Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa La Bella Vista din Moisei grade grade grade

Moisei, str. Principală, nr. 322A -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ovidiu din Reșița
nota: 10
schedule 24.08.2023
Cazare de vis! Mâncare foarte gustoasă, camerele extrem de curate, cazare liniștită in apropierea marilor obiective din Maramureș! Recomand cu drag tuturor ce iși doresc un concediu de vis. Gazdă de nota 10! Sărut-mâna, doamna Ileana! Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Domnul Ovidiu va multumesc din suflet !
A fost o onoare sa va intâlnesc pe dumneavoastra si familia !
   Cristea Mioara din Giurgiu
nota: 10
schedule 09.07.2023
Nici nu stiu cu ce sa incep m-ai intai, pentru ca totul a fost de vis. D-na Ileana, este un om absolut minunat, plina de energie, saritoare, o gazda cum nu am m-ai intalnit pana acum. Curatenia? A fost la superlativ, totul impecabil. Mancarea? Gustoasa si deliciosa, facuta cu multa atentie si suflet. D-na Ileana a avut mare grija de noi, ne-am deschis sufletul reciproc si daca am venit turisti, ei bine, am plecat prieteni. Totul este facut cu bun gust atat in pensiune, cat si in curte. Foisoare, ciubar, loc de joaca pentru copii, parcare, tv, wi-Fi, baie proprie. Nu lipseste nimic. Este o zona foarte linistita. Multumim, d-na Ileana pentru tot confortul pe care ni l-ati oferit. Aveti o familie foarte frumoasa si harnica. Va imbratisam cu mare drag si sper din tot sufletul sa ne revedem!
Răspunsul unității:
Am stiut din prima clipa de când ne-am intâlnit ca sunteti doi oameni minunati
poze recenzie
   Cleopatra Raducan din Lumina
nota: 10
schedule 05.06.2023
Cazarea la Casa La Bella Vista a fost de vis. Dupa patru nopti petrecute alaturi de oameni de nota 20, despartirea a fost una destul de grea. Rar intalnesti oameni asa minunati. Cazarea, mancarea si atmosfera la superlativ.
Nu poti exprima in cuvinte sentimentele si emotiile traite acolo. Trebuie sa mergi sa ii cunosti si sa intelegi ce vreau sa spun.
Răspunsul unității:
Draga noastra Cleo , iti multumim pentru prietenia voastra si pentru tot ce am trait in aceste 4 zile minunate alaturi de voi!
   Irina M. din Breaza
nota: 10
schedule 27.07.2022
O experienta nemaipomenita! Totul in cele mai bune conditii! O familie frumoasa si primitoare! Camerele au fost curate si aranjate frumos si cu bun gust, mancarea foarte gustoasa, preparatele Ileanei sunt minunate, iar peisajul este uluitor! Multumim!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru zilele minunate petrecut impreuna!❤️
   Chiper Gheorghe din Galati
nota: 10
schedule 30.07.2021
Am stat aici 7 nopti, de vis, a fost o vacanta de poveste si asta datorata gazdelor, d-na Ileana si copiii, o curatenie in pensiune cum rar am intalnit, mancarea fabuloasa, palinca, gogosile si placintele absolut delicioase, d-na Ileana un om cu un tonus si o energie pozitiva de invidiat.
Răspunsul unității:
Oameni dragi , onoarea a fost de partea mea pentru ca ne-ati ales si ca am construot o frumoasa prietenie !Abia astept sa ca revad ❤️
   Madalina M din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 02.07.2019 - 05.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos, curățenie, liniște.
   Serghei din Chisinau
nota: 10
schedule sejur: 27.10.2018 - 30.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa La Bella Vista este o pensiune de nota zece... Am petrecut o mini vacanță, pe care copiii au numit - Vacanța de vis. Ne-am simțit chiar mai bine ca acasă... Nu ne-a lipsit absolut nimic: atmosferă incredibilă, condiții deosebite, gazda cu un suflet mare, ceea ce ne-a creat o dispoziție la maximum... Recomandăm cu încredere!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nus
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet si va mai asteptam cu mare,mare drag !
poze recenzie poze recenzie
   Elena E din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2018 - 27.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomandam tuturor cazarea în această pensiune. Gazda este foarte drăguță și primitoare. Totul a fost la superlativ: curățenie exemplară, peisaj deosebit, parcare asigurată, loc de joaca pentru copii, bucătărie utilată, foișor. În cameră totul arată impecabil, frumos, cu t.v. și baie proprie. Vom reveni cu drag, dacă se va ivi ocazia.
P.S. Mulțumim pentru gogosi!
thumb_down
Aprecieri negative:
Categoric, nu este cazul.
Răspunsul unității:
Elena mii de multumiri, a fost o placere si o onoare sa va intâlnesc !
   Stefania Corina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2018 - 04.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat la doamna Ileana 6 nopți. A fost superb. Pensiunea este foarte curata si dotata, are foișor unde poți mânca, balansoar, parcare, grătar. Camera arata wow, are baie proprie, este aranjata cu gust, modern, TV. Poate părea absurd însă am avut apa calda/fierbinte tot timpul fără sa asteptam minute întregi, camera foarte călduroasă. Recomand tuturor celor ce vin in Maramureș sa se cazeze aici. Pensiunea este situată într-o zona liniștita, departe de aglomerație (exact asta am cautat). Vreti sa va povestesc și despre dna Ileana si familia ei? Este un om extraordinar care te ajuta cu orice ai nevoie, plina de energie pozitiva, face niște gogoși respectiv plăcinte super gustoase. Deși copiii au locuit cu noi in pensiune, nu le-am simțit absolut deloc prezența. Doamna Ileana are niște copii minunați, cu mult bun simț si vom reveni cu mare drag la dânsa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem !
Răspunsul unității:
Multumim din suflet
   Marilena din București
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2018 - 29.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gasesti exact ce apare in pozele afisate de Casa, curatenie, ospitalitate, liniste, priveliste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Răspunsul unității:
Va multumim ca ne-ati ales pe noi, va pupam cu drag !
   Carmen C din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 27.05.2018 - 01.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune noua, totul este foarte curat si frumos amenajat. Curtea cu loc de joaca pentru copii, gratar, balansoar. Pensiunea este situata intr-o zona retrasa, linistita, perfecta pentru un concediu placut.
Doamna este minunata, prietenoasa si de ajutor. Plus ca gateste excelent!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic - speram sa revenim.
Răspunsul unității:
Mii de multumiri ,va mai asteptam cu mare drag!
CONTACT
Mit Ileana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mit Ileana
Telefon: 0744 405 856
WhatsApp