Apartament Slanic Slanic Moldova, comentarii

Apartament Slanic din Slanic Moldova

Slanic Moldova, str. Central, nr. 5  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Slanic Slanic Moldova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Slanic din Slanic Moldova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ionel T. - Alexandria
( sejur: 09.07.2016 - 15.07.2016 )
8.3
Zona in care este situat apartamentul Slanic este foarte buna, linistita , aproape de centrul statiunii si de izvoare. Apartamentul este curat, corespunde cu fotografiile prezentate de proprietar. Bucataria este foarte bine utilata, in baie exista masina de spalat (noi nu am folosit-o, dar e bine de stiut pentru cine are nevoie) As dori sa revenim in Slanic, Ne-am facut prieteni acolo.

O sugestie imi permit sa fac , daca imi este ingaduit, pana vom reveni in Slanic, poate se instaleaza un sifonier cu umerase pe hol si un suport pentru uscarea prosoapelor la baie sau in balcon.
Răspunsul unității: ( 03.09.2016 )

Multumim pentru nota acordata.
Am retinut sugestiile .

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Daniel - Bucuresti
( sejur: 02.07.2015 - 05.07.2015 )
10
Am fost cazat vara, apartamentul este la parter si este foarte racoros,practic nici nu am simtit canicula de afara, apartamentul este curat, cu bucatarie complet utilata.Am avut loc de parcare. Per total sejurul a fost super OK!

Canapeaua din living nu este chiar atat de comoda:D
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Diana D. - Bacau
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 22.06.2015 )
10
Niste oameni de nota 10 + . Din pacate nu am mai ajuns la slanic , deoarece ploua foarte tare , si nu avea rost atata timp cat trebuia sa stam in casa. Am vorbit cu proprietara si i-am explicat situatia , iar aceasta nu s-a suparat sau alte probleme. Cand venim la Slanic , cu siguranta aici ne vom caza .

Nu exista !
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Alexandru - Chisinau
( sejur: 06.02.2015 - 08.02.2015 )
7
Apartamentul este spatios, situat in centrul statiunii, foarte aproape de partie, de parc si de izvoare. Bucatarie dotata cu aragaz si frigider. Incalzirea de la centrala termica se poate regla, astfel confortul termic poate fi asigurat cu usurinta. Ne-am simtit foarte bine.

Dintre nemultumiri, unele au fost sesizate personalului unitatii, la finele sejurului.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Elena - Buzau
( sejur: 07.12.2012 - 09.12.2012 )
9.5
Zona foarte buna fiind apropiata de parc si izvoare.

Cand sunt sub 5 grade sa se dea drumul la incalzire cu 10 ore inainte ca atunci cand ajungi acolo sa fie cald.
Răspunsul unității: ( 18.12.2012 )

Multumim pentru nota buna .De asemenea am retinut si aspectul legat de dat drumul la caldura cu mai mult timp inainte de a sosi turistii (desii acum fiind deja in plina iarna pentru a nu ingheta centrala de apartament caldura merge non stop).

Comentariu util ?
27 voturi 1 vot
CONTACT
Emil Radu
0743 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare