Casa Nicolas Techirghiol, comentarii

Casa Nicolas din Techirghiol

Techirghiol, str. Tepes Voda, nr. 15  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Nicolas Techirghiol


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (3) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Nicolas din Techirghiol:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elena - Arad
( sejur: 01.08.2016 - 13.08.2016 )
9.5
Linistea, curatenia. Datele de pe site privind distanta pina la lac sint corecte. Ar putea sa precizeze ca exista si mijloc de transport in comun, pentru deplasare. Proprietarii sint amabili, serviabili si receptivi la dorintele clientilor.

Caldura din camera pe timpul zilei.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Vasile . - Bucuresti
( sejur: 13.07.2015 - 23.07.2015 )
9.2
Oameni gospodari, primitori, pun mult suflet in ceea ce fac si creeaza o oaza de liniste si confort pentru oaspeti.

Dimensiunea dulapului de haine la camera unde am fost cazat ar trebui sa fie ceva mai mare astfel incat un umeras sa intre lejer ( acum un umeras sta in pozitie oblica).In situatia in care ar avwea spatiu de depozitere, o imbunatatire a serviciilor ar fi aceea de a avea pentru inchiriere biciclete si chiar triciclete de una si doua persoane.Tricicletele ar putea fi folosite de persoanele in varsta a carui echilibru poate fi relativ si de persoanele care au in grija persoane cu deficiente locomotorii. In sitituatia in care ar fi adoptata sugestuia mea, impactul ar fi deosebit in sensul ca dezavantajul care il reprezinta distanta fata de lacul techergiol, poate fi transformat intr-un mare avantaj. Oaspetii ar putea avea la dispozitie un mijloc de transport ecologic, care ar determina pe oaspeti sa faca miscare mai multa si sa -l foloseasca pentru deplasari mai scurte sau mai lungi, avind in vedere faptul ca eforie nordeste frelativ aproape.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Ioana T. - Valeni De Munte
( sejur: 15.07.2015 - 21.07.2015 )
10
Am avut un concediu minunat in aceasta locatie! Un loc minunat cu o curatenie impecabila si cu proprietari minunati! Nu putem spune decat cuvinte frumoase legate de Casa Nicolas. Va recomandam sa mergeti cu incredere in acest loc si veti avea aceleasi impresii frumoase! Multumim proprietarilor foarte mult pentru atentia acordata, sigur vom reveni si vom recomanda si cunostintelor noastre acest loc!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Grigore O. - Bucuresti
( sejur: 18.08.2014 - 22.08.2014 )
4.2
Se poate face rezervare din timp, propietarul fiind deschis pentru primirea banilor de rezervare avand un cont la BCR

1.Cu toate ca aveam rezervarea platita cu 2 saptamani inainte, confirmata de mai multe ori telefonic si pe internet, la venire am vazut camera, am lasat alimentele la frigiderul pus la dispozitie, am plecat la tratament iar la intoarcere, in jurul pranzului mi s-a spus ca camera rezervata de mine prin tansfer bancar confirmat a fost data. A trebuit sa imi caut cazare in alta parte. Posed chitanta de plata a avansului, cu toate datele de cazare, platit la BCR in contul afisat. Am si confirmarea de primire a acestui avans de catre propietar
2. Casa Nicolas se afla intr-o zona departe de punctele de tratament, intr-un cartier periferic, saracacios iar posibilitatile de cazare sunt modeste cu camere mici, cu apa calda solara de randament mic. Cazarea arata ca un cotet.
3.Propietarul are un caracter mojic, neserios care se potriveste foarte bine cu zicala `prostul daca nu e fudul nu este prost destul`. Asta pe banii clientilor.
1.Camerele sunt foarte mici.
2.Distanta fata de punctele de tratament, lacul Techirghiol, sunt mult mai mari.
Răspunsul unității: ( 29.04.2015 )

Este adevărat rezervarea a fost făcută,am primit si avansul iar dumneavoastră knd m-ati contactat mi-ati spus ca aveti si un catel mic de companie,iar eu am fost de acord sa veniți cu el.In ziua când ati venit catelu mic devenise deja un câine foarte mare care nu avea cum sa doarmă în camera cu dumneavoastră.In firgider bagase cratițele cu mâncare care care erau pline de par de câine.In acel moment i-am spus domnului ca ,câinele nu poate dormi in camera cu dumnealui,dansul nu a fost de acord iar atuncea i-am spus ca nu avem ce face,domnul turist a spus ca, caută alta cazare in alta parte ,iar in acel moment i-am returnat avansul in valoare de 70 roni.Mentionez ca pozele sunt reale,camerele nu sunt mici iar distanta este de 10 min fata de lac.Va mulțumesc.

Comentariu util ?
1 vot 4 voturi

Daciana F. - Oradea
( sejur: 13.08.2014 - 18.08.2014 )
10
Emilia a fost o gazda extraordinara, foarte calda si primitoare, si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Camera a fost spatioasa, foarte curata, asa ca ne-am bucurat de tot confortul posibil pe tot parcursul vacantei noastre. M-as intoarce oricand!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gabriel P. - Cornu, Ph
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2014 )
1
Nu am fost sunat, deci am renunta la cazare
Răspunsul unității: ( 29.04.2015 )

Noi așteptam ca turistul sa ne contacteze.Nu sa trimită doar email.va multumesc

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi
CONTACT
Emilia
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare