Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ardeleană din Poiana Mărului

Poiana Mărului, str. Vânătorilor, nr. 96 -
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Boros Minodora din Satu Mare
nota: 10
schedule 02.02.2024
Situată în comuna Poiana Marului din județul Brasov, într-o zonă pitorească cunoscută și pentru tradițiile păstrate de-a lungul timpului. Vila este situata la aproximativ 800m de centrul localitatii. Locatia este compusa din sala de mese si bucatarie - utilata corespunzator la parter, iar la etaj sunt situate 6 camere cu bai proprii. Pentru iubitorii de drumeții montane este locul potrivit, chiar si pentru familiile cu copii mai micuti. Gazde primitoare, atente cu satisfacerea solicitarilor clienților. Camere primitoare, curate si confortabile.
Răspunsul unității:
Multumim ! Va asteptam cu drag sa ne mai treceti pragul!
   Ramona Tataru din Galati
nota: 10
schedule 24.11.2023
Totul la superlativ. Camere si bai foarte curate si spatioase, living spatios, la bucatarie am avut toate cele necesare. Gazda extrem de primitoare si grijulie ca orice detaliu sa fie perfect pentru noi. (Bonus: am fost serviti cu gogosi delicioase de catre gazda pensiunii). Am petrecut un weekend minunat la aceasta pensiune si cu siguranta vom reveni. 5 stele!!!!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Nenciu din Marta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.02.2023.
Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Nu am intalnit in viata mea o persoana mai amabila si mai empatica. Desi nu avea camere libere in perioada dorita de noi, fara sa spuna, ne-a cautat si ne-a recomandat alte doua locatii in Poiana marului si ne-a ajutat sa gasim cazare pentru mini-vacanta noastra. Imi doresc sa ajungem sa ne cazam si la vila Ardeleana si sa le multumesc pentru bunatate.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierea dumneavoastra1 Va asteptam!
   Martin Elisabeta din Craiova
nota: 10
schedule 30.08.2022
Zona liniștită pentru relaxare! Doamna Dana este o gazdă primitoare, ne-a servit cu prăjituri, cafea foarte bună. Vila este dotată cu tot ce trebuie, camerele curate, living spațios, aranjata cu mult bun gust. Cu siguranță, te vei simți ca acasă. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim. Va mai așteptăm să descoperiți frumusețile planurilor noastre!
   Daniela Nica din Fetesti
nota: 10
schedule 25.10.2021
Locatia este dotată cu tot ce este necesar, gazdele deosebit de primitoare si atente cu nevoile oaspeților.

Camerele foarte curate, iar peisajul este extraordinar.

Livingul este destul de generos potrivit pentru mai multe categorii de oaspeți. Un loc in care ne vom intoarce cu drag.
Răspunsul unității:
Multumim ! Sunteti un grup minunat!Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat impreuna cu prietenii!
   Mariana din Turda
nota: 10
schedule sejur: 08.06.2019 - 09.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut locatia, pensiunea are o panorama frumoasa spre munti, camerele spatioase si curate, gazdele foarte amabile si de ajutor, paturi mari si confortabile unde ne-am odihnit foarte bine. Este un loc unde iti incarci bateriile, din pacate am stat doar o noapte.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri. Va mai asteptam !
   Costin C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.01.2019 - 10.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am gasit o familie minunata! Totul a fost la superlativ.De la camerele spatiioase si calduroase la mancarea delicioasa pregatita de doamna Dana si de bunica ! Iar domnul Sorin ne-a pregatit un gratar si niste coaste la cuptor....o minune! Peisajul a completat vacanta noastra perfecta.Multumim familiei Guiman pentru tot!Cu siguranta vom reveni !! Daca dam si o nota aceasta este 10 cu felicitari ! Era sa uit....nu ratati vinul domnului Sorin servit la semineu !
Răspunsul unității:
Multumim. Va asteptam sa descoperiti frumusetea Poienii Marului in zilele inmiresmate de parfumul florilor de primavara si in zilele calduroase de vara.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Necula N din Galati
nota: 10
schedule sejur: 20.05.2018 - 24.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste, confort.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Multumim, va mai asteptam!
   Adi A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.07.2017 - 16.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un sejur perfect la poalele muntilor, cu o priveliste deosebita si ospitalitate cum rar gasesti pe la noi.. Totul a fost super, camerele mari, spatioase cu paturi confortabile, mancarea traditionala, delicioasa, din belsug cu portii foarte mari cu produse proprii sau locale. Mai presus de toate acestea sunt gazdele, Dana si Sorin, doi Oameni de exceptie care pun mai presus de toate turistul si asta este vizibil. Vom reveni cu siguranta la Vila Ardeleana, un loc unde ne-am simtit ca acasa! Multumim!
Răspunsul unității:
Multumim. Va asteptam,
   Madalina M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2017 - 07.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Situata intr-un decor de poveste ,Vila Ardeleana te intampina cu doi oameni frumosi si gospodari Daniela si Sorin, fiii acestora si catelul Spot. Si "povestea" nu se termina aici! Rasfatul cu bunatati si atentia deosebita din partea dnei completeaza decorul. Cat priveste frumusetea Poienii Marului,ghidul nostru dl Sorin s-a ocupat personal. Pe un traseu off road de 3 ore ne-a istorisit povestea fiecarui loc si a oamenilor ce traiesc fericiti intr-o perfecta comuniune cu natura. Va multumim pentru atmosfera calda si primitoare ! Vila Ardeleana este locul unde vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri. Va asteptam sa petreceti zile minunate in mijlocul naturii !!!
poze recenzie poze recenzie
   Sorin din Brașov
nota: 10
schedule sejur: 16.12.2016 - 18.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut parte de un week-end deosebit. Peisaje si locuri care iti taie rasuflarea. Bucatele deosebite alaturi de gazdele primitoare si foarte organizate, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Toate acestea ne obliga sa revenim in aceste locuri minunate cat mai curand. Multe multumiri acestor oameni deosebiti.
Răspunsul unității:
Multumim . Va asteptam cu drag oricand aveti placerea sa revedeti Poiana Marului.
   Dragos D din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 17.12.2016 - 18.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte amabile. Mâncare traditionala foarte gustoasa si din belsug. Camerele curate si primitoare. Imprejurimi de vis (noi am profitat de excursia organizata de d-nul Sorin si a fost super)!!!
Vom reveni oricând cu plăcere!
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam sa va bucurati de linistea naturii si de frumusetile naturii la Poiana Marului !
   Gabriela din Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2016 - 17.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am ales sa ne cazam la Vila Ardeleana ( 2 familii) dupa ce am vazut cum arata vila, camerele si peisajul- doar din fotografii si nu regret nici o clipa. A fost o experienta frumoasa, conditii excelente, gazdele primitoare si interesate de a asigura confortul si buna dispozitie a turistilor. Despre curatenie numai cuvinte de lauda . Multumim dnei Daniela pentru clatitele delicioase si pentru toata atentia care ne-a acordat -o.
Vila este pozitionata asa de bine incat se vede creasta muntelui Piatra Craiului si tot peisajul este extraordinar.
Felicitari !!!
Răspunsul unității:
Sinteti oameni minunati. Asteptam cu drag sa ne revedem si sa descoperiti frumusetile pe care natura le oferă la Poiana Mărului.
   Lavinia L din București
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2016 - 29.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am ales sa ne petrecem concediul aici si am făcut cea mai buna alegere. Am fost doua familii cu cate un copil fiecare, in perioada 18.07-26.07.2016 si am fost plăcut impresionati. Totul este la superlativ, de la bunatatea si caldura gazdelor, pana la curatenia locatiei. Doamna Daniela ne-a "indopat" cu clatite cum numai dansa stie sa faca, am fost primiți cu prăjituri.
Liniste, curatenie, discretie si intimitate.
Imprejurimile sunt deosebite, peisaje superbe.
Multumim pentru ospitalitate d-na Daniela si vom reveni cu siguranta.
poze recenzie
   Georgiana din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2016 - 12.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este noua, camerele au paturi mari si foarte confortabile. Gazdele sunt mai mult decat amabile...ne-am simtit excelent, si abia asteptam sa revenim. Am fost primiti cu prajituri de casa (delicioase) si cu multa dragoste. Am avut cu noi si un prieten american, care a fost foarte impresionat de ospitalitatea gazdelor si de pensiune. Zona este foarte frumoasa, pitoreasca si linistita. Va multumim pentru o mini-vacanta minunata!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-am avut oaspeti .Va asteptam cu drag sa reveniti de cate ori doriti sa va bucurati de frumusetile naturii si de ospitalitatea ardeleanului!
CONTACT
Daniela Guiman
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniela Guiman
Telefon: 0725 544 911
WhatsApp