Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea White House din Straja grade grade grade

Straja, str. Straja, nr. 1 -
Nota 10.0 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Răzvan din Iași
nota: 10
schedule 25.12.2023
O locatie ideala atat pentru vacanta de vara, cat si cea de iarna.
Proprietatea se afla foarte aproape de telegondola, camerele sunt spatioase, iar personalul este foarte amabil. Preparatele restaurantului sunt gustoase si la preturi accesibile, iar din punct de vedere al curateniei, nu am nimic de reprosat.
Recomand!
   Sofica din Oradea
nota: 10
schedule 14.09.2022
Aprecieri pozitive: am fost inconjurati de oameni minunati! Sunt zâmbitori, binevoitori si atenți la nevoile turiștilor. Camera a fost foarte curată, totul nou de un alb imaculat, prosoape, lenjerie. De unde se trage si numele pensiunii, ne-am simțit inconjurati de prieteni. Cu siguranță, vom mai reveni cut de curând.
   Maria din Iasi
nota: 10
schedule 25.05.2022
A fost minunat, camerele curate, lenjerie albă de calitate superioară ca la hotel de 5 stele, prosoape albe, pufoase si parfumate, apa fierbinte la cabina de dus care este cu hidromasaj, personalul foarte drăguț și amabil, gata sa îți ofere de toate la fel si gazda deosebita de prietenoasa prin comportamentul sau. A fost o vacanța de vis❤️, multumim gazdelor.
   Morar Maria din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 11.01.2022
In timpul sejurului, totul a fost ok, am apreciat proximitatea fata de pârtie mâncarea, iar apartamentul este spațios.

Gazdele sunt primitoare și intelegatoare, au răspuns cu drag cerințelor noastre. P.S au o cafea excelenta și prețuri decente.
   Ionut din Orsova
nota: 10
schedule 08.01.2022
Am petrecut 3 zile de vis la pensiunea White House din Straja.
Totul a fost peste așteptările noastre, personalul unității foarte amabil cum rar mai găsești pe la noi si pensiune curată, totul alb imaculat.
Vă mulțumim din suflet pentru tot și sper că o să ne mai revedem!
   Olimpia din Arad
nota: 10
schedule 06.01.2022
Totul. Începând cu gazdele, mai rar atâta amabilitate și grija pentru musafir. Acum a fost prima data când am ajuns acolo însă primirea m-a făcut sa ma simt ca și când am revenit la vechi prieteni. Curățenie impecabilă și liniște.
   Simina din Sibiu
nota: 10
schedule 28.11.2021
Pensiunea este foarte bine pozitionata, aproape de partia de schi (Comexim) si de locul unde opreste gondola, curat mai tot timpul, atat in camere cat si in restul pensiunii (se vede ca este o pensiune ingrijia).

De asemenea femeile care se ocupa de curatenie in camere sunt amabile si te intreaba mereu daca ai nevoie de ceva.

Nu este avantajoasa pozitia pentru cei care vor sa schieze pe partia platoul soarelui ( cam 5-10 min de mers pe jos).
   Lidia din Arad
nota: 10
schedule 15.11.2021
Ncepând cu gazdele, mai rar atâta amabilitate și grija pentru musafir. Acum a fost prima data când am ajuns acolo, însă primirea m-a făcut sa ma simt ca și când am revenit la vechi prieteni.

Curățenie impecabilă și liniște.
   Ioana Stanciu din Oradea
nota: 10
schedule 11.09.2021
Un loc minunat cu oameni de nădejde. Personalul foarte amabil, gazdele au aranjat totul încât să te simți în siguranță chiar și în vremurile acestea în care ne este teama să călătorim.

Este un loc în care te întorci cu aceeași plăcere de fiecare dată. Camerele sunt spațioase, apa calda a fost permanent și căldură în timpul nopții. Cred că parerile depind întotdeauna de experiența fiecăruia, a noastră a fost minunată. Se vede că este un loc făcut cu suflet.
   Artemis din Timisoara
nota: 10
schedule 03.09.2021
O zi superba si clipe de neuitat pe care le-am petrecut la pensiunea White House din Straja.

Totul a fost peste asteptaile noastre, personalul amabil cum rar mai gasesti la noi.

Va multumim din suflet pentru o zi superba si clipe de neuitat pe care le-am petrecut la pensiunea White House din Straja.
   Alexa Oțet din Bucuresti
nota: 4.5
schedule 14.07.2021
Am plătit o suma enorma pe un sejur de 4 nopți ca sa găsim pe pervazul camerei mucuri de țigară stinse si uitate acolo, praf peste tot, mizerie pe jos, pânze de păianjen si un miros de fum de țigară in camera. As mai adăuga si ca am fost acuzați (noi fiind 4 nefumători) ca fumam in camera (lucru interzis), iar din cauza noastră miroase a fum de țigară pe holul vilei. In cea de-a doua zi a sejurului n-am trezit dimineața cu furnici din camera. Am încercat sa apelam la personalul pensiunii pentru a rezolva neînțelegerea legata de fumul de țigară si de furnici, iar răspunsul acestora pentru problema din urma a fost “ah! deci s-au întors!”
   Badea Cristian din Timisoara
nota: 10
schedule 20.02.2021
Locația este foarte buna și aproape de pârtiile din stațiune, condiții excelente, gazda foarte amabila, camere sunt mari și curate, prețurile sunt foarte bune, iar mâncarea este deoasebita, ne-am simțit foarte bine. Am avut un sejur excelent.
   Tudor Muresan din Oradea
nota: 10
schedule 19.02.2021
Un loc minunat cu oameni de nădejde. Personalul foarte amabil, gata oricând să ajute, mâncarea a fost foarte buna, gustoasă, preparată pe loc. Proprietarii au aranjat totul încât să te simți în siguranță chiar și în vremurile acestea în care ne este teama să călătorim.

Este un loc în care te întorci cu aceeași plăcere de fiecare dată. Camerele sunt spațioase, apa calda a fost permanent și căldură în timpul nopții. Cred că parerile depind întotdeauna de experiența fiecăruia, a noastră a fost minunată. Se vede că este un loc făcut cu suflet.
   Carina Adam din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 15.02.2021
Check-in și check-out simplu și rapid, personalul este foarte fain și serios. Locația excelenta, super aproape de toate pârtiile, camerele călduroase, exact ce îți trebuie după o zi de ski.
   Ionescu din Oradea
nota: 10
schedule 13.02.2021
Pensiunea este foarte aproape de partie, gazda este foarte amabilă si corectă, camerele curate si calduroase, lenjerie albă imaculată, curățenie exemplară peste tot, totul este nou si alb, curat.
   Stefan Florentina din Bucuredti
nota: 4
schedule 06.02.2021
Raport calitate preț exagerat.
   Valeriu Ciuru din Orsova
nota: 4
schedule 11.01.2021
Pentru pretul de 310 lei/noapte, conditiile sunt mizerabile. Se intra direct in sala de mese unde se afla si rastelul pt. Echipamentul de ski si un rastel pt. Papuci de casa, totul infect. Nu se respecta absolut deloc conditiile de protectie anti-covid. Personalul nu poarta masca. Fetele de masa nu se schimba ci doar se scutura dupa ce se serveste masa. Bucatareasa schimba si lenjeriile in camere la plecarea turistilor in aceleasi haine in care gateste mancarea. Inca o data precizez, nu masti, nu manusi, nu dezinfectant, absolut nicio masura de protectie.
accesul la camere, situate pe trei etaje se face pe niste scari de lemn aproape verticale, ai impresia ca urci in pod. Camerele dau aceeasi impresie de mizerie, niste cutii de chibrituri care nu au mai mult de 3x3 metri, din care intr-un colt e baia(cam 1,5x1,5 metri). Patul e mult prea mic pt. 2 persoane, wc-ul e strecurat intre chiuveta si cabina de dus, de fapt cand stai pe buda poti sa te rezemi cu barbia de chiuveta. E o pacaleala cu balcoanele, sunt doar pt. Apartamente care inseamna de fapt doua camere la fel de mici cu legatura intre ele. Lenjeriile sunt compuse din seturi descompletate, fete de perna, fata de plapuma, cearsaf fara nicio treaba unele cu altele. Afara e un fel de terasa cu o singura banca acoperita permanent de zapada.
   Mihai din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 12.08.2020 - 14.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare si vedere excelente,camere curate si frumoase!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi indicat un frigider in camera sau macar unul pe etaj!
Răspunsul unității:
Buna ziua,
Va mulțumim pentru recenzie și o sa ținem cont de sfatul dvs!

Va mai așteptăm la noi !

Cu drag,
Pensiunea White House Straja
poze recenzie
   Dan D din Arad
nota: 10
schedule sejur: 20.01.2020 - 21.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect! Va mulțumim
   Simion din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 02.11.2019 - 03.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zi superba si clipe de neuitat pe care le-am petrecut la Pensiunea White House din Straja. Totul a fost peste asteptaile noastre, mancarea foarte fff buna, personalul amabil cum rar mai gasesti la noi.Recomand cu mare incredere aceasta pensiune si va multumim din suflet pentru tot, o sa mai revenim de cate ori avem ocazia!!!
Ne declaram fffoooaaarrrttteeee multumiti!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri, doar mmmuullltttuuummmiiirrriiii!
   Crina din Arad
nota: 10
schedule sejur: 20.12.2018 - 21.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Eccezionale

Totul. Începând cu gazdele, mai rar atâta amabilitate și grija pentru musafir. Acum a fost prima data când am ajuns acolo însă primirea m-a făcut sa ma simt ca și când am revenit la vechi prieteni. Curățenie impecabilă și liniște. Recomand cu căldură. Voi reveni de fiecare dată când voi avea ocazia.
Mancarea a fost excelenta, portii mari, ca acasa. :)
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0737 614 817
WhatsApp
Apel/SMS