Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Filip din Predeal grade grade grade

Predeal, str. Duliu Zamfirescu, nr. 5 -
Nota 9.9 / 51 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.88
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.79


Adaugă recenzie
   Stefan din Snagov
nota: 9.83
schedule 21.01.2024
Un singur cuvant despre locatie: excelent; un singur cuvant despre proprietari: rafinament; rezutat: un sejur superb.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca v-ati simtit minunat.
Va asteptam oricand cu bucurie.
   V. Stanciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.09.2023
Am petrecut un weekend linistit si confortabil, in care ne-am bucurat de toate facilitatile oferite, inclusiv de gratar, trambulina, masa de ping-pong, cosul de baschet, dar mai ales de masina de spalat vase. Vila este curata, decorata cu mult gust, iar proprietarii foarte prietenosi. Recomand!
   Dan M din Constanţa
nota: 10
schedule 17.08.2023
Am petrecut 4 zile relaxante, ne-am deconectat datorită liniștii. Ne-am bucurat de grătarul si foișorul special amenajate si de curtea mare cu cos de baschet si locuri de joaca de care s-au bucurat copiii. Servicii de curatenie, impecabile si gazdele foarte primitoare.
Răspunsul unității:
Buna ziua.
Ma bucur ca ati petrecut cateva zile relaxante la vila Filip, iar vremea frumoasa a fost un aliat important.
Va asteptam oricand cu bucurie, si speram sa reveniti cu aceeasi placere.
   Andreea Nedelcu din Ploiești
nota: 10
schedule 18.07.2023
Weekendul ce tocmai a trecut am avut un eveniment important din viata mea și a soțului meu, si anume cununia religioasă. Am ales sa facem aceasta zi importanta intr-un cadru restrans, familie și prieteni. Am găsit pe booking aceasta vila, am făcut rezervare, inițial vroiam sa închiriem doar pentru o zi. Ulterior m-a contactat proprietarul vilei, dl Filip Dragoș și mi-a propus dacă dorim sa închiriem pentru doua zile, bineînțeles facandu-ne un discount. Am acceptat, iar din ziua aceea și pana în momentul în care a avut loc evenimentul am discutat în fiecare saptamana pentru a pune la punct organizarea și ultimele detalii. Am fost primiți la vila cu decor din baloane, cu pregătirea mesei, meniul a fost comandat și ridicat de dumnealui, lemnele pentru grătar erau pregătite, palinca de gutui, slana fiarta în zeama de varza (o bunatate , ce sa mai), oferita din partea dumnealor era deja pe masa și ne aștepta. Concluzie: dl Filip: un om deosebit, un gentleman, o adevărată gazda, primitor, carismatic, glumeț și foarte organizat. Deja ne gândim sa mai organizam o escapada la vila și sa ne bucuram de aceea curte umbrita de brazi, de răcoare și bunăstare. Recomand Vila Filip cu toată încrederea. Deosebita gazda.
Răspunsul unității:
Stimata doamna va multumesc pentru frumoasele cuvinte. Ma bucur ca v-ati simtit minunat la noi si va asteptam cu placere oricand veti dori sa ne vizitati.
Casa de Piatra inca odata si multa sanatate.
   Gabriel din București
nota: 9.67
schedule 29.05.2023
Locație deosebită pe Cioplea, lângă pădure, intr-o vilă interbelica, cu arhitectura foarte frumoasa. Vila beneficiază de o curte spațioasă, cu locuri de joacă și o terasa acoperită, decorată cu elemente rustice, cu o capacitate pana la 16-20 persoane. Camerele sunt spațioase, curate, cu acces la bucatarie separată, dotata corespunzător.
Gazda excelenta, de un deosebit rafinament.
Recomandam cu caldura.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri.
Doresc ca sa va spun ca tocmai locatia - localizarea ei o face deosebit de atractiva. Zona Cioplea este considerata o zona eleganta a Predealului unde este multa liniste, ferita de trafic auto sau agitatia specifica de sezon. Spre deosebire de alte zone ale Predealului pe Cioplea este multa liniste. Nu degeaba in zona in care este vila s-au facut in anii 50 de catre Dej vilele prezidentiale Izvorul si Postavarul, si heliportul care sunt situate in spatele vilei noastre. In plus pana in dec, 1989 vila noastra era vila de protocol a primului ministru al Romaniei, iar toata zona era accesibila doar riveranilor.
Va asteptam cu placere si cu alte ocazii.
   Luana din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.04.2023
Super ok locatia, spatioasa, curata si cu toate dotarile in bucatarie (inclusiv masina de spalat vase si expresor), foisorul exterior foarte incapator pentru familii numeroase. Semineul interior extraordinar, o atmosfera super cozy si placuta! Dnul Filip o gazda extraordinara, multumim pentru promptitudinea cu care ne-a rezolvat orice solicitare!
Răspunsul unității:
Stimata doamna, ma bucur ca ati fost atat de incantati.
Va multumesc pentru frumoasele aprecieri, si va mai asteptam oricand cu mare placere.
Sanatate si bucurii va doresc.
   Bogdan Vieru din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.04.2023
O cazare de nota 10. Vila arată excepțional, foișorul de afara este superb și gazda, domnul Filip, foarte amabil și serviabil. Cazarea nu seamănă deloc cu ce vedeți in poze, este mult mai frumoasa in realitate. Am avut parte de un weekend placut și, cu siguranța, o sa mai revenim.
Răspunsul unității:
Multumesc pemtru aprecieri. Pozele sunt facute de mine cu telefonul.
Am sa aduc un fotograf profesionist ca sa pot pune poze care sa reflecte mai bine realitatea vilei.
   Stefan Anghelina din Craiova
nota: 10
schedule 26.03.2023
Am fost primiți cu caldura inca de la primul apel in care am sunat sa rezervam vila. Domnul Dragos Filip este o gazda de nota 20 care a reușit sa faca un loc de vis. Camere generoase si călduroase, peisaje superbe si toate condițiile asigurate pentru a te bucura de un weekend cu prietenii sau familia la munte. Recomand cu încredere vila Filip!
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru frumoasele aprecieri. Intr-adevar am constatat si eu ca v-ati simtit minunat la noi.
Ma bucur de asa cunostinte, cu care in viitor sunt sigur ca vom deveni buni amici.
Sunteti bineveniti oricand.
Multa sanatate va doresc.
   Dorian din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.03.2023
Atat cazarea, cat si gazda au fost de exceptie. Am avut tot ceea ce era nevoie, iar domnul Filip ne-a stat mereu la dispozitie in cazul in care ne lipsea ceva. Intr-adevar, cum spun si celelalte recenzii, casa e un mic muzeu, cu foarte multe tablouri si diverse alte obiecte. Va multumim pentru weekend, recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca v-ati simtit bine si va mai astept oricand cu placere.
Vara preturile vor fi mai mici datorita faptului ca, consumul de gaz si de curent este mai redus.
Multa sanatate va doresc.
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.08.2022
O vila foarte frumoasa, ca un muzeu de arta. Foarte curat, bucătărie bine utilata, un plus a fost mașina de spălat vase. Locul de joaca din curtea foarte mare a fost apreciat de copii, în special trambulina! Foișorul minunat cu grătar, chiar lângă bucătărie. Vila este bine izolata fonic și aflata intr-o zona liniștită.
Mulțumiri gazdei foarte primitoare, ne-am simțit foarte bine și noi și prietenii noștri!
   Tudor Gina din Ploiesti
nota: 10
schedule 08.08.2022
O casa cu istorie, o adevărată galerie de artă!
Utilată cu tot ce este necesar și foarte curată.
Amplasată într-o zonă liniștită.
Am petrecut o vacanță de vis împreună cu familia.
Gazda este foarte primitoare.
Recomand cu căldură această locație!
   Violeta din Iasi
nota: 9.67
schedule 06.06.2022
Excelenta locatie pentru iesiri in grup/familie. Bun gust, rafinament. Bucatarie utilata (inclusiv masina de spalat vase), gratar, foisor, loc de joaca pentru copii (leagan, tobogan, trambulina), masa ping pong, cos de baschet, etc. Recomand!
   Ceban din Chișinău
nota: 10
schedule 30.05.2022
O vila foarte cocheta, eleganta, cu o curte mare, un foisor cu barbeque rustic, foarte curata si amenajata cu mult bun gust.
Are multa intimitate si liniste, recomand celor care vor sa petreaca clipe de neuitat.
Ideala pentru aniversari si petreceri de familie.
Copiii au loc de joaca incantator.
Vom reveni cu placere.
   Corina G din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 21.03.2022
Am petrecut un weekend foarte frumos in aceasta locatie. Pensiunea arata ca o calatorie culturala. Este utilata cu absolut tot ce este nevoie, camerele si baile foarte curate, iar comportamentul gazdei a fost unul exemplar. Proprietarul ne-a permis sa aprindem semineul (ne-a pus la dispozitie tot ce este nevoie: apridere si lemne). Am avut nevoie de mai multa caldura in camera, iar proprietarul imediat ne-a ajutat.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru gandul bun pus in aceasta pagina.
Ar fi minunat ca toti musafirii sa fie de aceasta aleasa calitate.
Va asteptam si la vara, cand curtea si locurile de joaca va vor incanta copii.
   George Gulas din Oradea
nota: 10
schedule 07.02.2022
O cazare superba, cu miros fin de burghezie, am petrecut 4 familii si am stat 4 zile in aceasta superba locatie si, cu siguranta, cred ca ne vom intoarce. Un semineu desprins din o poveste de demult, o locatie grozava. Cel mai urat moment a fost in ultima zi, cand am plecat de la vila, in rest numai cuvinte de lauda, ca si nota nu as putea sa dau decat 10/10.
   Marin Ionut din Targoviste
nota: 10
schedule 25.01.2022
Vila este situată într-o zonă foarte liniștită, cu acces rapid din dn1. Camerele sunt mobilate cu gust, vila are un aspect tirolez. Bucatarie la dispozitia clientilor, utiliată cu tot ce trebuie, iar in curtea generoasă există un foisor cu gratar. Am vizitat locația atât pe timpul iernii, cât și pe timpul verii. Proprietarul este foarte amabil, mereu la dispoziția oaspeților.
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.01.2022
Un loc de poveste mai ales pentru iubitorii de arta. Vila este exceptionala atat prin ceea ce ofera, dar si prin colectia impresionanta de tablouri ale marilor pictori romani. Livingul are un semineu foarte frumos si primitor. Dormitoarele sunt incapatoare si bine utilate cu tot ceea ce este necesar. Curtea este spatioasa si foarte atractiv amenajata, iar zona exterioara de gratar este fabuloasa! Am petrecut un sejur de neuitat.
   Doina Tudor din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.12.2021
Un sejur de poveste. O vila eleganta, la marginea padurii, cu toate facilitatile, un semineu ca in filmele cu Mos Craciun, dormitoare frumoase si curate, o curte superba cu terase si locuri de parcare. Gazda noastra, dl Filip, un om deosebit, mare iubitor de arta si povestiri minunate. Ne-am simtit ca acasa si in familie.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca v-ati simtit in armonie deplina cu ambientul.
Doamna Tudor, va mai asteptam impreuna cu prietenii in vizita. Povestiri adevarate care se spun la gura semineului mai am in sac.
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 19.10.2021
Am fost incantați sa petrecem un weekend la vila Filip împreuna cu familia noastră mare.

Am găsit o vila cocheta, foarte frumos amenajată, curata, călduroasă și primitoare. Curtea spațioasă vine in completarea tabloului. Aici găsiți un foișor superb dotat cu loc pentru grătar.

De asemenea, locul de joaca a fost foarte apreciat de copii.

Mulțumim gazdei noastre, domnul Filip, care ne-a făcut sa ne simțim ca acasă.
Răspunsul unității:
Si eu va multumesc stimata doamna pentru gandul bun.
Va asteptam si la zapada, cand focul din semineu sau de la foisor vor face deliciul clipelor de relaxare.
Cu stima.
   Coroleuca Catalin din Bucharest
nota: 10
schedule 19.10.2021
Multumim gazdelor pentru un weekend reusit.

Vila filip reprezinta locul ideal in care elementele de nou si vechi se imbina pentru a crea o atmosfera perfecta pentru escapedele in familie.

Locatia este situata la marginea padurii si reprezinta o oaza de liniste pentru cei care trec pragul.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri.
De cate ori aveti dorinta, sunteti bineveniti la vila Filip din Predeal

Iarna cand zapada este din belsug, peisajul este superb, iar linistea este la ea acasa.
   Radu Caulea din Paris
nota: 10
schedule 16.09.2021
Merg des la vila Filip, sunt incantat de cazare (camere frumos amenajate si curatenie exemplara), vila este exceptional intretinuta, are si o istorie bogata.

Este aproape de partia de schi, aproape de facilitati (cu masina).

Gazdele sunt saritoare, pot fi prezente la nevoie, dar se pot face si nevazute (discrete).

Un foisor imens permite gratare de neuitat, securitatea copiilor este privilegiata peste tot.
   Cristodor Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2021
Locatia se afla intr-o zona linistita, fara trafic, perfecta pentru familii cu copii si nu numai.

Vila este superba, curtea mare, foisor , gratar, loc de joaca pentru copii, parcare. Este curat, amenajat cu bun gust( propietarul cred ca este pasionat de arta si pictura), bucatarie utilata cu tot ce iti trebuie. Comfort de nota 10.
   Biclea Florian Cosmin din Constanta
nota: 9.33
schedule 23.07.2021
Perfect place for a holiday. The location is very good, is located 7 minutes walk the center. Excellent outdoor setting with a large terrace and nice place for bbq. The rooms are very clean and it is very quiet inside of it. There was no restriction to party.
   Dorin din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 04.07.2021
Cu siguranta este o locatie potrivita pentru relaxare in natura si petrecerea timpului, in mod placut, cu prietenii. Dispune de o varietate mare de facilitati pentru a crea o atmosfera placuta, relaxanta si chiar antrenanta.
   Oana din București
nota: 9
schedule 25.06.2021
Intr-adevăr inedit, special, o superba locație in “vârf de munte”. O vila in care regăsești arta, confort, curățenie, șemineu, o curte frumoasa, un chioșc, un grătar si spații de cazare îmbietoare.
   Liviu din Craiova
nota: 10
schedule 13.06.2021
Am rezervat toată vila, am fost 4 familii cu copii.

Condiții foarte bune, curățenie, liniște, toate dotările necesare pentru un sejur reușit.

Acces ușor la locație, aproape de centru, magazine si restaurante. Dl Filip o gazda de nota 10.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.05.2021
Vila arata mult mai bine in realitate decat in poze. Totul a fost foarte bine organizat, proprietarul a raspuns la orice rugaminte de a noastra. Locatia este excelenta, curtea este mare si foisorul de afara e perfect pentru noptile petrecute la gratar cu prietenii.
   Ionuț Marin din Targoviste
nota: 10
schedule 14.04.2021
Condiții foarte bune, liniște, vila este localizată într-o zonă superbă, spre Cioplea. Am fost aici și pe timp de vară, dar și iarna, cel mai recent în peisajul hibernal de poveste din martie 2021, cu zăpadă de peste jumătate de metru.

Camere mari, bucătărie complet utilată, șemineu în living si la apartamentul de la parter, foișor cu tot ce îți trebuie pentru grătar, curte generoasă, locuri de parcare, proprietar foarte amabil.
   Adelina Trusca din Urziceni
nota: 10
schedule 15.03.2021
Pe timp de pandemie am găsit soluția perfectă. Grup de câteva familii (noi am ales jumătate din capacitatea de cazare a vilei) ai la dispoziție living generos cu șemineu, bucătărie bine dotată, camere-apartament in diverse variante astfel încât oricine își poate găsi un loc pentru a se simți excelent.

Foișorul cu grătar și curtea generoasă ne-au convins că am ales ce trebuia, deși suntem niște clienți foarte pretențioși.

Mulțumim gazdei care ne-a oferit intimitatea la care ținem foarte mult, dar a și percutat instant când l-am solicitat!
   Cristi din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.03.2021
Am venit cu un grup de prieteni si am inchiriat toata vila.

Gazda a fost foarte prompta la orice am avut nevoie. Vila este foarte ingrijita, avand conditii de nota 10. La parter livingul este spatios, iar foisorul de afara cu gratarul este superb.
poze recenzie
CONTACT
Filip Dragoș
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Filip Dragoș
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0722 722 841
WhatsApp
Apel/SMS