Cabana Floare de Colt Parang, comentarii

Cabana Floare de Colt din Parang

Parang, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Floare de Colt Parang


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Floare de Colt din Parang:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Razvan - Targu Jiu
( sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016 )
10
O pensiune de vis, curatenie , discretie ,bun gust, temperatura perfecta in conditii de iarna , priveliste minunata, living spatios si bucatarie foarte bine dotata. Proprietarii parolisti si foarte discreti dar receptivi la orice nevoie a turistului. Un loc din care pleci cu bateriile incarcate si revi relaxat stiind ca ai toate conditile pentru un weekend perfect la aer curat.

Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Tirle Florin
0764 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare