Apartament Cristi Mangalia, comentarii

Apartament Cristi din Mangalia

Mangalia, str. Stefan Cel Mare, nr. bl 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Cristi Mangalia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Cristi din Mangalia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihaela - Larnaca
( sejur: 08.07.2015 - 15.07.2015 )
9.7
Apartament cu 2 camera decomandate foarte curat, cu 2 balcoane, situat ideal in centrul orasului dupa sensul giratoriu, vis a vis de hotelul Alutus. Proprietari foarte seriosi si punctuali. Internet wireless perfect, frigider mare functional, masina de spalat f buna, lenjerie de pat imaculata. As reveni oricind cu multa placere si il recomand calduros tuturor celor interesati de cazare in Mangalia. Nu se poate inchiria pe camera pentru ca o camera nu are sifonier.

Doar simple sugestii de imbunatatire pentru o cazare perfecta (nu nemultumiri), ca sa fiu corecta fata de cei care citesc si sa cunoasca ce lipseste: lingurite; fier si masa de calcat, umerase, vreo 2 paturi ca sint si nopti racoroase, un scaun in camera care nu are sifonier, prosoape de baie, reparatii minore la obiectele sanitare din baie.

Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi

Anastasia - Bucuresti
( sejur: 20.07.2014 - 29.07.2014 )
9.2
Un apartament curat, asternuturi curate, totul curat. Am fost cu copil mic si sincera sa fiu m-am simtit ca acasa. Un apartament dotat cu de toate.

Sunt si unele inconveniente, cum ar fi ca la geamuri nu se pot deschide plasele din cauza obloanelor, in special la bucatarie unde se gateste, hota nu prea face fata, ca e stradal si e cam mult zgomot noaptea din cauza masinilor ( si e circulatie, nu gluma).
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot
CONTACT
Rusu Cristian
0769 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare