Pensiunea Vranis Sadova, comentarii

Pensiunea Vranis din Sadova

Sadova, str. Dn17A, nr. 690  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Vranis Sadova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Vranis din Sadova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vasile Mircea - Zalau
( sejur: 27.04.2016 - 01.05.2016 )
10
Serviciile, meniul, dar si ambianta, impreuna cu imprejurimile, ne-au determina t sa ne intoarcem de Pasti la pensiunea Vranis. Pot spune ca daca vrei sa uiti cateva zile de rutina, stres, aici este o oportunitate sa reusesti. Nu in ultimul rand, oamenii care intretin aceasta ambianta, sunt ospitalieri cu adevarat.

Nu e cazul.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Corneliu Berentan
0230 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare