Cabana Codrisor Sucevita, comentarii

Cabana Codrisor din Sucevita

comuna Sucevita, sat Sucevița, nr. 405  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Codrisor Sucevita


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Codrisor din Sucevita:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Simona B. - Iasi
( sejur: 21.05.2011 - 22.05.2011 )
10
Cabana, realizata in integime din lemn de catre proprietarul cabanei este situata intr-o zona minunata, inconjurata de vegetatie si liniste. In fata cabanei se afla un foisor unde se poate face gratar, prin spatele caruia curge un rau.

Gazdele, care locuiesc alaturi, intr-o alta cabana, sunt foarte amabile. Conditiile din cabana sunt foarte bune, avand 4 camere din care 3 au baie in camera, bucataria este complet utilata si foarte curata.

Pentru persoanele comode, singurul dezavantaj poate fi faptul ca nu se poate servi masa la cabana( nu se ofera niciun fel de serviciu), insa sunt destule pensiuni in zona, iar bucataria si foisorul cabanei ofera toate conditiile pentru organizarea unor mese deosebite.
Comentariu util ?
18 voturi 15 voturi
CONTACT
Receptie
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare