Vila Sara Predeal, comentarii

Vila Sara din Predeal

Predeal, str. Nufarului, nr. 11a  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Sara Predeal


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (3) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Sara din Predeal:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Razvan - București
( sejur: 17.02.2015 - 20.02.2015 )
8.5
Aproape de centrul orașului (aprox 10 min ) - zona linistita -proprietarul amabil. Nu î am simțit prezenta pe întreg sejurul.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Ionut - Bucuresti
( sejur: 16.01.2015 - 18.01.2015 )
9.7
Gazda a fost foarte primitoare si intelegatoare(noi ne-am cazat la o ora foarte tarzie). Camera confortabila, curata, incalzita si cu tot ce ai nevoie. Acces usor la bucatarie echipata complet.

Singurul minus semnalat nu se leaga neaparat de vila ci de persoanele cazate, care daca nu au bun simt sa faca liniste pe hol(asa cum nu a fost in perioada in care am fost noi cazati) se va auzi tot. (noi am avut parte de 2 familii care practic stateau cu usile deschise si urlau peste tot pe hol, chiar daca mai eram si altii cazati)
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Valentin - Bucuresti
( sejur: 14.02.2014 - 16.02.2014 )
9.8
- Dl. Horvat s-a comportat foarte frumos, ospitalier si a fost permanent atent daca aveam nevoie de ceva;
- Camera dubla cu baie pe care am ales-o noi era foarte spatioasa si curata.
- Pe timp de noapte insa era usor racoare in camera dar in urma discutiei cu proprietarul problema s-a rezolvat si mai mult decat atat, ne-a asigurat ca va inlocui caloriferul cu unul mai mare, care sa faca fata suprafetei incaperii. Nu consider ca este un minus ci mai mult un detaliu usor de remediat.
- Ne-a placut si vom reveni si cu alta ocazie !

- Nu am.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Horvat Cristian
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare