Pensiunea Angela Vatra Dornei, comentarii

Pensiunea Angela din Vatra Dornei

Vatra Dornei, str. Petreni, nr. 20 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Angela Vatra Dornei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Angela din Vatra Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Lavinia - Iasi
( sejur: 29.12.2013 - 02.01.2014 )
10
Cazarea a fost foarte buna, conform notelor afisate, gazdele, extrem de primitoare, receptive la solicitarile clientilor, servirea si calitatea mesei ireprosabila, muzica, pentru toate gusturile. Vom reveni.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Valerica H. - Voluntari
( sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013 )
9.8
Am ajuns in Vatra Dornei dimineata.
Muntii inzapeziti ce-i stiam doar din cartile de geografie ne-au incantat privirile.Ajunsi la Pensiunea Angela ne-a intampinat gazda zambitoare si ne-a condus in camera ce ne era pregatita.
Caldura din casa si din sufletul gazdelor ne-a facut sa petrecem patru zile de vis.
Am mers pe strada principala unde cete de colindatori ne-au aratat ca in Tara Dornelor se mai pastreaza nealterate traditiile populare.
Din statiune telescaunul ne-a urcat pana in varful Dealului Negru, Privelistea este impresionanta.
Trecerea dintre ani am petrecut-o in Pensiunea Angela unde am ascultat rapsozi de-ai locului ce ne-au destins cu cantece populare.Horele moldovenesti ne-au placut mult.
Si in seara de Sfantul Vasile ne-a surprins placut gazda asteptandu-ne in foisor, in jurul gratarului pe care sfaraiau fripturile cu vin fiert si muzica bucovineana.
Am plecat cu gand de a ne reintoarce...Superr.

Comentariu util ?
12 voturi 5 voturi

Luiza B. - Moinesti
( sejur: 25.01.2012 - 26.01.2012 )
10
Este al saptelea an de când venim la aceastã pensiune si nu am avut nicio problemã niciodatã. Personalul este foarte amabil, servicii pe mãsurã, preturile sunt mai mult decât accesibile si pentru toate buzunarele, iar conditiile de cazare si dotãrile din camere sunt ireprosabile. Dacã vrei sã te simti ca acasã nu ezita sã mergi la Pensiunea Angela.

Minusuri nu am gasit!
Comentariu util ?
15 voturi 5 voturi
CONTACT
Angela Acatrinei
0727 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare