Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Bârlogul Urșilor din Valea Strâmbei

Valea Strâmbei, Valea Strâmbei, nr. 417A -
   Mihai Iordache din Pipera (voluntari)
nota: 10
schedule 06.12.2021
Totul a fost la superlativ! Dacă vreți cu adevărat un weekend sălbatic, aceasta este locația pe care trebuie să o rezervați. Pe lângă faptul că ai o varietate de activități de grup (biliard, darts, paintball), te poți relaxa în ciubăr, la focul de tabără, la piscină (vara), lângă un superb șemineu situat la parterul cabanei. Nu cred că acestei locații îi lipsește ceva. Locul de grătar și foișorul sunt pozitionate perfect, unul lângă celălalt, iar cabana dispune de un salon cu spațiu generos. Camerele sunt spatioase, dotate cu băi proprii, acestea fiind foarte curate. De asemenea, sejurul nostru a fost în perioada iernii și pot spune că locația este foarte călduroasă. Proprietarul deține o pastravărie în locație, iar turiștii pot cumpăra păstrăv proaspăt atât pentru grătar, cât și pentru acasă. Gazdele sunt de nota 10, cu bun simț și amabili, Victor fiind o persoană care iubește natura și care s-a implicat 100% în dezvoltarea acestei zone.
   Oana din Campina
nota: 9.67
schedule 07.03.2021
Grup de 17 persoane, cazați chiar dacă am ajuns mai devreme.

Cabana are în dotare tot ce este nevoie, este în mijlocul pădurii, fără vecini, zgomotul e produs doar de apa curgătoare de lângă cabana și de plansetul malamutului proprietarilor.

Nu exista semnal pentru anumite rețele în interior, însă în exterior e ok.

O singura camera are tv și living ul, dar pentru noi a fost ok, nici nu ne-a trebuit.

Proprietarii sunt săritori, răspund imediat solicitărilor, ne-au pregătit cel mai bun păstrăv la grătar pe care l-am mâncat, pregătit tradițional, cu mămăliguță și mujdei.

Pentru perioada rece a anului, recomand ciubarul, a fost prima data pentru noi, clar nu va fi ultima.

Drept dovada ca ne-a plăcut, am făcut o noua rezervare în ziua plecării pentru vara.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Madalin din Pitești
nota: 9.33
schedule 18.01.2021
Grup de 11 adulți cu 4 copii. Rustic, fără semnal la telefon, dar cu Wi-Fi și fără televizor în cameră. Excelent. Am uitat să luăm anumite lucruri, dar ne-au fost cumpărate de proprietar de la magazin, care este la mai mulți km distanță. Urletele de lupi sunt de fapt de la malamutul pe care îl au proprietarii.
CONTACT
Victor și Eliza. Strâmbu
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Victor și Eliza. Strâmbu
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0731 256 620
WhatsApp