Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Elena din Mahmudia grade grade grade

Mahmudia, str. Trandafirilor, nr. 5 -
Nota 10.0 / 29 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Aura din Brașov
nota: 10
schedule 26.06.2023
Recomand cu drag! Casa Elena este o pensiune superbă, o oază de verdeață și liniște însoțită de o ambianță plăcută, situată la câțiva pași de ponton, unde puteți admira Dunărea sau pleca în călătorie în Delta Dunării !
Gazdele primitoare, mereu cu zâmbetul pe buze și atenți la cerințele și nevoile clienților, personal vesel și receptiv.
Camerele sunt la superlativ, dotate cu toate utilitătile, foarte curate și frumos decorate, te atrag să te relaxezi după o zi lungă! Este dotată cu piscină, șezlonguri și umbrele, loc numai bun de stat la plajă sau relaxare. Recomand! Nota 10 +!❤️
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și va așteptăm cu drag și altădată
   Camelia din Zărnești
nota: 10
schedule 16.08.2022
Curatenie exemplara, cum rar gasim la alte unitati. Liniste. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte amabil. Doamna Natasa foarte atentă cu clienții. Domnul Dan si doamna Elena, patronii unității, niște oameni extraordinari, foarte primitori si atenți la nevoile clienților. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim mult și Vă așteptăm cu drag și altădată. O zi frumoasă.
   Catalina din Rm.valcea
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.06.2020.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am dorit 2 nopți de cazare, proprietarul a fost inițial de acord, apoi a zis ca vrea 3 nopți. Ca este perioada de Rusalii și nu poate sa cazaze numai 2 nopți. Nu este rentabil.
Răspunsul unității:
Ne pare rau dar motivul ptr. Care v-am refuzat este neachitate avansului
   Simona din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 11.08.2019 - 15.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, curatenie, amabilitate personal
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Adrian din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul.Servire ireprosabiila,mâncare că la mama acasă,curătenie exemplara! Multumim,revenim
thumb_down
Aprecieri negative:
Momentan nu am
Răspunsul unității:
Multumim.Va asteptam cu drag în deltă și alta data
poze recenzie
   Iulian Virgil din Ploiesti
nota: 8.83
schedule sejur: 20.07.2016 - 25.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditiile de cazare
curatenia
micul dejun
   Anca A din Bucuresti
nota: 8.83
schedule sejur: 26.09.2015 - 29.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea foarte frumoasa si bine intretinuta,piscina curata, curte mare cu verdeata, mancarea foarte buna(bors de peste, plachie, somn prajit, crap), sala de mese incapatoare, personal amabil si flexibil, spatiu de joaca pentru copii, servicii excelente
   Florin Ovidiu din Cluj Napoca
nota: 9
schedule sejur: 10.08.2015 - 15.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancare pregatita de d-na Elena a fost excelenta si portii foarte mari, piscina foarte curata, organizarea plimbarii pe canalele Dunarii(fratele d-nei Elena-ghid excelent), lipsa tantarilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa frigiderului din camera; pe parcursul celor 5 zile cat am stat nu s-a facut deloc curatenie in camera(aruncat gunoi, schimbat prosoape, aspirat)
   Catalin C din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2015 - 06.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte curata, mancare gustoasa, gazde foarte amabile si primitoare. Piscina este spatioasa si foarte bine intretinuta. Totusi ar fi fost foarte utile cateva linii pe fundul bazinului pentru cei care doresc sa inoate. Plimbarea cu barca nu trebuie ratata. Multumim gazdelor pentru ospitalitate si vom recomanda si altor cunoscuti aceasta locatie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru o mai buna transparenta, as sugera tiparirea unei liste de preturi pentru meniurile oferite de pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam.
   Adrian din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2015 - 13.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomandam cu caldura, nu veti regreta alegerea facuta, deoarece veti gasi curatenie, mancare gustoasa, gazde foarte amabile si primitoare. Piscina este un mare plus pentru zilele calduroase, iar plimbarea cu barca nu trebuie ratata. Multumim gazdelor pentru ospitalitate si speram sa mai revenim.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit.
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam cu drag.
   Florina F din Brasov
nota: 9
schedule sejur: 31.08.2015 - 05.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat in pensiune si piscina.
Personal foarte amabil
   Gabriel Alin G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2015 - 29.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut 6 zile de neuitat la aceasta pensiune unde dl Dan si dna Elena sunt niste gazde minunate si primitoare.Curatenie in camera impecabila,mancare foarte buna facuta la cerere mancata si de un copil de 6 ani,mujdei de usturoi de iti lasa gura apa,plachie de peste pe care o recomand in mod deosebit si nu in ultimul rand plimbarea cu barca in inima deltei condusa de fratele dnei Elena care nea facut sa ne simtim bine facand un mic artificiu cu barca si de care am foarte multumit de conditiile in care ne a dus la 2 partide de pescuit.Per total sigur o sa revenim si la anu pt relaxare in piscina foarte bine intretinuta de catre dl Dan si pentru cat mai multe partide de pescuit, mancare buna facuta de dna Elena si nu in ultimul rand pentru baiatul meu Luca care ia placut foarte mult mujdeiul de usturoi,chiftelutele de peste cu piure si pestele prajit ales de catre dna Elena pentru un copil de care a ramas uimita ca mananca toate preparatele din peste pe care le gateste dansa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic de reprosat
   Carmen din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 17.08.2015 - 22.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un sejur extrem de placut, gazdele sint oameni deosebiti, foarte serviabili, neobositi in a asigura tot confortul turistilor. Piscina foarte curata, mancare absolut senzationala, chiar si copiii au mancate peste... Camere spatioase, lenjerie super curata, aer conditionat. Vom reveni cu siguranta.

Die Zimmer sind sauber und sehr geschmackvoll eingerichtet. Frühstück war lecker und reichlich. Sehr nette und freundliche Gastgeber die auf Kundenwünsche zugehen. Die Bootsfahrt auf die Donaukanäle kann man auch direkt da buchen. Zu Mittagessen gibt es leckere Fischsuppen und rumänische Fischgerichte, die von Frau Elena frisch zubereitet werden. Sehr angenehme und familiäre Atmosphäre. Wir haben uns sehr wohl gefüllt und würden wieder dorthin gehen.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi nevoie de un spatii de depozitare gen rafturi/polite in bai.
   Mihaela din Cernavoda
nota: 9.5
schedule sejur: 28.04.2015 - 01.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera calda, primitoare si relaxanta; mancare f. Buna din peste( asta am preferat noi), se gateste la comanda. La categ. confort, ne-a lipsit o masa in camera dar s-a rezolvat la cerere. Ne-am propus sa revenim, a fost totul OK!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam .(sa va dau floricelele)
   Florin F din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte placut impresionat. Totul la superlativ. O sa revenim cu siguranta cand o sa fie ceva mai cald pt a ne bucura atat de nuferii infloriti cat si de piscina din curtea pensiunii. Personalul foarte amabil, camerele confortabile si foarte curate. Felicitari d-lui Dan si d-nei Elena.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti
   Mihaela M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 30.04.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Inainte de toate caracterizarea de ansamblu a vacantei: minunata. Desi, am stat doar 3 zile, totul a fost o oaza de liniste, relaxare, mancare excelenta. Gazdele, dna Elena si dl Dan, ne-au stat la dispozitie in orice moment. Recomandam bucatele alese de dna Elena (tin sa va spun ca eu pana in acest concediu nu mancasem ciorba de peste, a fost geniala), va gateste doamna de toata: plachie, saramura, peste prajit, scrumbie, de toate pt toti. Si cel mai important, mujdeiul si mamaliguta. Ne-a facut dna Elena si clatite umplute cu gem de casa, te lingi pe degete. Micul dejun f bogat si f bun. Portiile f mari indiferent de masa, iar la recomandarea domnului Dan am savurat o palincuta inainte de fiecare masa, sanatate curata.
Cum calatorului ii sta bine cu stomacul plin, am plecat sa facem drumetii ca sa se aseze mancarea. Se poate face o druumetie de 30 40 min in apropierea pensiunii, se ajunge in varful unui deal cu peisaje superbe. De-o parte se vede Dunarea si insulitele care s.au (in care se odihnesc salciile si arinii), iar pe cealalta parte a dealului se vad lanurile de rapita, e totul galben, nu stii unde se termina cerul si unde incepe pamantul.
Ca sa completam peisajul si sa ne incarcam complet bateriile, am facut si o plimbare pe canale. Dl Dan a fost cel mai bun ghid. El ne.a echipat corespunzator, ne.a urcat in barca si vreo 4 ore si jumatate ne.a plimbat pe canale si pe lacuri. Frumusete rara, de nedescris, nu degeaba Biosfera Delta Dunarii face parte din patrimoniul Unesco. Am facut parte pt cateva momente din universul pescarilor, casute pescaresti din chirpici pe malul apei, uneltele specifice, iar decorul a fost completat de nuferi, cormorani, egrete si pelicani ( cei din urma ne-au aratat cum `decoleaza` si cum mangaie suprafata apei cand `aterizeaza`). In trei cuvinte: colt de rai.
Dupa o zi plina nu iti doreai decat sa faci un dus si sa te odihnesti, iar camerele te asteptau si asternuturile te imbiau la somn.
Răspunsul unității:
Multumim ne-a facut placere si va mai asteptam.
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2015 - 19.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejur minunat. Raport calitate preț excelent, curățenie de 5 stele, piscina curata, confort în camere , mâncare excelenta .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat greșeli.
Răspunsul unității:
Multumim,ne bucuram si va asteptam si altadata.
   Alin A din Targu Jiu
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2014 - 31.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii deosebit de amabili, plimbarea organizata cu salupa (70 lei/pers) face toti banii, piscina curatita zilnic si destul de mare, mancarea buna, se stabileste anterior cu d-na Elena si te asteapta cu masa calda, ca la mama acasa, mic dejun copios. Conditiile de cazare excelente, locatia aproape de Dunare, supermarket aproape, unde gasesti cam orice iti trebuie. Parcare in curte pentru masina. Internet wireless oriunde.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am depistat.
Răspunsul unității:
Va multumim,si va mai asteptam.
Cu stima Elena.
   Valeriu din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2014 - 07.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am ajuns seara tarziu (ora 23:00)cu `catel si purcel` si un caiac de 4,5 m ancorat pe masina, obositi si flamanzi.
Am fost primiti cu multa caldura de catre domnul Dan si doamna Elena si ajutati sa ne cazam cat mai repede.
Dupa un somn minunat am putut admira dimineata pensiunea, curtea, piscina si am vazut ca acolo unde inteligenta si munca daruita este binecuvantata de Dumnezeu se naste un Colt de Rai.
Deoarece sederea noastra a fost punctata de o aniversare in familie (ziua mea de nastere) gazdele ne-au facut sa ne simtim ca acasa, in sanul unei mari familii. Nu ne-au lipsit cina festiva, tortul si urarile de bine. Am fost serviti cu crap la protap, mamaliguta si mujdei (un deliciu al doamnei Elena) totul stropit cu vinul casei alb sec si ne-am bucurat de un tort cu frisca si fructe. Mancarea in general a fost excelenta cu delicatese pescaresti - ciorba, saramura, plachia, peste prajit, icre. Piscina este foarte curata, zilnic intretinuta si nu poti rezista tentatiei de a te scufunda si racorii in zilele calduroase de vara. Putin diferiti de ceilalti locatari ai pensiunii care mergeau la pescuit, noi am preferat sa facem ture cu caiacul pe Dunare. In ultima zi am mers la o plimbare in Delta, pe lacurile si canalele din apropiere, cu barca cu motor care a durat aproximativ 4 ore. Recomandam plimbarea cu barca daca vreti sa admirati pasarile, nuferii si vegetatia din inima Deltei. Sunt multe de povestit dar doresc sa inchei aici cu ultimele mentionari - curatenie desavarsita, mancare excelenta, atmosfera de familie. Dorim doamnei Elena, si domnului Dan multa putere de munca, sanatate si sa se bucure de cat mai multe momente frumoase in viata, iar pensiunea sa fie mereu plina si sa atraga oameni pe sufletul dansilor. Deja am facut recomandari prietenilor si cunoscutilor, care doresc sa viziteze Delta, sa nu rateze aceasta pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am stat prea putin.
Răspunsul unității:
Va multumim,si ne-ar face placere sa ne revedem.
Cu stima Elena.
   Liliana L din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2014 - 22.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate , mancare foarte buna , curatenie , vizita pe canale si lacuri organizata de gazde minunata
   Simona din Flines Les Mortagne
nota: 9.5
schedule sejur: 13.08.2014 - 15.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut doar 3 zile in Delta, la doamna Elena si domnul Dan. Nu regretam deloc alegerea facuta; am fost bine primiti, ne`am simtit foarte bine, mancarea a fost excelenta, camerele super curate, spatioase, confortabile, iar gazdele sunt oameni de toata isprava! va multumim din suflet si speram sa ne revedem si in 2015, pentru o saptamana macar..Simona si Jean-Marc
   Daniela din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 01.05.2014 - 04.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele s-au comportat ca la carte. Tot timpul ne intrebau daca avem nevoie de ceva, se consultau cu noi privitor la menu, nu le impuneau restrictii copiilor. Tot ei s-au ocupat si de excursiile noastre in rezervatia Delta Dunarii. Apartamentul stralucea de curatenie. Speram ca vor pastra acest mod de a trata turistii si pe viitor. Vom reveni cu placere.
Răspunsul unității:
Va multumim.
Cu stima,Elena
   Alina din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 04.07.2014 - 07.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea foarte curata, confortabila, mancarea foarte buna, piscina ingrijita, locatia aproape de Dunare.
Răspunsul unității:
Va multumim.
Cu stima Elena.
   Constantin din Stuttgart
nota: 10
schedule sejur: 14.09.2013 - 17.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am vizitat diverse destinatii turistice de pe mapamond insa Delta Dunarii rämäne ceva unic SI special in Europa. Daca mai ajungi si la pensiunea d-lui Dan si d-nei Elena atunci cu siguranta te vei reintoarce in acest loc. Oameni de toata isprava si superospitalieri care isi dau silinta la maximum pentru ca totul sa fie perfect iar turistii sa se simta foarte bine...si acest lucru le si reuseste!!! UN sincer bravo !!! Camere aranjate cu gust si super curate, mancare pregatita intr-adevar ` cu dragoste si gust ` ca in partile locului, plimbarile pe Dunare unde poti admira peisajul mirific al Deltei sunt o sarbatoare in sine !!! recomand aceasta pensiune tututor CE VOR SA SE relaxeze CU adevarat SI SA petreaca UN concediu F. Frumos !!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Citind recenzile si fiind si eu un `nemultumit DE servicu`...pe care il deranjeaza ca dimineata rasarele soarele si apa ploii este umeda...doresc sa ma `asociez` si eu cu `cineva` de pe aici care a lasat pareri la categoria `-` ...care nu sunt veridice!!Sie eu sunt `nemultumit` :-) ca am platit pentru o camera dubla si nu mi-a fost pus la dispozitie apartamentul regal de la Hotelul Burj al Arab din Dubai pe care oamenii ar fi trebuit sa-l construiasca in curtea lor stiind ca o sa vin eu acolo, am dorit sa imi fie gatita o tocanita din creier de maimuta ca in Congo - Brazaville dar am aflat mai tarziu cu stupoare ca in Delta nu sunt maimute :-), sunt la fel de `nemultumit` ca prin curtea pensiunii nu trece raul Amazon sa pot prinde pestele piranha...si sunt `mai nemultumit` ca pensiunea nu are legatura de metrou din fata portii pana la Londra ca sa pot sa vizitez Big Ben-ul dupa o plimbare cu barca !!! :-) !!!! Sa fim seriosi, fiecare dintre noi putem critica ce dorim, dar ar fi bine sa ne uitam... Ca atunci cand aratam cu un deget catre altii sa vedem ca celelalte 3 degete sunt indreptate catre noi!!! ASA CA +++++++++++++++++ din nou din toate punctele de vedere pt pensiunea / oamenii Dan si Elena!!!
   Romeo R din Focsani
nota: 7.17
schedule sejur: 02.08.2013 - 06.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii sunt tot timpul in mijlocul turistilor,se straduiesc sa fie totul bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Spatiul in camera este mic;
- Borsul de peste sub orice critica;
- La piscina sunt 10 sezlonguri pentru 9 camere;
- Nu au organizata nici-o activitate recreativa,in afara de mers o zi in plimbare cu barca,prin canale si statul la piscina,nu ofera alte variante de petrecere a timpului;
- am dorit sa stau si eu la pescuit,dar nu am putut,deoarece nu este nimic organizat,decat atunci cand se face plimbarea cu barca,se opreste sa se pescuiasca cu 2 undute la 8 persoane.
- noi am platit anticipat pentru 4 nopti,dar vazand conditiile,am plecat dupa 2 nopti,fara sa primim diferenta de bani inapoi(280 ron).
Răspunsul unității:
Nu ne afecteaza foarte mult recenzia, pentru ca ce ati scris nu este adevarat, iar dumnavoastra ati venit la recomandarea unui prieten si pe durata sejurului ati deranjat ceilalti oaspeti.
   Mihaela M din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2013 - 11.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este pentru prima data cand am fost acolo.
este extraordinar!!! Mancarea foarte buna !(specific locului)-nu voi mai manca bors de peste la restaurantele noastre din oras!
Cazarea foarte buna, curat, iar proprietarul curata piscina si o dezinfecteaza zilnic.
Proprietarii sunt oameni extraordinari! Nu sunt genul de gazde `deranjate` de musafiriri.Tot timpul sunt binedispusi si veseli.(fetita mea a facut baie in piscina si la 11 noaptea)
Plimbarile cu barca ....peisajul...pescuitul...super!
Vizavi de pescuit....mergi in Delta?! Iti iei o undita cu tine!!(asta este legat de parerea celor care s-au plans de lipsa unditelor)
Fetita mea care este inebunita dupa mare, anul acesta a preferat delta(la `tanti Elena`).
La anul cu siguranta vom petrece intreg concediul acolo!
Pentru cei care sunt pasionati de pescuit(noi am prins intr-o zi 12 kg de peste),pentru cei care-si doresc liniste, relaxare...si totodata voie buna(intretinuta de gazde)...este locul ideal!
   Florin din Galati
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2013 - 12.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In viitor voi face o singura alegere ptr Delta Dunarii si acea alegere va fi cu siguranta Vila Dan & Elena.
Foarte curat nu doar in camere ci si in curte ,in bucatarie ,salonul de mese si piscina.
Gazdele sunt foarte primitoare si grijulii cu oaspetii .
Intr -un cuvant nemaipomenit!!!
Incercati cu incredere !!!
   Alexandru A din Iasi
nota: 9.17
schedule sejur: 29.07.2011 - 31.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Noi am fost super multumiti de ce-am gasit acolo, atat in ceea ce priveste cazarea (camere intime dotate cu Ac si bai proprii), cat mai ales oamenii (gazdele). Asadar, cine vrea sa mearga la relaxare, la un bors de peste, o plimbare cu barca pe Dunare si pe canalele Deltei si o partida de pescuit pe Dunare (pana in Delta este de mers cam o ora cu barca), eu personal recomand pensiunea Dan si Elena cu toata deschiderea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Distanta destul de mare pana la canalele Deltei si lacurile din zona.
   Ștefan & din BucureȘti
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2011 - 29.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Oameni foarte de treaba.
2. Din Mahmudia ajungi aproape imediat (30-40 minute) oriunde vrei (bratul vechi, lacuri, canale).
3. Peisaje cu adevarat mirifice.
4. Raiul pescarilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
1. Din pacate a inceput sa fie multa mizerie (peturi de plastic, cutii de bere) si in delta.
2. Din ce in ce mai multe salupe cu motoare foarte puternice (peste 40 Cp) care nu mai respecta nici macar regulile de circulatie pe apa ca sa nu mai zicem de bun simt.
CONTACT
Elena
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elena
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0746 513 440
WhatsApp