Casa Pescarusul Albastru Sulina, comentarii

Casa Pescarusul Albastru din Sulina

Sulina, str. Pacii, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Pescarusul Albastru Sulina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Pescarusul Albastru din Sulina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adriana Aneta C. - Alba Iulia
( sejur: 07.08.2015 - 12.08.2015 )
9.3
A fost primul concediu pe care l-am prelungit. Gazde primitoare, casa/curtea minunate.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Aniela C. - Bucuresti
( sejur: 04.07.2015 - 11.07.2015 )
10
Clubul Boreal a organizat prima tabara in Delta Dunarii pentru 10 copii cu varsta intre 7 si 10 ani si 3 adulti insotitori, in perioada 19-26 iunie 2015. Lipsa de experienta a organizatorilor pentru expeditii in delta a fost deplin compensata de gazdele pensiunii Pescarusul Albastru din Sulina, Mihai si Lidia Calin. I-am ales drept gazde dupa doua frumoase excursii pe care le-am facut noi doi, in noiembrie anul trecut si la inceputul lunii iunie anul acesta. Datorita acestor oameni, intr-o importanta masura, actiunea organizata de club a fost o frumoasa reusita ce merita a fi repetata. Copiii participanti si-au inceput vacanta de vara cu un sejur despre care vor avea frumoase amintiri.
Pensiunea ne-a oferita frumoasa ambianta a unei case de vacanta confortabila, inclusiv o curte cu jucariile celor 2 copii ai familiei Calin, Remus si Dragos, care s-au alaturat grupului nostru.
Din punct de vedere culinar am fost coplesiti de un belsug de alese feluri de mancare, preponderent pe baza de peste. Am fost uimiti in cate moduri gustoase poate fi preparat pestele, resursa alimentara de baza a deltei si am constatat ca in familia Calin ospitalitatea si priceperea culinara sunt valoroase traditii, pastrate si transmise din generatie in generatie.
Mihai Calin ne-a propus un frumos si intens program de excursii care ne-au dezvaluit o parte din frumusetile acestui minunat taram. Plimbarile cu barca si explicatiile ghidului nostru constituie partea cea mai interesanta a taberei.
Gazduirea unui grup de copii intr-o tabara este o treaba grea ce implica o importanta raspundere, iar familia Calin a indeplinit cu succes toate cerintele. Speram ca prietenii nostri din Sulina vor ramane o frumoasa amintire in memoria copiilor pe care i-au gazduit si ca vom reusi sa ne mai bucuram in viitor de ospitalitatea lor.

Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi
CONTACT
Mihai Calin
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare