Casa Kacso Praid, comentarii

Casa Kacso din Praid

Praid, str. Principala, nr. 416  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Kacso Praid


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Kacso din Praid:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Imola V. - Cluj-napoca
( sejur: 03.05.2014 - 04.05.2014 )
6.7
Zona liniștită, foișor drăguț, wireless in camere, camere mari și spațioase.

Curățenia lasă de dorit, mai ales în baie, toaleta nefunctionala, personalul unității relativ ok, lipsa căldurii la sosire (sunați înainte de a ajunge pentru a da drumul la centrala termică), în unitate nu se fumează!
Răspunsul unității: ( 23.05.2014 )

Pentru serviciile de curatenie nu am primit inca reclamatii de la niciun turist, camerele au fost pregatite in acelasi fel intotdeauna.
Toaleta este functionala, a functionat inainte si dupa plecarea turistilor (poate nu au stiut cum se foloseste bazinul).
In legatura cu incalzirea, avand in vedere ca nu am solicitat avans, intelegerea era sa fim contactati telefonic inainte de sosire (caz in care camerele ar fi fost incalzite din timp), pentru a se confirma fermitatea rezervarii. Nu am fost contactati, cu toate acestea am pastrat camerele, cu riscul ca turistii sa nu se prezinte.
Legat de comportamentul turistilor, avand in vedere ca mai aveam turisti cazati in pensiune, nu s-a respectat ora de liniste si pana la orele 01:00 noaptea s-a intretinut o atmosfera galagioasa, cu muzica si discutii sonore, cu vocabular extrem de vulgar.

Comentariu util ?
11 voturi 0 voturi

Ioan I. - Bistrita
( sejur: 16.02.2013 - 17.02.2013 )
9.3
Confortul , linistea si siguranta.

Departe de anumite puncte de interes.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Kacso Bela
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare