Pensiunea Miorița Putna - TURIST INFO .ro

Pensiunea Miorița din Putna

Putna, soseaua Principală, nr. 681  
Despre Pensiunea Miorița
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Miorița ne întampina înainte de intrarea în Putna Sfântului Ștefan Voievod situată pe partea dreaptă, într-un cadru natural deosebit.
Pensiunea dispune de 6 camere duble, un apartament și parcare păzită în curtea interioară. Camerele sunt dotate cu băi proprii, încălzire centrală, televizor, frigider și mini-frigider. De asemenea pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra un salon spațios.

Ofer cazare pentru minim 2 nopti.


Capacitate totală: 15 adulți în 7 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0753 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare