacitate de 12 locuri. Casa Flori de Voronet va pune la dispozitie o sala de mese cu o capacitate de 12 locuri si o bucatarie complet utilata. Gradina cu flori poate admirata de pe terasa casei de langa spatiul amenajat pt gratar.Casa este pozitionata la circa 300 m de Manastirea Voronet. Va asteptam cu drag !!!


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare