Pensiunea Angela Vatra Dornei, comentarii

Pensiunea Angela din Vatra Dornei

Vatra Dornei, str. Petreni, nr. 20 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Angela Vatra Dornei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (2) Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Angela din Vatra Dornei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Iulia - Bv
( sejur: 29.05.2015 - 02.06.2015 )
9.2
Gazde primitoare, priveliste excelenta, raport calitate-pret foarte bun. Ma voi intoarce cu drag la Pensiunea Angela.

-asternut
-prosoape foarte foarte vechi si uzate
-Se putea mai curat in baie
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Claudiu C. - Iasi
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
8.3
Am fost cazati in 9 camere, in perioada Rusaliilor 2015 (29 mai - 1 iunie 2015) 20 de persoane (colegi de serviciu + parteneri [prieteni / soti]).
Pensiunea e curata, camerele erau curate, aternurutile curate, zilnic a trecut camerista sa ne ia gunoaiele si sa verifice posibilele probleme pe la baie.
Este liniste in zona pensiunii, din pacate drumul de acces de la DN pana la pensiune era plin de gropi, piatra necompactata corect, plina de gropi in urma ploilor ce spala nisipul.
Chiar daca mai jos, la minusuri este mult text, sa stiti ca in general ne-am simtit bine la pensiunea Angela iar proprietara a fost foarte receptiva la orice doleanta, dorinta de-a noastra.
Intr-un final e o unitate ce o recomand.

- in prima noapte a fost racoare in camere, dadu-se drumul la caldura dar nu a fost suficient, incepand de a doua zi, seara, a dat caldura mai mult timp, a fost mult mai bine;
- apa calda vine greu, dintr-o alta cladire alaturata, se consuma multa pana ajunge fierbinte, ne-a instiintat gazda de situatia asta;
- nu a existat posibilitatea de a alege sa servim pranzul si/sau cina, doar micul dejun (ma rog nu e chiar un minus, dar unora lenesi precum sunt eu mi-ar fi convenit sa pot servi la restaurantul unitatii toate mesele)
Atentie mare cei ce asteptati mesaje/confirmari pe e-mail, foarte probabil sa nu le primiti, sunati la numerele afisate pentru a discuta direct cu proprietara, eu am asteptat o zi sa primesc confirmarea pe e-mail si pana la urma am sunat pentru a discuta despre rezervare si alte detalii.
Asadar, bunavointa este din partea gazdei si orice nemultumire se incearca a se remedia.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ovidiu - Roman
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 06.02.2015 )
2
Nimeni nu raspunde la e-mail..doar daca suni tu!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Lavinia - Iasi
( sejur: 29.12.2013 - 02.01.2014 )
10
Cazarea a fost foarte buna, conform notelor afisate, gazdele, extrem de primitoare, receptive la solicitarile clientilor, servirea si calitatea mesei ireprosabila, muzica, pentru toate gusturile. Vom reveni.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Valerica H. - Voluntari
( sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013 )
9.8
Am ajuns in Vatra Dornei dimineata.
Muntii inzapeziti ce-i stiam doar din cartile de geografie ne-au incantat privirile.Ajunsi la Pensiunea Angela ne-a intampinat gazda zambitoare si ne-a condus in camera ce ne era pregatita.
Caldura din casa si din sufletul gazdelor ne-a facut sa petrecem patru zile de vis.
Am mers pe strada principala unde cete de colindatori ne-au aratat ca in Tara Dornelor se mai pastreaza nealterate traditiile populare.
Din statiune telescaunul ne-a urcat pana in varful Dealului Negru, Privelistea este impresionanta.
Trecerea dintre ani am petrecut-o in Pensiunea Angela unde am ascultat rapsozi de-ai locului ce ne-au destins cu cantece populare.Horele moldovenesti ne-au placut mult.
Si in seara de Sfantul Vasile ne-a surprins placut gazda asteptandu-ne in foisor, in jurul gratarului pe care sfaraiau fripturile cu vin fiert si muzica bucovineana.
Am plecat cu gand de a ne reintoarce...Superr.

Comentariu util ?
11 voturi 4 voturi

Luiza B. - Moinesti
( sejur: 25.01.2012 - 26.01.2012 )
10
Este al saptelea an de când venim la aceastã pensiune si nu am avut nicio problemã niciodatã. Personalul este foarte amabil, servicii pe mãsurã, preturile sunt mai mult decât accesibile si pentru toate buzunarele, iar conditiile de cazare si dotãrile din camere sunt ireprosabile. Dacã vrei sã te simti ca acasã nu ezita sã mergi la Pensiunea Angela.

Minusuri nu am gasit!
Comentariu util ?
13 voturi 5 voturi

Turist - Tã®rgu-mureå�
( sejur: 30.12.2010 - 03.01.2011 )
9.5
Prețuri corecte, servicii foarte bune, personal deosebit de amabil și disponibil, atmosferã `ca la mama acasã`, peisaj de vis

Bãile micuțe, s-ar putea face curãțenie mai des în camere
Comentariu util ?
12 voturi 3 voturi
CONTACT
Angela Acatrinei
0727 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare