Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ambiance din Venus

Venus, str. Centru Venus, nr. FN -
   Nicoleta T. din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.07.2022
Vila este aproape de plaja. Este situata intr-o zona linistita. Curtea este curata si la fel si in camera respectiv baie. Camera e frumos mobilata. Pretul este ok in raport cu calitatea serviciilor oferite. Un mare plus il consider faptul ca are uscator de haine la intrarea in fiecare camera. Nu avem nimic de reprosat. Vom mai reveni cu drag si alta data.
   Nicoleta din Galați
nota: 9.33
schedule sejur: 14.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat
   Silvia Liiana S din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 20.08.2019 - 24.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia foarte aproape de plaja, curatenie, liniste si proprietarii foarte amabili
   Andreea din București
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila foarte frumoasă, aranjată, curtea la fel, curățenie se face zilnic, proprietarii foarte ok, curtea stă mereu încuiată pentru siguranță, pe scurt ne-a plăcut totul.
   Luminita din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2018 - 03.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost multumimiti de aceasta cazare, totul curat, ne-au schimbat prosoapele in fiecare zi, personalul amabil, aproape de plaja si de magazine, restaurante. Vom mai reveni si in urmatorii ani.
   Lidia din Mogosoaia
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2018 - 02.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, amabilitatea gazdei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camerele un pic cam mici.
   Florin din Zimandcuz
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2018 - 30.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație foarte aproape de plajă, pensiune cu curte frumos amenajată în care au acces doar persoanele cazate, curățenie impecabilă atât în cameră și baie cât și în bucătărie ( utilata cu tot ceea ce ai nevoie ) și in curte, prosoapele se schimba zilnic, curățenie se face zilnic! Proprietari foarte amabili si prietenoși! Tot respectul pentru ceea ce fac! Vom reveni la această pensiune cu drag ori de cate ori vom putea!!!
   Bogdan din Bucuresti Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2016 - 21.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare foarte buna. Curatenie zilnic. Locatie linistita. Va multumim pentru cele 5 zile de concediu.
thumb_down
Aprecieri negative:
Referitor la locatie nu am nimic de semnalat.
   Paula P din Reghin
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2016 - 10.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia, faptul ca ma simteam ca acasa datorita gazdei, curtea ingrijita, situata aproape de plaja. Si foarte important nu ne-au deranjat ceilalti turisti cazati, ceea CE inseamna ca se selecteaza intr-un del turistii.
thumb_down
Aprecieri negative:
LA prima vedere ai senzatia ca sunt mici camerele, dar trece repede
   Lehel din Cluj
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2016 - 19.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat,prosoape schimbate in fiecare zi ,lenjeria de pat schimbata la 2zile,liniste,proprietarii foarte prietenosi,aproape de mare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai multe camere de cazare,probabil zona de parcare mai mare,
   Teodora din Focsani
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2016 - 15.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Felicitari proprietarilor pentru felul in care isi trateaza clientii!! De la noi primesc 10+
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista nemultumiri cu privire la locatia mai sus amintita
   Simona S din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2016 - 25.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie de nota 10, liniste, proprietari nemaipomeniti, locație in care te întorci cu multa placere.
   Rusu din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.08.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu au avut camere disponibile in perioada dorita de noi dar au raspuns rapid. La cererea noastra ne-au spus ce alte perioade au disponibile dar nu se potriveau cu planurile noastre de vacanta.
   Marilena din Braila
nota: 9.33
schedule sejur: 15.08.2015 - 21.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort,liniste,curatenie,amabilitate
thumb_down
Aprecieri negative:
Nemultumirile sunt legate de statiune si nu de conditiile de cazare.



Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam
   Marius din Ploiesti
nota: 9.83
schedule sejur: 17.07.2015 - 24.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este amplasata foarte aproape de plaja si are toate dotarile necesare unui sejur cu familia. Faptul ca este foarte curat, ca poti parca masina in curte, ca are bucatarie si un foisor generos pe noi ne-a convins sa revenim pentru al patrulea an consecutiv.
Nu pot incheia aceasta recenzie fara sa scot in evidenta amabilitatea gazdelor care sunt niste oameni atenti, comunicativi si foarte placuti. Atitudinea lor a contribuit foarte mult la alegerea vilei Ambiance ca destinatie de vacanta in ultimii patru ani. Le multumim si... Ne vedem la anul.
Răspunsul unității:
Multumim mult pt ca ati devenit turistii si chiar prietenii nostri, ne face placere de fiecare data cand ne revedem, va asteptam cu mare drag si anul acesta!
   Vasile V din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2015 - 05.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte draguta, vila amenajata cu gust, plina de verdeata si flori. Bucataria utilata si loc de servit masa in aer liber. Vila este foarte aproape de plaja si punctele de interes.
   Ana-maria A din Ciorogirla
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 26.06.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Din păcate, a intervenit o problemă şi am fost nevoiţi să anulăm rezervarea, însă consider esenţială împărtăşirea opiniei pe care mi-am -o în urma conversaţiei telefonice cu dna Steliana Iancu, gazda vilei Ambiance. Precizez faptul că dumneaei a avut o atitudine plăcută, deschisă şi un ton calm şi sincer, vocea transmiţând o căldură aparte, calităţi pe care, rar le-am întâlnit la o altă gazdă, mai ales în condiţiile anulării rezervării. Deşi nu am cunoscut-o personal, recomand celor care pun mare preţ pe atitudinea gazdei, să aleagă cu încredere Vila Ambiance.
   Ana Maria A din Cornetu
nota: 9.33
schedule sejur: 09.07.2015 - 15.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o vila frumos amenajata, curata si proprietarii sunt de treaba si sociaili. Ne-am simtit foarte bine si vom reveni si anul viitor. :)
Răspunsul unității:
Multumim mult si va asteptam cu drag!
   Georgiana G din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 13.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mobilier nou, liniste, gazda amabila, se face curatenie zilnic.
Cred ca in camera totusi este nevoie de un suport sau macar un scaun ca sa-ti poti sprijini lucrurile (noi ne-am chinuit prin baie si pe sarma de intins rufe din curte).
Overall OK, pacat ca a fost scurt sejurul!
thumb_down
Aprecieri negative:
Un minus legat de statiune:
Pacat de Venus, caci arata ca dupa razboi si nu stiu in ce masura atrage turisti prin trotuare neamenajate si ruine si balarii undeva in fundalul plajei. Intrarea in statiune dinspre Saturn arata ca si cum ai intra intr-un sat abandonat. Cred ca daca esti strain ca si turist, ai tendinta sa te intorci din drum. Noi am ales Venus in ideea ca este mai linistita decat alte statiuni aglomerate (Eforie, Costinesti, Vama), dar pe de alta parte nu ne asteptam la o asemenea paragina.
   Adina din Timișoara
nota: 9.83
schedule sejur: 29.08.2014 - 06.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dintre toate pensiunile în care am fost cazați de-a lungul timpului la mare, Vila Ambiance din Venus este de departe preferata noastră.
Atmosfera este intimă, gazdele sunt niște oameni minunați, serviabili și comunicativi, camera a fost foarte curată, mobilierul este nou, bucătăria de vară este complet utilată.
Pentru familiile cu copii este o alegere excelentă datorită curții spațioase în care se pot juca în voie și în siguranță, pentru că ușa de la intrare se închide cu cheia.
Dar ceea ce ne-a impresionat cel mai mult la această locație a fost curățenia... Prosoapele au fost schimbate zilnic, lenjeria de pat a fost și ea schimbată după trei zile (noi am stat o săptămână), la baie s-a făcut curățenie în fiecare zi (WC, cabină de duș, chiuvetă). Acest lucru este cu atât mai lăudabil cu cât gazda a rămas fără menajeră și s-a ocupat personal de curățenie.
Prezența gazdelor în unitate nu este simțită ca un factor perturbator, acestea fiind foarte discrete și lăsând turiștii să se simtă bine în voie.
Vila este situată foarte aproape de plajă.
În două cuvinte: servicii impecabile! Dacă toate pensiunile și hotelurile ar arăta așa și ar avea servicii de așa o calitate, s-ar schimba fața turismului românesc.
Mulțumim Steliana și Vali pentru sejurul plăcut petrecut în unitatea voastră!
   Lajos din Sovata
nota: 9.33
schedule sejur: 17.08.2014 - 24.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost din nou la Ambiance şi tot ce am scris acum 2 ani e valabil si acum, în plus s-a modernizat bucătăria, l-am cunoscut şi pe gazdă, al cărui personalitate ne dă şi o mai mare siguranţă.
Este în continuare un loc sigur, liniştit, unde nu se aude muzica vre-unui restaurant până dimineaţa, ca în alte locuri. Suntem mulţumiţi.
Nu vă pot răspunde la întrebarea `considerati ca recenziile celorlalti turisti la vila ambiance venus reflecta corect experienta DVS. Acolo?` - fiindcă oamenii diferă şi impresia fiecăruia depinde de gradul de exigenţă faţă de anumite lucruri, care diferă şi ele. Deci părerile într-o măsură oarecare sunt subiective întotdeauna. Deci dacă pentru unii camera este mică, pentru alţii poate fi potrivit, şi aşa mai departe.
Cu stimă: Lajos şi Anna
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusuri sunt, ca oriunde. Zgomotul celor care locuiesc în vilă într-adevăr poate fi deranjant în camerele, care dau spre curte. Dar cred că prin comunicare se poate rezolva. Noi de exemplu la o discuţie, întâmplător, am amintit că se aude zgomotul noaptea, şi după aceea nu a mai fost zgomot după ora 24. Majoritatea oamenilor, care vin acolo sunt oameni cumsecade, care probabil ţin cont de necesităţile altora, dar trebuie avut în vedere şi faptul, că oamenii vin în concediu şi vor să se destindă.
   Gheorghita din Husi
nota: 9.5
schedule sejur: 26.07.2014 - 01.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta pentru familii cu copii datorita dotarilor, dar si linistii statiunii.
   Mirela din Curtea De Arges
nota: 10
schedule sejur: 06.08.2013 - 13.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea personalului, a proprietarilor, curatenie zilnica, cearceafuri si prosoape schimbate mereu, totul este la superlativ.
Răspunsul unității:
Multumim mult pt aprecieri,ne-a facut o deosebita placere si onoare sa va cunoastem, va asteptam oricand si ii imbratisam cu mult drag pe cei mici-promitem sa le retinem camera de langa masina de spalat :) !
   Dorel George D din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 12.08.2013 - 15.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Parcare in curte, fiecare turist avand propria cheie d la poarta
Foarte aproape d plaja si restaurante
Gazda foarte prietenoasa si d bun simt
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam oricand cu placere!
   Corina din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 01.07.2013 - 10.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sunt mai multe, o sa le spun pe rand: curatenie, liniste, proximitatea punctelor de interes, mai ales a marii, toate conditiile de cazare civilizate, bucatarie utilata complet, ambianta placuta, si nu in ultimul rand frumusetea gazdelor, pretenia, serile lungi si frumoase petrecute impreuna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sincer, sunt cam mofturoasa, dar minusuri nu am si inca ceva.....asta ar trebui sa o scriu tot la plus dar scriu aici: totata descrierea facuta de gazda in prezentare este reala, sincera si adevarata
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam oricand cu multa placere, pana ne vom revedea va dorim ` petreceri multe si reusite`!
   Milieana M din Urziceni
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.07.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Multă amabilitate, respect acordat solicitatorului,
   Anna din Sovata
nota: 9.67
schedule sejur: 12.08.2012 - 19.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este exact ce ne-am dorit, foarte aproape de plajã și centru, cu parcare în curte, cu poarta mereu închisã (fiecare turist având cheie) cu o bucãtãrie utilã dotatã cu tot ce ai nevoie, grãtar, curte frumoasã cu flori, terasã micã în fața fiecãrei camere, uscãtor pentru prosoape, loc pentru servirea mesei, etc. Este un loc civilizat, îngrijit, linistit, dar fãrã restricții, unde turiștii și gazdele se respectã unii pe alții, sunt prietenoși, dar fãrã sã-ți încalce intimitatea. Locul are o atmosferã unicã, plãcutã, care îți oferã un sentiment de siguranțã, unde poți sã-ți faci prieteni dacã vrei, dar ești lãsat în pace și respectat dacã nu. Gazda o persoanã deosebitã, deșteaptã, deschisã, plãcutã, și de un profesionalism desãvârșit, prezentã oricând ai nevoie de ea, disponibilã sã rezolve cererile, sau problemele turiștilor. Am fost foarte mulțumiți și am petrecut un concediu deosebit.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am avut nevoie de pãturã, am cerut și mi s-a dat imediat.
La geamul de la baie nu este sitã și din aceastã cauzã nu am putut lãsa deschisã ușa spre camerã ca sã nu între muștele. Acesta era un inconvenient, fiindcã cu geamul de la baie și din camerã lãsate deschise se crea un curent de aer și se fãcea rãcoare în camerã, fãrã sã folosim aerul condiționat.
Răspunsul unității:
Ne bucura mult sa vedem ca v-ati simtit bine, multumim pt apreciere si va asteptam oricand cu mare placere!
   Turist din Pitesti
nota: 9.83
schedule sejur: 11.08.2010 - 16.08.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul vilei a fost cat se poate de amabil, serviciile au fost bune, curatenia a fost ok, confortul camerelor a fost ok, distanta fara de principalele puncte de interes a fost ok, vila aflandu-se foarte aproape la 5 maxim 10 minute de plaja, bazar etc.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu stiu daca ar fi de adaugat ceva la minusuri, micile lispuri sunt rezolvabile in timp.
CONTACT
Ioan
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioan
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0748 145 054
WhatsApp