Cabana Miki Straja - TURIST INFO .ro

Cabana Miki din Straja

Straja, str. Straja, nr. fn  
Despre Cabana Miki
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Straja te va cuceri de la prima întâlnire cu verde de cetină de brad, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată.

Va oferim cazare intr-o cabana cu 2 camere, amenajate in stil rustic. Una este de 6 locuri si alta de 4 locuri, baia este pe hol.

Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fii răsfăţat şi unde ospitalitatea, buna dispoziţie sunt secretul vacanţelor şi ieşirilor tale la munte.

Te aşteptăm cu drag!


FACILITĂȚI UNITATE:
gratar/barbequegratar/barbeque
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 5 adulți în 2 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare