Pensiunea Nea Marin Sat Magura, comentarii

Pensiunea Nea Marin din Sat Magura

Sat Magura, str. Principala, nr. 140 A ( la aprox. 14.9 km de centrul loc. Bran )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Nea Marin Sat Magura


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (8)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Nea Marin din Sat Magura:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihai - Bucuresti
( sejur: 09.06.2016 - 11.06.2016 )
9.3
Locatia, linistea, peisajul, curtea, dotarea

Baia mult prea mica si inghesuita. In rest, totul ok
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florentina M. - Bucuresti
( sejur: 17.08.2015 - 23.08.2015 )
10
Personal foarte amabil.
Camera mare si spatioasa.
Priveliste de poveste.
Locatie linistita, fara zgomote urbane.
Multe atractii turistice pe o raza de 15 km.
Posibilitatea de a servi masa la pensiune sau de a veni cu propria mancare.
Loc de joaca pentru copii.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristi C. - Bucuresti
( sejur: 03.07.2015 - 05.07.2015 )
10
Totul este perfect. Gazda extrem de draguta. Voi reveni cu drag si deja am recomandat cazarea si altor persoane. Peisajul este nemaipomenit. Camerele extrem de curate.

Wi-fi nu merge dar pentru a te relaxa este perfect fara el !
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Vasile R. - Bucuresti
( sejur: 03.10.2014 - 05.10.2014 )
9.5
Pozitionare excelenta, camere confortabile, un living extraordinar.

O sugestie pentru toti proprietarii de pensiuni din satul Magura: liniile electrice aeriene si stalpii dauneaza grav frumusetii zonei...o solicitare facuta de fiecare proprietar de pensiune catre primarie prin care sa solicite introducerea liniilor electricitate subterane.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Darr - Wernigerode
( sejur: 12.09.2014 - 17.09.2014 )
9.8
We had a room with a great view of the mountains and just loved waking up in the morning and seeing this idyllic picture. The room provided all the basic facilities. It was clean, the bed was comfortable, the shower was working as expected. We enjoyed the fact that it did not provide a TV and that we could spend the evening just talking to one another.
As we did not have a car, we had to rely on our (Miara) to pick us the train station in Zarnesti and once, after a day trip, Bran. That worked out very well. So even though Magura is a bit cut off the world (which has its benefits), we did not really feel limited by that.
Originally we planned on our breakfasts at the pension and then lunch and dinner somewhere else. However after Miara served us dinner on the day we arrived, we decided to have dinner at the pension the next day as well. The day after that we asked Miara to also give us a lunch box. We ended up dinner at the pension every night. We discussed in the evening what we would like to eat for the next day and she would prepare that. It was very convenient and it tasted very well. Most of the things were home-made, regional products and traditional. A tip: She makes wonderful marmalade and egg plant.
All in all, we spent 5 wonderful days in Magura and looking forwards on coming back.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Anita - Bucuresti
( sejur: 24.05.2014 - 26.05.2014 )
10
Zona, peisajul f frumos, liniste, copiii s-au putut plimba pe ulitele satului cu bicicletele; loc de joaca pt copii, au particitat la ravasitul fanului. revenim cu drag in aceasta zona si recomandam pensiunea Nea Marin

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marilena R. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 17.02.2013 )
10
Va reamintesc ca habar nu am cum arata aceasta pensiune deoarece patronul acesteia ne-a informat ca nu mai are locuri pt perioada dorita.Asadar pot adauga doar buna impresie a functionalitatii acestui site.Va multumesc

Comentariu util ?
0 voturi 8 voturi

Laurentiu B. - Botosani
( sejur: 27.06.2011 - 02.07.2011 )
9.8
Gazde minunate, servicii ireprosabile si peisaje de basm. Va sfatuiesc sa uitati de toate greutatile cotidiene si sa mergeti in satul Magura, unde va asteapta la pensiunea Nea Marin o gazda minunata, d-na Mioara.

Sfat-se pot utila camerele si cu televizoare
nu ar fi rau sa-i serviti pe turisti cu cate o cafea la micul dejun -este un sfat si nu un minus
Comentariu util ?
10 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0762 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare