Pensiunea Poiana Caprioarei Vernesti, comentarii

Pensiunea Poiana Caprioarei din Vernesti

comuna Vernesti, sat Cândești, str. Niscovului, nr. 32  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Poiana Caprioarei Vernesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Poiana Caprioarei din Vernesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elisabeta - Bucuresti
( sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016 )
8
Curatenie impecabila, amabilitate, liniste, aer curat (e la ţară). Daca esti obosit si vrei sa nu te deranjeze nimeni si nimic, acesta este locul. De la pensiune ajungi relativ repede cu masina la Vulcanii noroiosi, Magura, Manastirea Ciolanu, Sarata Monteoru.
Toate merita vazute, mai putin Muzeul Chihlimbarului de la Colţi pana la care exista o partiune de 4 km de gropane. Minune ca masina a scapat teafara. Eu am facut la intoarcere drumul spre Barajul Siriu, Intorsura Buzaului, Sacele, Cheia, Ploiesti, Bucuresti. Traseu fff frumos.

Trebuie veioze pe noptiere.
Usa de la intrarea in camera are vreo 6 ochiuri de sticla astfel ca toata noaptea ai lumina de pe hol. Cauzeaza la intimitate, plus ca nu ai izolare fonica in camera. Dar mie mi-a placut oricum.
N-ar strica si un minibar in camera, deoarece accesul la bucatarie nu e inclus in oferta de cazare, desi ti se spune ca poti folosi frigiderul. Dar sa cobori de fiecare data sa-ti iei apa sau fructe sau altceva, mie nu-mi place.
Se ajunge destul de greoi pt ca nu sunt indicatoare (in tot judetul Buzau e o "orbecãiala" generala). Nici localnicii nu stiu sa dea explicatii clare.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Loredana - Bucuresti
( sejur: 15.08.2015 - 16.08.2015 )
8.8
Curat, modern, spatios; amabilitate.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mariana N. - Brasov
( sejur: 12.08.2015 - 13.08.2015 )
9.8
Recomand cu mare drag aceasta pensiune!Ne-am simtit foarte bine aici! Camerele sunt mari, spatioase si foarte curate,mancarea foarte buna si la un pret accesibil, iar proprietarii niste oameni extraordinari!

Absolut nimic!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Liliana - Braila
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
9.7
Cei doi tineri care administreaza pensiunea sunt de nota 10. Tin curata pensiunea si extrem de ingrijita. Foarte indatoritori fata de turisti, cauta sa le satisfaca toate pretentiile. Ne-au oferit mereu dulciuri de buna calitate din partea casei. Sper sa-si pastreze in cotinuare energia pentru standardele inalte pe care le vizeaza.

Sugestie de imbunatatire - un palc de copaci sadit langa poarta ar aduce un plus de intimitate si umbra.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Radu - Sibiu
( sejur: 12.06.2014 - 13.06.2014 )
9.5
Proprietarii foarte amabili si draguti, mancarea excelenta si curatenia in camere ne va face sa revenim acolo cand drumul notru va trece prin zona.

Comentariu util ?
2 voturi 4 voturi
CONTACT
Catalin Sontica
0767 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare