Casa de vacanță Paty Orsova - TURIST INFO .ro

Casa de vacanță Paty din Orsova

Orsova, str. Gratca, nr. 111 A  
Despre Casa de vacanță Paty
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa de vacanta Paty se afla pe clisura Dunarii la iesirea din Orsova cu o priveliste deosebita asupra apei si cu numeroase posibilitati de relaxare, piscina, plimbari cu hidrobicicleta, cu barca pentru a putea vedea Bustul lui Decebal, Tabula Traiana, Cazanele Mari si Mici, Manastirea Mraconia, Pestera Ponicova, ponton pentru agrement nautic si pescuit, salupa de agrement 8 persoane, barca de pescuit.

Casa de vacanta dispune de 4 camere (2 pe fiecare etaj), fiecare dotata cu baie in interior si un living, o bucatarie complet utilata si gratar in curtea casei Rares.

Pentru a ajunge la Dunare si la curte, se trece strada, care este mai mult un drum de tara necirculat.

Curtea este comuna cu a casei Rares care este a aceluiasi proprietar.
Cazarea se face incepand cu ora 14,00 si eliberarea camerelor la ora 10,00.
Va asteptam cu drag!


Capacitate totală: 8 adulți în 4 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 02.02.2017 - 02.02.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Carmen
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare