Casa de vacanță Martha Ranca, comentarii

Casa de vacanță Martha din Ranca

Ranca, str. Gheorghe Tatarascu, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Martha Ranca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Martha din Ranca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vali - Constanta
( sejur: 23.12.2016 - 27.12.2016 )
10
Curatenie ,intimitate ,utilată cu tot ce trebuie, super comfort!

Nu sunt
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andrei D. - Craiova
( sejur: 20.12.2016 - 23.12.2016 )
10
Am inchiriat toata cabana. Living-ul e super spatios, numai bun pentru un grup mare pus pe distractie. Proprietarii au fost super intelegatori cu noi indiferent de ora. Recomand!!!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Viorica Loredana M. - Dr Tr Severin
( sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015 )
10
Locație nouă,are doar 8 luni de când este dată în folosință după spusele gazdei, curățenie desăvârșită, bucătărie utilata complet,toată casa este mobilată cu bun gust și modern,apă și căldură la discreție,gazda foarte săritoare și primitoare , nu ne-a deranjat deloc,decât dacă am solicitat noi prezența a răspuns amabil și prompt ...terasa exterioara dotată cu grătar acoperit(foarte ok în cazul zilelor când mai ploua),masă din lemn masiv și o priveliște deosebita asupra munților, parcare proprie ......întrunește toate condițiile pentru un sejur sau o vacanță minunată. Cu siguranță vom reveni în iarnă având copil mic și locația fiind la doar 200 metri de pârtia de săniuș și de ski.Recomand tuturor această locație!

Nu am nimic de reproșat ...
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Sorina - Timisoara
( sejur: 12.08.2015 - 16.08.2015 )
10
O cabana cocheta, amenajata cu bun gust si ai la dispozitie tit ce iti trebuie. Este la soseaua principala foarte aproape de partii si dispune si de lic de parcare. Terasa cu gratar am folosito foarte mult in acest sejur deoarece am vrut sa ne bucuram de aerulde munte. Paturile in camere sunt duble cu saltea dintro bucata avantaj pt familiile cu copii mici. Gazdele foarte primitoare si saritoare. Recomand cu drag.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Camelia - Timisoara
( sejur: 14.08.2015 - 15.08.2015 )
9.8
Este un loc minunat, o oaza de liniste, gazdele sunt foarte primitoare, conditiile sunt foarte bune, este curat,un mediu foarte placut pentru cateva zile de relaxare, o locatie ideala pentru a petrece un concediu reusit si linistit alaturi de prieteni fiind posibilitatea de a face gratare. Locatia este perfect dotata si utilata. Peisajul este de a dreptul mirific, o recomand din tot sufletul.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Gusti Bleoanca sau Delia Fratila
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare