Apartament Favorit Summerland Mamaia Nord, comentarii

Apartament Favorit Summerland din Mamaia Nord

Mamaia Nord, aleea Argos, nr. 7 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Favorit Summerland Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Favorit Summerland din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihaela - Bucuresti
( sejur: 07.08.2016 - 13.08.2016 )
8
Este un apartament spatios, curat si foarte aproape de plaja, 2 minute de mers pe jos. Poti vedea marea din bucatarie.

Nu am putut folosi masina de spalat, deoarece era foarte murdara in interior si calcar in recipientul unde pui detergent. Seara se aude muzica de la cluburile alaturate.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ioana B. - Sibiu
( sejur: 15.07.2016 - 18.07.2016 )
5
Apartamentul este foarte bine situat, inconjurat de cafenele si restaurante

Foarte, foarte, foarte murdar!!! Nu s-a facut curatenie in apartament de cel putin o luna. Am gasit gunoi in cos, WC-ul, cada, chiuveta nespalate, pe jos o mizerie de nedescris, bucataria necuratata, aragazul lipea, pe masa din bucatarie era un praf de doua degete. Am cumparat produse de curatenie si am facut curat, ca sa ne oferim minime conditii. Cu siguranta plecam de acolo daca mai gaseam un loc de cazare in statiune, insa din pacate toate erau ocupate.Mentionez ca am fost cu un copil mic pe care mi-a fost teama sa nu il imbolnavesc, in contextul in care punea mainile pe jos si pe diverse obiecte din apartament. Mare pacat, pentru ca apartamentul este unul dragut si cochet insa foarte neingrijit. Proprietarul manifesta o crasa lipsa de interes.
Răspunsul unității: ( 23.08.2016 )

Dumneavoastra a ti venit cu fite chiar din parcare ,inainte de a intra in apartament ,ca aveti multe afaceri in Sibiu ,chiar in acelasi domeniu. V am predat apartamentul , a fost ok si dupa 3 nopti de cazare ,inainte de plecare totul a fost dezastruos. De ce nu m ati sunat imediat dupa cazare ori sa renuntati ori sa asteptati sa remediem asa zise probleme care v au deranjat. Nu inteleg de ce aruncati vorbe urate nefondate si de ce a ti acceptat toate astea?daca aveti atatea pretentii si exagerari?

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Radu D. - Bucuresti
( sejur: 20.07.2015 - 25.07.2015 )
9
Aproape de plaja, apartament decomandat, 2 aere conditionate, 2 televizoare, dl Costel este om serios si punctual

Ar fi fost utile plase de insecte la geamuri, in weekend se aude foarte tare muzica de la cluburile din apropiere, bucataria putea fi mai bine utilata
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Carmen - Bucuresti
( sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014 )
8.3
Locatia este excelenta pentru cei care vin la distractie in cluburi.apartamentul este foarte aproape de toate cluburile si de plaja.curatenia este in punct forte,lenjerii de capitate si proprietarul serios.

Fara.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Costel
0729 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare