Pensiunea Amelia Rucar, comentarii

Pensiunea Amelia din Rucar

comuna Rucar, sat Sătic, str. Saticul de Sus, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Amelia Rucar


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (2) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Amelia din Rucar:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Lucian - Pitesti
( sejur: 08.07.2016 - 10.07.2016 )
9.8
Pensiunea este foarte frumoasa: camere mari, bai, de asemenea. Zona este frumoasa, proprietarii prietenosi, gata sa faca totul pentru a te simti bine.
Au o curte mare unde toti oaspetii au jucat fotball ( noi am fost doua grupuri, dar nu a fost o problema din nici un punct de vedere ). Bucataria mare si bine utilata.Poate face fata mai multor familii.
Foisor super_utilat pe malul raului cu gratar . Focul il face paznicul pensiunii, un om al muntelui, cu vorbele la el !
De la pensiune am facut doua trasee: cabana Valea lui Stan si Pietricica Pietrii Craiului.

Plasele de insecte ar fi binevenite. Nu se stie niciodata.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Edward D. - Targoviste
( sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016 )
9.7
Locatie superba.Proprietari simpatici si discreti.Local curat,camere si bai mari si curate.Raport pret/calitate bun.

Ca o sugestie ,nu ca un minus. Portiunea dinspre rau putin mai bine amenajata.Ganditi la un mic podet in arc peste apa.Cam cum ar fi?
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alice - Bucuresti
( sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015 )
9.8
Proprietarii - niste oameni minunati, foarte primitori si ospitalieri
camerele - foarte curate, spatioase si bine incalzite noapte cand temperatura afara era aproximativ de 10-15 grade celsius
curtea - foarte frumos amenajata pentru copii
bucataria - vesela si ustensile de bucatarie de toate tipurile pentru pregatirea mancarii, inclusiv masina de spalat vase
internet wi-fi - conexiune buna

Lipsa unui scursoar de vase
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Gheorghe S. - Bucuresti
( sejur: 21.06.2014 - 22.06.2014 )
8.8
Este un loc minunat, pensiunea este curata, mobilata foarte frumos, gazdele fac totul pentru a multumi clientii; cat despre peisaj, nu se poate spune in cuvinte, trebuie sa mergeti sa vedeti cat este de frumos. noi vom reveni cu drag si recomandam cu toata caldura, mergeti si nu o sa va para rau.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Anda - Bucuresti
( sejur: 01.05.2014 - 03.05.2014 )
10
Am fost cazati la Pensiunea Amelia cateva zile de 1 Mai . Tot ce te asteapta acolo este facut pentru a te putea relaxa rapid. Arhitectura rafinata a pensiunii, pe care o regasesti in living, in camere si in curte, ospitalitatea gazdelor si bunatatea mancarurilor traditionale, caldura cu care esti inconjurat in permanenta si nu in ultimul rand frumusetea de basm a locurilor in care este amplasata pensiunea, te fac sa te simti minunat si te ajuta sa te detasezi rapid de grijile cotidiene.
Ne-am simtit foarte bine, nu a fost nici cel mai mic lucru care sa ne displaca si dorim din suflet sa revenim in acest loc de basm.
Anda

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Radu I. - Bucuresti
( sejur: 28.04.2014 - 02.05.2014 )
10
Pensiunea Amelia este un loc foarte frumos cu un personal foarte amabil, este o pensiune nou-nouta foarte curata si ingrijita asezata intr-un peisaj de vis, aproape de puncte de interes turistic interesante. In scurta vacanta ne-am simtit foarte bine si vom revenii cu siguranta.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Patran Roxana
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare