Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Anita din Praid

Praid, sat Praid, str. Apei, nr. 703 -
Nota 10.0 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Tene Andreea din Pitesti
nota: 10
schedule 06.11.2023
Camera foarte curata si spatioasa, apa calda vine foarte repede, pat cu saltea foarte confortabila, la fel si pernele. Noi am avut o camera dubla, cu pat matrimonial de 20Ox180 cm, dar a fost suficient pentru doi adulti si un copil de 5 ani. Am dormit chiar mai bine ca acasa. Bucataria este dotata foarte bine.
In curte exista loc de joaca pentru copii (tobogan, trambulina, casuta, lada cu nisip si jucarii, trotinete, cart), gratar si foisor cu mese mari, parcare.
Distanta fata de salina cam 2 km (noi am mers cu masina), nu sunt magazine alimentare in apropiere, dar in drumul spre salina sunt foarte multe.
   Olga din Moldova, Chişinău
nota: 10
schedule 23.04.2023
Noi am fost la Praid 11 nopţi, am trăit la pensiunea Anita. Sîntem foarte mulţumiţi! Foarte curat, calm (noi am fost cea mai galagioşi, dar nimeni n-a spus nici un cuvînt), frumos, cald (avem cu ce se facem comparaţie). Paturi confortabile (am dormit foarte bine), bucătăria completată cu tot necesar, apa caldă tot timpul, afară este loc pentru copii de toată vîrsta, unde se pot lăsa copiii la aer curat (chiar aer bun) fără grija. Un pic departe de salina, dar pentru noi aceasta a fost de folos (pe jos mergeam la salina in timp de 25-30 de minute cu copiii). Am primit toate răspunsurile de la proprietari la întrebările pe care le-am avut. Mulţumim şi recomandăm!
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2022
Suntem foarte multumiti. Curatenie, conditii cazare, apropriere de obiective turistice. Revenim si recomandam cu drag! Pret bun, garsonierele complet utilate, de la tacamuri, la oale si expresor de cafea, plita electrica. Zona f linistita. Gazda f primitoare!
   Ana Maria Voicu din Câmpina
nota: 10
schedule 24.08.2021
Cea mai frumoasa experienta. Curatenie exemplara. Faptul ca am avut si bucătărie in camera, dotata cu tot ce ai nevoie a fost un mare avantaj pentru ca am mai gatit pt. cea mica cate ceva si pt moc dejun.

Proprietarii foarte amabili si sociabili. Dna Erzsebet este o adevarata furnicuta. Toata ziua roboteste pt. ca totul sa straluceasca.
poze recenzie poze recenzie
   Victorita din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2019 - 04.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea si înțelegerea proprietarilor.Confort si toate condițiile ca sa te simti ca acasa .Loc de joaca pentru copii.
   Sandra din Periam Jud Timis
nota: 10
schedule sejur: 06.05.2018 - 13.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simțit foarte bine si cu siguranță vom reveni. Pensiunea e curata iar proprietarii sunt foarte amabili. E loc de joaca pentru copii, este trambulină, tobogan, leagăn, masa de ping-pong. Băietelul nostru a fost foarte încântat de toate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de obiectat
   Alice din Craiova
nota: 9.67
schedule sejur: 11.07.2017 - 18.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort si bun gust, gazde foarte amabile si saritoare, de o ospitalitate deosebita. Bucataria comuna pusa la dispozitia oaspetilor este foarte curata si complet utilata (aragaz mare, cuptor cu microunde, prajitor de paine si cafetiera, ustensile diverse). Pensiunea dispunde de o terasa cu o priveliste superba, o curte mare si plina de flori, cu teren de joaca pt copii si 4 locuri de parcare.
   Dragos din Voluntari
nota: 9.5
schedule sejur: 06.02.2016 - 09.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii foarte amabili, pensiunea curata si dotata cu tot ce este necesar, cald in camere. Nu am nimic de reprosat, desi sunt destul de exigent... Se observa ca proprietarii chiar au pus suflet in amenajarea locatiei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
   Florin Mihai F din Măcin, Jud. Tulcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.09.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Procesul de rezervare si informare a functionat corect.
   Henrietta din Satu Mare
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.08.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Din pacate nu aveau camere libere, dar mi-au raspuns in timp foarte scurt la rezervare.
   Erika Tunde E din Satu Mare
nota: 9.67
schedule sejur: 23.05.2015 - 29.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Era super ok totul, ori cand o sa mai am timp ma voi reintoarce cu ganduri bune si mare placere
   Eugenia E din Oradea
nota: 9.33
schedule sejur: 09.04.2015 - 12.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea are doar 4 camere, pentru reuniuni familiale sau grupuri de prieteni fiind propice. Exista concordanta intre oferta de pe internet si realitate. Livingul si bucataria (bine dotata si curata)fiind comune celor 4 camere, depinde de comportamentul turistilor cazati pastrarea in limitele decentei a linistii sau a organizarii activitatii in bucatarie sau spatiile comune din curte sau terasa. Gazda este receptiva la orice solicitare. Apa calda este in permanenta, incalzirea casei in sezonul rece este performanta. Sejurul meu a fost de 14 nopti, intre 9-22 apr. 2015(initial am solicitat 10 nopti cazare dar am facut o prelungire a sejurului si tratamentului in mina). Avand nevoie la inceputul sejurului de toate camerele 4 zile, rezervarea am facut-o inca din luna ianuarie si, desi nu ne cunosteam, nu mi s-a conditionat platirea unui avans doar comunicarea in cazul unor schimbari. Dar in timpul sederii mele prelungite am fost martora ca 2 familii au renuntat la cazare fara sa dea macar un telefon.
thumb_down
Aprecieri negative:
Gazdele sunt tinere, la inceputul afacerii, mai au de invatat (in curte nu erau terminate unele lucrari desi aveau camerele retinute) dar nu le trec la minusuri. Sunt tineri de buna credinta , harnici si usor naivi, fara a verifica deloc pe cei ce le trec pragul. Ar trebui sa fie mai vigilenti, parterul pensiunii fiind locuinta lor.
   Veronica V din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 22.09.2014 - 26.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea Anita este superba. Gazdele sunt tinere, foarte prietenoase si discrete. Camerele sunt decorate cu mult bun gust, asternuturile si prosoapele sunt impecabile, in baie exista sapun lichid, betisoare de urechi si suport pentru periute, iar bucataria destinata turistilor este deosebit de curata si dotata cu absolut orice e necesar. Curtea este locul ideal de joaca sau de relaxare in aer liber. Calitatea depaseste cu mult pretul. Avem toata admiratia pentru Doamna Kelemen. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu mare drag aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
   Gabriel din Falticeni
nota: 9.5
schedule sejur: 28.08.2014 - 30.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune micuta, foarte curata cu proprietari cumsecade.
   Monica M din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 06.09.2014 - 13.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea are o curte extraordinara, in care copii s-au putut juca in voie (varstele lor au variat intre 1 si 6 ani) iar adultii au putut sa se relaxeze fie pe sezlonguri, fie la un gratar sau la ceva gatit la ceaun pe foc de lemne.
Fiecare camera este dotata cu frigider (mic, dar foarte bun, functional si curat ca lacrima). Atentia la detalii este maxima (hartie igienica de calitate, prosoape bune, asternuturi placute, etc).
Bucataria aflata la dispozitia oaspetilor dotata foarte bine -farfurii, pahare, tacamuri suficiente, oale, cratiti noi (inclusiv oala sub presiune), aragaz cu 5 ochiuri, cuptor cu microunde si orice altceva ti-ai putea dori.
Proprietarii extrem de atenti cu curatenia si cu nevoile oaspetilor (s-a stricat cuptorul cu microunde si a doua zi aveam un altul pe deplin functional, doamna Kelemen cred ca a aspirat si spalat pe jos zilnic).
Linistea din jur si peisajul minunat fac toti banii! Pensiunea e amplasata cam la 1-1,5 km de salina, ceea ce pentru unii ar insemna un minus pentru ca presupune deplasarea cu masina acolo, pentru noi a insemnat exact absenta traficului, a zgomotelor si agitatiei asociate, deci a reprezentat un plus.
Una peste alta ne-am simiti minunat si ne-ar placea sa revenim la aceasta pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara a fi un minus real, mi-as fi dorit niste perne mai mici, mai putin voluminoase, dar sotului meu i-au placut foarte mult cele existente, deci e chestie de optiune personala :-).
   Sorin S din Cugir
nota: 9.83
schedule sejur: 01.02.2014 - 05.02.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bucatarie foarte bine dotata ,curatenie ,gazde foarte primitoare ,recomand pensiunea anita.
   Daniel Sebastian din Seini
nota: 9.83
schedule sejur: 19.04.2014 - 25.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos, curat, o zona linistita si proprietarii super de treaba. noi ne-am simtit super la pensiunea anita vom merge si la anul.
   Alina A din Dorohoi
nota: 9.83
schedule sejur: 13.09.2013 - 15.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati la pensiunea Anita.Avem numaii cuvinte de lauda,pensiunea este curata, este utilata corespunzator,personalul este atent cu turistii.Ne-am simtit foarte bine.Promitem ca vom reveni.
   Greta-lora G din Dorohoi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.08.2013.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu au fost locuri libere pentru perioada solicitata de mine, insa sper sa ajung cat mai curand acolo!
   Adela Camelia A din Ludus
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2013 - 11.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii de cazare excelente, o curte bine utilata pentru copii mici si nu numai. Ne-am simtit ca intr-o familie. Vom mai reveni cat de curand.
   Iulian I din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 16.02.2013 - 18.02.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Numai cuvinte de lauda, pensiunea este foarte curata si bine intretinuta.
Nota 10 propietarilor, foarte amabili, ne-am simtit ca acasa
CONTACT
Kelemen Erzsebet
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Kelemen Erzsebet
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0739 885 052
Apel/SMS