Casa Orizont Sulina, comentarii

Casa Orizont din Sulina

Sulina, str. A-III-a, nr. 308  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Orizont Sulina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Orizont din Sulina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anamaria - Iasi
( sejur: 19.09.2016 - 23.09.2016 )
8.2
Atmosfera, mancarea gatita, pozitia

Răspunsul unității: ( 10.07.2017 )

Turistul a fost cazat doar o noapte pentru ca era timp urit (ploua) si a plecat urmatoarea zi

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Marian - Bucuresti
( sejur: 01.08.2016 - 05.08.2016 )
9.7
Totul ok,exact ca in descriere.Camera ,proprietarii,mâncarea gatita acolo perfecte. Un sejur reusit. Recomand
Încercări de la gazda carasul innabusit e un deliciu.

Nu am ce sa reprosez. Ca si sugestie lenjeria de pat daca ar fi din bumbac ar rezulta un confort mai mare:-).este o sugestie nu un repros.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Dimitrie - Vatra Dornei
( sejur: 01.09.2015 - 07.09.2015 )
10
Pensiunea este noua, camerele sunt mari si dotate conform cerintelor. Gazdele sunt foarte OK. Am cerut prepararea cinei, cu peste, pe intreaga durata a sejurului si am fost impresionati de diversitate, calitate si prospetime. Desi pensiunea este aproape de plaja, comparativ cu altele din Sulina, am folosit si serviciile taxiurilor. Fata de punctele de interes, Casa Orizont este f. Aproape. Am apelat la gazde ptr. Excursii cu barca la principalele puncte de interes. Recomand cu multa caldura, oricui, aceasta pensiune. Ca recomandare pentru oricine doreste sa vina la Casa Orizont: mentineti legatura telefonic cu gazdele. Dl. Frosin va poate indruma si ajuta cu orice, inclusiv: deplasarea Tulcea - Sulina si retur, masa pe baza de peste, taxiuri si alte informatii. Nu recomand transportul Tulcea-Sulina cu Navrom: catamaran sau alte nave. Este foarte lent (peste 3 ore), iar conditiile de transport sunt jalnice. Luati legatura cu salupele particulare rapide. Eu, personal, cu siguranta voi reveni cu drag la Pensiunea Orizont.

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Catalin A. - Corabia
( sejur: 24.07.2015 - 28.07.2015 )
10
Camerele sunt spatioase si racoroase, fiecare camera are frigider. Proprietarul foarte amabil, ne-a ajutat cu organizarea excursiilor in delta. Pensiunea este situata langa farul vechi si la 5 minute de faleza. Ne-am propus sa revenim la Casa Orizont.

Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Marin - Craiova
( sejur: 20.07.2015 - 25.07.2015 )
9.8
Camera utilata foarte bine,bucataria utilata cu tot ce este nevoie ,exista un foisor in curte la care turistii au acces,iar proprietarii fac tot posibilul sa te simti bine

Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Daniela - Iasi
( sejur: 17.08.2014 - 24.08.2014 )
9.3
Proprietar discret, dar deschis solicitarilor, bucatarie utilata cam cu orice (peste asteptari), camere mari, curate, mobilier nou,AC, apa calda fara probleme; noi am fost multumiti si vom incerca sa revenim la Casa Orizont. Am dat 9 la servicii si curatenie pentru ca nu ni s-a facut niciodata curatenie in camera si nici nu au fost schimbate prosoapele. Cu siguranta ca s-ar fi rezolvat daca am fi cerut, dar cred ca aceste lucruri trebuie sa fie facute fara sa fie solicitate, mai ales daca stai mai mult de trei zile.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Gigi Frosin
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare