Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ciortea Ana din Sibiel

Sibiel, str. Unghiului, nr. 48 -
la aproximativ 4.6 km de centrul localității Săliște
Nota 10.0 / 150 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stela Valeria S din Galati
nota: 9.83
schedule sejur: 24.07.2015 - 29.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spatioase si curate; liniste; mancare diversificata pregatita foarte bine
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2015 - 01.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie pitoreasca, liniste, gazda discreta, amabila si primitoare, camere spatioase, curate si aranjate cu mult bun gust, baie cu cada neasteptat de mare, mic dejun bogat si gustos (alte mese nu am incercat). Suntem la a doua vizita aici si sigur vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai mult o sugestie: plase de insecte la geam
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
Vom lua in considerare sugestia dvs.de a pune plase de insecte la geamuri.
   Florina F din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2015 - 22.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost o experienta foarte placuta, ne-am simtit minunat. Gazdele au facut tot ce le-a stat in putiinta ca noi si copiii sa avem tot ce ne trebuie. Recomandam cu drag pensiunea in special pentru familiile cu copii. Mancarea este deosebita si in cantitati generoase, aerul este curat, curtea si gradina sunt perfecte pentru copilasi, dar si pentru parinti. Toti copiii gazdelor sunt frumosi si cuminti si abia asteptam sa ii revedem.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cele cateva sugestii de imbunatatire au fost atent ascultate de gazde care s-au starduit imediat sa le remedieze.
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag orcand aveti placerea sa reveniti!
   Eduard din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 26.06.2015 - 28.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un raport calitate-pret foarte corect. Gazde foarte amabile si mancarea foarte buna.
   Nicolae din Poiana Campina -ph
nota: 10
schedule sejur: 19.06.2015 - 21.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare.
Masa ca la mama acasă. ...
   Alina A din Belgia
nota: 9
schedule sejur: 08.07.2015 - 10.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Isi trateaza clientii ca pe niste musafiri, sunt atenti la cerintele lor si reusesc sa creeze o atmosfera f placuta. Mancare: f buna, meniu traditional romanesc cu produese locale proaspete. Curatenie: nota 10. Pensiunea este f usor accesibila. Personal prietenos.
thumb_down
Aprecieri negative:
In baie: ar fi utila o cabina de dusnin loc de o cada mare ( daca permite constructia camerei) si un set de bare din metal ptr uscarea prosoapelor. De asemenea,o placa sub oglinda de deasupra chiuvetei,unde sa poti aseza periuta de dinti, etc
   Diana din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 05.07.2015 - 10.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur foarte frumos la Sibiel si prin imprejurimi, in ciuda temperaturilor destul de ridicate. Padurea e aproape si poienitele sunt multe si, in plus, se poate ajunge destul de repede cu masina mai sus pe munte, sau chiar la paltinis. Gazdele noastre au fost foarte amabile, exact asa cum citisem pe acest site, am avut la dispozitie bucataria complet utilata si, din pacate, zilele de concediu au trecut prea repede :) Salutari la toata lumea si un pupic pentru maria, cu care am vorbit mult, si de care ne-am indragostit :)
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2015 - 01.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am revenit cu bucurie la Casa Ciortea Ana pentru a petrece minivacanta de Rusalii, de data aceasta alaturi de nasii nostri plus doi veri si familiile lor, in total vreo 12 persoane. Pentru noi a fost deja a treia vizita in mai putin de doua luni, asa ca inutil sa mai spun cat de bine ne simtim si suntem primiti de fiecare data!
Si, din nou, ne-am bucurat ca am putut petrece momente deosebite impreuna cu prieteni sau rude in aceasta zona extrem de frumoasa si linistita, in aceasta pensiune primitoare si nu in ultimul rand alaturi de acesti oameni deosebiti care ne asteapta intotdeauna cu bratele deschise.
Am fost rasfatati din nou cu preparate numai unul si unul, ciorbite, supe cu taitei de casa (despre care glumim intotdeauna cu gazdele ca sunt `la plic` cu potentator de gust :)) ), sarmalute, balmos, friptura la cuptor si multe altele... Dar mai ales asa-numitul `tort al casei` cu crema de iaurt si visine care este pur si simplu o minunatie si care a devenit deja o traditie de cate ori mergem! Pentru el as sari in masina la orice ora :)
Insa punctul culminant al acestui sejur a fost ziua petrecuta sus la platou, unde gazdele noastre au o casuta de vara si unde bunicul Ion prefera sa petreaca 1-2 luni pe an. Pentru a ajunge acolo se urca din Sibiel pe un drum forestier de aprox. 8-9km, foarte frumos... Prima jumatate pana la Schitul Sibiel (4km) poate fi parcursa foarte usor la pas sau cu orice tip de autovehicul, insa in ultima parte traseul devine cu adevarat off-road, un plus pentru iubitorii de natura si de peisaj salbatic! De aceea masinile personale au ramas linistite la pensiune, pentru ca gazdele si in acelasi timp prietenii nostri au avut grija si ne-au condus pana sus cu doua masini de teren, astfel incat sa nu avem nicio restrictie de la voia buna! Iar odata ajunsi, a inceput nebunia: berbecut la protap pregatit dupa o reteta speciala (gazdele s-au pus la mintea mea si mi-au satisfacut aceasta rugaminte transmisa din timp, astfel incat toate ingrediente
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam orcand aveti placere sa ne mai vizitati!
   Aurel A din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 16.07.2015 - 26.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Situata intr-o zona fromoasa la cca 600m altitudine cu posibilitati multiple de excursii montane, camere de cazare f. Curate cu toate utlitatile necesara.precieri deosebite pentru ambianta deosebit de placuta creata de gazde permanent preocupata sa ne simtim f. Bine .Ne-am simtit ca in familie Am servit masa in cele 10 zile cat am statcu produse in majoritate din gospodaria proprie de o calitate deosebita Permanent am fost intrebati daca mai dorim si alceva sa mancam si a tinut seama de dorintele noastre . In concluzie anul viitor ne vom intoarce cu mare placere .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si va asteptam cu drag si la anul!
   Ionut I din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal de exceptie, zona superba, cazare de nota 10
   Ana din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 12.04.2015 - 13.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am gasit exact ceea ce ne-am dorit, atmosfera autentica de Paste. Multumim si cu siguranta vom revenii.
   Cornelia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.04.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am revenit cu mare drag la aceasta pensiune si in mijlocul acestor oameni deosebit de calzi si primitori (pe care suntem onorati sa-i numim noii nostri prieteni), dupa sejurul minunat petrecut de Paste cu doar doua saptamani si jumatate in urma - cred ca asta spune totul despre atentia cu care am fost inconjurati de familia Ciortea, despre atmosfera creata si conditiile oferite.
De data aceasta am revenit in forta cu un grup largit de 12 persoane, prieteni si alti membri ai familiei cu varste cuprinse intre 6 si 81 de ani! Toate lumea a fost placut impresionata de primire, de camere, de bucate! La capitolul mancare nu vreau sa spun mai multe pentru ca deja imi lasa gura apa, trebuie doar sa mergeti si sa gustati!
Noi vom mai ajunge, cu voia lui Dumnezeu, cel putin de doua-trei ori pana la sfarsitul anului! Sanatosi sa fim si la fel ii dorim familiei Ciortea pentru a ne primi multi ani de-acum incolo!
thumb_down
Aprecieri negative:
Un mare minus este faptul ca, de fiecare data, vine si momentul cand trebuie sa pleci! :)
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.04.2015 - 14.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte dificil de descris experienta avuta la Casa Ciortea Ana fara a repeta recenziile postate de marea majoritate a celorlalti turisti.
A fost prima noastra vizita la aceasta pensiune, unde am petrecut niste Sarbatori Pascale de vis! Am facut alegerea bazandu-ma exclusiv pe impresiile deosebite exprimate pe turistinfo.ro, care s-au dovedit a reflecta pe deplin realitatea!
As incepe rezumand in doar trei cuvinte: Omul sfinteste locul! Familia Ciortea reuseste sa ilustreze perfect aceasta sintagma!
Conditiile de cazare oferite, respectiv confortul si curatenia, intr-adevar ireprosabile. Si totusi nu acestea fac diferenta, ci caldura cu care am fost primiti, sentimentul ca faci parte din familie, starea de bine creata, bunul simt si modestia acestei familii (de la cel mai varstnic pana la cel mai tanar membru!) sunt acele perle rare care raman inca mai dificil de gasit in peisajul turistic romanesc.
La Casa Ciortea Ana nu am fost tratati drept clienti, ci ca oaspeti! Si am plecat ca prieteni, cu dorinta de a reveni cat mai curand si cat mai des!
Ideea este ca familia Ciortea ofera toate acestea din suflet, la modul cel mai simplu si natural!
Iar mancarea traditionala, cu totul pregatit in casa ca pe vremea bunicilor... Absolut exceptionala, sarut mana Adina si tanti Ana!
Ce ar mai fi de spus... Toate acestea sunt completate fericit de farmecul unic al Marginimii Sibiului, zona incarcata de energie pozitiva si de istorie, de atmosfera pastorala a satului autentic transilvanean si de peisajul natural de la poalele muntilor Cindrel, unde parca timpul sta in loc!
Recomand din tot sufletul tuturor celor doritori de simplitate, de frumos, de liniste, de mancare buna :) si de noi prieteni! Si nu in ultimul rand celor capabili sa intoarca in egala masura respectul si bunul simt cu care sunt tratati de catre aceste gazde minunate!
   Simona S din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.02.2015 - 01.03.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Rar intalnesti persoane calde si primitoare ca fam. Ciortea. Mancarea este extrem de delicioasa, camerele calde si la propriu si la figurat, iar atmosfera atat de linistita, incat pentru un bucurestean stresat de nebunia capitalei este o adevarata binecuvantare. Multumim gazdelor pentru 4 zile de exceptie. Cu siguranta vom reveni si vom recomanda.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag oricand aveti placere sa ne vizitati!
   Horatiu H din Caracal
nota: 8.17
schedule sejur: 06.02.2015 - 08.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie ,macare buna,personal discret ,caldura in camere
thumb_down
Aprecieri negative:
Un foarte mare minus faptul ca a fost pus la plata mesei de prinz si a dejunului un copilas de 3 ani
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele de lauda. In ceea ce priveste minusul acordat doresc sa clarific faptul ca toti copii pana la 14 ani, pentru care s-a comandat mancare au platit jumatate din pretul de adult, asa cum am stabilit initial, iar mancarea s-a servit la platou ca fiecare sa serveasca ce ii place si cat doreste.
   Valentin V din Caransebes
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2014 - 27.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost gazduiti de aceasta minunata familie in doua randuri. Prima data cautand o locatie mai deosebita avand in vedere ca am avut niste musafiri din Germania si ne-am dorit din tot sufletul sa le oferim cateva zile deosebite pe meleagurile mioritice. Am ajuns la Pensiunea familiei Ciortea.
in Sibiel, un sat superb, neaos romanesc ,care mai pastreaza inca atmosfera calma si linistita a satului romanesc de odinioara.
Atat noi cat si oaspetii nostrii au fost incantati de ce am gasit aici. O pensiune cocheta, aranjata cu mult bun gust, cu camere curate si confortabile, si gazde deosebit de ospitaliere.
Una din dorintele noastre a fost sa putem servi bucate traditionale romanesti. Am avut parte de un adevarat rasfat culinar, oferit de ,, tanti Ana`, de la ciorbite ardelenesti cu tarhon si smantanica de casa, sarmalute, fripturi si deserturi care mai de care mai delicioase facute toate dupa niste retete doar de ea stiute. Slaninuta si carnatii de casa afumati, cu branza si ceapa, laptele proaspat si dulceturile preparate in casa au incantat papilele gustative ale nemtilor. Nu mai vorbim de tuica si vinul grozav cu care am fost serviti. Intr-o recenzie anterioara cineva amintea de supa la plic si cartofi la plic...... Plicul este ,, Tanti Ana` fara E..uri si coloranti, sau poate ca unii dintre noi nu cunosc gustul bucatelor naturale.
Avand in vedere cele relatate am revenit si a doua oara, de Craciun. Am beneficiat de un pachet special de craciun cu masa festiva de Craciun,o seara romaneasca minunata unde am putut sa revedem traditiile romanesti la ele acasa, cu colindele si obiceiurile populare din marginimea sibiului.
Si..... Vom mai reveni cu siguranta, poate la primii meri infloriti, caci, o particica din inima si sufletul nostru a ramas la Sibiel.
Recomandam cu caldura aceasta pensiune tuturor celor care doresc ospitalitate, liniste, bun simt si o mancare sanatoasa.
Multumim inca o data Familiei Ciortea care pune mult suflet in ceea ce face .
Răspunsul unității:
Va suntem recunoscatori pentru modul in care ne apreciati! Sunte-ti bine veniti oricand in pemsiunea noastra.
   Alexandru din București
nota: 9.83
schedule sejur: 01.11.2014 - 05.11.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona foarte linistita cu un peisaj mirific;
Gazde foarte primitoare, prieteneoase si discrete in acelasi timp;
Mancare excelenta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Casian din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 26.09.2014 - 29.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii de cazare foarte bune, gazdele primitoare si dornice de a face sejurul turistilor cat mai placut. Felurile de mancare pregatite sunt diverse, de foarte buna calitate iar ingredientele provin din gospodaria proprie.
Ne-am simtit foarte bine si recomandam cu caldura.

   Claudia C din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 12.09.2014 - 15.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, ospitalitate, mâncare f buna!
Recomand!!!
   Razvan-viorel R din Cluj-napoca
nota: 9.33
schedule sejur: 14.08.2014 - 19.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul a fost foarte dragut tot timpul ne-au ajutat sa gasim activitati si ne-au ajutat cu informatii
-camera a fost curata si avea baie proprie
-cel mai mare muzeu de icoane pe sticla din europa se afla la ~80 de metri distanta
-mancarea a fost foarte buna, mancare traditionala si foarte gustoasa cu niste ardei umpluti exceptionali
thumb_down
Aprecieri negative:
Patul avea elemente de suport lipsa si era usor curbata salteaua in acele locuri, dar nu a fost o problema majora
   Bilc B din Ploiesti
nota: 9.67
schedule sejur: 31.08.2014 - 02.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul unitatii deosebit de binevoitor, a raspuns solicitarilor noastre de ultim moment dand dovada de profesionalism. Raportul pret/calitate corect. Curatenie exemplara, camere foarte bine aranjate, confortabile, design modern dar si traditional. Nu am semnalat minusuri pentru ca nu au existat. Nota este 10 cu felicitari si recomandam din toata inima.
   Marian din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 25.08.2014 - 27.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O alegere inspirata pe care n-o regretam, totul fiind exact asa cum ne-am imaginat ca va fi. Vom reveni cu placere, sper cat mai curand. Imi doresc ca nimic sa nu se schimbe pana atunci. Recomand din inima.
   Eduard din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2014 - 16.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raport pret/calitate foarte bun. Gazde amabile, bucatarese pricepute. Am stat doar 2 nopti, daca or fi cusururi noi nu le-am observat. As mai merge aici pentru zona Sibiului. Sibiel este un sat sasesc autentic, linistit.
   Gabriel G din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 18.08.2014 - 23.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere mari, spatioase, vedere spre munte, balcon superb, curtea bine utilata cu tot ce este nevoie pentru gratar si mic dejun, bucatarie completa la dispozitie, curatenie si mult bun simt al gazdelor! Recomandam Casa Ciortea din toata inima! Zona Sibiel este deosebita, mergeti si o sa aveti o surpriza placuta!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam la Sibiel!
   Carmen din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 18.08.2014 - 19.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Afacere de familie, foarte bine condusa. Te simti acolo ca intre prieteni. Mancarea este foarte buna si s-au mulat pe restrictiile noastre alimentare (suntem vegetarieni)
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat minusuri si in niciun caz nu am avut nemultumiri
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag oricand la noi!
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2014 - 10.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Situatata intr-o zona superba, locatia este aranjata cu mult bun gust, cu spatii diverse pentru luat masa sau pentru petrecerea timpului. Am fost placut impresionati de serviciile primite si de ospitalitatea proprietarilor, iar raportul pret-caliatate a fost unul corect(mancare proaspat gatita, cu ingrediente produse local, camere curate).
Recomandam aceasta pensiune celor care doresc sa se plimbe prin zona Sibiului!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam la Sibiel!
   Elena Georgiana din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 19.07.2014 - 20.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut ospitalitatea gazdelor de la Casa Ciortea precum si confortul camerelor.
De asemenea am servit un mic dejun delicios.
Per total Casa Ciortea ne-a oferit o atmosfera frumoasa si conditii excelente in raport cu pretul.
   Alexandru A din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 21.07.2014 - 23.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde ospitaliere, binevoitoare si intelegatoare (in prima seara am ajuns tarziu la vila, in jur de 22:30, insa nu am avut niciun fel de problema). Conditii foarte bune de cazare, acces la bucatarie, curatenie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sugestie de imbunatatire: plasa contra insectelor la geamurile camerelor
   Mona M din Piatra Neamt
nota: 8.33
schedule sejur: 09.07.2014 - 11.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt minunate, mancare foarte buna, atenti la tot ce isi doresc clientii.Curatenie si bun simt.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un televizor minuscul plasat foarte sus si la distanta mare. Este aproape inutil. Foarte putine canale tv
Răspunsul unității:
Va multumesc si va asteptam cu drag oricand in pensiunea noastra!
   Cristina C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2014 - 25.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand pt relaxare, odihna si confort.
CONTACT
Ciortea Ana
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ciortea Ana
Telefon: 0749 128 587
WhatsApp