Pensiunea Dacia Straja - TURIST INFO .ro

Pensiunea Dacia din Straja

Straja  
Despre Pensiunea Dacia
Mai multe imagini
picpicpic
Nota 9/10
27 recenzii

Servirea buna , conditii bune , preturi acceptabile

... citeste mai mult

Pentru ca dumneavoastra sa petreceti o vacanta de vis la munte va punem la dispozitie:

Restaurant si Bar cu o capacitate de 60 de locuri, cu o servire prompta si ireprosabila.

12 camere ce satisfac conditiile unui sejur de vis, intr-o ambianta placuta, cu bai proprii dotate cu cabine de dus si apa calda non-stop.

Pensiunea are in dotare centru inchiriere echipament ski pus la dispozitia clientului contracost.

Straja Lupeni, Hunedoara, Romania

Straja este o statiune montana din Judetul Hunedoara, situata in apropierea municipiului Lupeni, la o altitudine de 1440 m, in mijlocul Muntilor Valcan. Complexul Straja a fost declarat statiune turistica locala abia tarziu, in anul 2002. In Straja sunt amenajate 7 partii de ski, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu. Patru dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu. Toate acestea fiind situate la 50-100m de pensiune.FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
frigider in unitatefrigider in unitate
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
plata cu cardulplata cu cardul
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
terasaterasa
transport autotransport auto
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 27 adulți în 13 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Specială

(valabila pana la 31.03.2017) actualizată acum 82 zile
Descrierea ofertei:

Ski la Straja

Doar 499 lei/persoană 6 zile – 5 nopți cazare, masă și schi la Straja În plus, beneficiați de 20% reducere la skipass, 35% reducere la școala de schi Platoul Soarelui și 30% reducere la închirerea de echipament sportiv!

Detaliile ofertei: – cazarea se realizează chiar la baza scarilor ce duc spre Platoul Soarelui, în Pensiunea Dacia*** unde toate camerelor au vedere panoramică spre zona montana. Camerele au toate baie proprie, LCD, televiziune digitală cu 63 canele, Wi-Fi gratuit .

Intrarea poate fi în orice zi de Duminică în intervalul :
4 – 23 decembrie 2016;
8 ianuarie – 3 februarie 2017;
12 februarie – 31 martie 2017
In limita disponibilităților.

– fișă cont de 250 lei/persoană adultă/sejur pentru masă și bar. Astfel, nu sunteți condiționați de meniu sau de ora mesei.

– copiii peste 7 ani însoțiti de ambii părinți, precum și doi copii sub 7 ani plătesc 20lei/noapte și li se asigură pat suplimentar. Copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu solicită pat suplimentar.
– reducerea de 20% la skipass se aplică la skipass-ul de orice valoare achiziționat pentru teleschiurile Platoul Soarelui 1 și 2.
– reducerea de 35% la școala de schi
– reducerea de 30% la închirierea de echipament sportiv se aplică pentru toate articolele închiriate din cadrul centrului de închirieri Platoul Soarelui.

Precizări:
– al treilea adult în cameră plătește 350 lei/sejur, având inclusă fișa cont de 250 lei/sejur pentru masă și bar.
– camera pentru un adult și un copil se taxează cu prețul pentru doi adulți.
– camera în regim single se taxează cu prețul pentru un adult + 320 lei.
– pachetul Ski la Straja poate fi achiziționat și pentru mai putin de 5 nopti (respecând perioadele menționate la începutul ofertei), iar pentru fiecare noapte nedormită, din valoarea pachetului se scade un procent de 10%.

Rezervările se pot face telefonic ( 0740 313 386 )
E-mail />
Formular disponibil pe: /straja/cazare-straja/pensiune a_dacia-c80813.html
Dacă este disponibilă camera, atunci aceasta este retinută pentru o perioadă de 4 zile lucrătoare, timp în care va trebui să plătiți avansul de 50% din sumă în contul RO25btrlroncrt0297740901 , deschis la BT – agenţia Petrosani, titular cont: Paradis tour straja S.R.L. , CUI: 34468775.
După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată.
Veti fi informati asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail. Restul de 50% din valoarea pachetului se achită în prima zi a sejurului.

Avansul achitat se returnează dacă rezervarea este anulată cu cel putin 14 zile înainte de începerea sejurului. Daca anularea se efectuează cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului, atunci avansul achitat nu se returnează. La returnarea avansului se reține o taxa de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (de încasare și de returnare a avansului). Datorită unei negocieri cu banca BT, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre.
Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune) , cât și cu telegondola.

Accesul cu autoturismul până lângă pensiune nu este posibil. Există o distanță de aproximativ 200 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție un Jeep pentru transportul bagajelor (pentru suma de 10 lei/persoana /cursa)

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Stoica Cristi
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare