Casa Palos Orsova, comentarii

Casa Palos din Orsova

Orsova, str. Gratca, nr. 164  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Palos Orsova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Palos din Orsova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Cristina - Bucuresti
( sejur: 15.09.2015 - 22.09.2015 )
10
Am avut posibilitatea sa vizitez Cazanele Mici, Cazanele Mari, Tabula Traian, Chipul lui Decebal (plimbare cu salupa pe Dunare), Baile Herculane, Grota Haiducilor, Cascada Bigar, sa vad rasaritul de pe ponton in diferite forme, in culori unice, in ceata, in roua de dimineata. Cabanutele, tip bungalou, iti ofera intimitatea de care ai nevoie si o priveliste de neuitat. O padurice stufoasa, aflata in spatele casei te va lasa sa-i respiri aerul curat si sa te incarci cu energie. O frumusete! Atat proprietarul, cat si personalul, sunt niste oameni foarte cumsecade, primitori, darnici, glumeti, cu mult bun simt. Din toata inima, recomand Casa Palos.

Comentariu util ?
27 voturi 13 voturi
CONTACT
Palos
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare