Pensiunea El Passo Sovata, comentarii

Pensiunea El Passo din Sovata

Sovata, str. Teilor, nr. 20A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea El Passo Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii El Passo din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gheorghe - Comanesti
( sejur: 03.08.2013 - 04.08.2013 )
4.7
Nu exista

Surpriza a aparut la momentul sosirii la Sovata cand am aflat ca rezervarea facuta cu o saptamana inainte si confirmata cu o zi inaintea sosirii atat la administratorul El Passo cat si la personalul care deserveste pensiunea nu mai exista. Adica rezervarea exista dar camera nu era disponibila. Si nu eram singurul in aceasta situatie. Mai aveam colegi de suferinta doua familii din republica Moldova care deja achitasera contravaloarea sejurului. In fine. Dupa vreo doua ore de tergiversari in care mi se propunea sa ma cazez la dracu-n praznic pe la marginea statiunii si sa ajung navetist in Sovata am reusit sa gasesc un alt loc de cazare in conditii excelente. Oricum nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga la aceasta pensiune pentru ca seriozitatea lasa mult de dorit.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Sandor S. - Satu Mare
( sejur: 20.07.2013 - 30.07.2013 )
7.3
Cladire ingrijita, curata cu semne minimale de uzura. Bucatarie dotata bine. Comunicare buna cu proprietarul. Personal amabil.

Parcare in fata cladirii interzisa. Este indicator montat!
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Administrator / Receptie
0748 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare