Pensiunea Cheile Tisitei Lepsa, comentarii

Pensiunea Cheile Tisitei din Lepsa

Lepsa, str. de acces in Cheile Tisitei  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Cheile Tisitei Lepsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (18)
 
Single Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar (4) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (4) Grup (5)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Cheile Tisitei din Lepsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniel - Buzau
( sejur: 16.10.2015 - 18.10.2015 )
9.2
La un pret de 80 de RON pe noapte, am descoperit o pensiune eleganta, modern utilata, intr-o locatie deosebit de frumoasa, chiar pe malul Putnei. Curatenia este la ea acasa, linistea de asemenea. Personalul cabanei receptiv, serviabil... Toate acestea fac din cabana ,,Cheile Tisitei` un loc in care sa-ti doresti sa te intorci si sa petreci clipe minunate.

Ca minusuri as avea de amintit doar drumul de acces catre cabana, destul de anevoios pe timp de ploaie, si faptul ca este oarecum dificil de descoperit amplasamentul atunci cand vii pentru prima oara.
Răspunsul unității: ( 23.10.2015 )

Va multumim pentru cuvintele frumoase,cu stima!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Luiza - Galati
( sejur: 04.09.2015 - 05.09.2015 )
9.8
In cele 2 zile petrecute la Pensiunea `Cheile Tisitei` ne-am simtit foarte bine! Personalul unitatii a fost foarte atent cu noi, camera a fost curata, bine intretinuta, iar privelistea minunata!
Faptul ca am fost foarte aproape de principalele puncte turistice ale Lepsei, Rezervatia Cheile Tisitei, Cascada Lepsa si Manastirea Lepsa, pentru noi a fost foarte important deoarece intr-un timp foarte scurt am reusit sa vizitam toate aceste locuri minunate care merita vazute si revazute!!!
Am fost foarte multumiti de locatie si ne dorim sa revenim si cu alta ocazie!

Răspunsul unității: ( 16.09.2015 )

Va mulțumim pentru cuvintele frumoase si va mai așteptam!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Gabriel T. - Iasi
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 16.08.2015 )
1
Cu toate ca am avut rezervare, cu avans achitat prin transfer bancar din data de 04-08-2015, am fost informat, in momentul in care am ajuns la pensiune, ca nu mai au camere libere. Solutia de compromis propusa de Dl Despa a fost de neacceptat (cazare pentru o noapte in sat la o persoana fizica, costuri zero), remarca acestuia fiind `daca vreti sa intelegeti situatia, bine, daca nu, asta este`, sau altfel spus nu ma intereseaza. Din puctul meu de vedere genul acesta de oameni nu au ce sa caute in turism.
Prin prisma experientei traite nu recomand rezervari facute prin turist info si nici vacante la Pensiunea Cheile Tisitei.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Răspunsul unității: ( 25.08.2015 )

D-le Tesoi,nu-mi vine sa cred ce vad,desi ati facut rezervare asa cum ati amintit,ati uitat, bineinteles, sa spuneti adevarul complet,dar nu-i nimic, vi-l aduc eu aminte,in data de 10.08.2015 v-ati prezentat la unitate fff tarziu,si erati deja cu capsa pusa...sincer s-au simtit si un un pic de aburi de alcool in atmosfera venind dinspre dumneavoastra(acum ca erau de la dvs sau persoanele din jur nu am putut sa-mi dau seama),ca e galagie,ca nu e loc in living(la acea ora nu prea era nimeni pe acolo),solutia de neacceptat a fost doar ca sa vedeti diferenta intre noi si altii si apoi ati plecat fara niciun cuvant.Daca citesc si alti clienti aproape ca va cread.Dar cei care vor citi recenzia dvs subreda,au dreptul sa stie adevarul,si nu frustrarile unui client belicos!Prin atitudinea si caracterul dvs indoielnic nu aveti voie sa faceti remarci cu atat mai mult sa recomandati dvs ceva.De altfel am sa recomand eu si altor hotelieri,cel putin in zona Lepsa,sa nu va primeasca nici daca nu au clienti,dvs ar trebui sa locuiti singur undeva departe,fara tipenie de om imprejur,ptr ca socializarea nu este o optiune ptr dvs.Cu alte cuvinte dvs sunteti acel client de care turismul nu are nevoie cu atat mai mult hotelierii!

Comentariu util ?
6 voturi 4 voturi

Marian - Urziceni
( sejur: 25.07.2015 - 26.07.2015 )
8
Personal amabil, camere ok.
zona frumoasa,liniste, merita.
ne-am simtit bine

Lipsa indicatorului catre pensiune din sosea
Răspunsul unității: ( 04.08.2015 )

Mulțumim pentru vizita,am remediat si cu indicatorul,era acoperit de parapetul rutier,acum este vizibil,cu stima.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Elena J. - Bucuresti
( sejur: 24.07.2015 - 26.07.2015 )
9.7
Personalul unitatii foarte amabil,camerele foarte curate si aerisite si pensiunea este asezata intr-un loc de vis. Ne-am simtit foarte,foarte bine si vom reveni cu placere

Răspunsul unității: ( 04.08.2015 )

Multumim,va așteptam cu drag!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Nicu - Buzau
( sejur: 31.05.2015 - 01.06.2015 )
6.5
Pozitie superba, zona foarte aproape de rezervatie si cascada. Multa liniste si relaxare. Personal acceptabil.

Constructie relativ noua, o igiena precara, paturi 140*200, balcoane mici.
Răspunsul unității: ( 10.06.2015 )

Domnule Nicu,mulțumim pentru recenzie!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Constantin C. - Bucuresti
( sejur: 14.05.2015 - 17.05.2015 )
9.2
Pozitia pensiunii fata de obiectivele turistice,zona nepoluata,amplasarea in vecinatatea raului Putna

Lipsuri minore .
Răspunsul unității: ( 26.05.2015 )

Domnule Comboeanu va mai așteptam si cu alta ocazie,cu drag!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Jan I. - Iasi
( sejur: 14.04.2015 - 18.04.2015 )
8.7
Am petrecut 3 zile.
A fost bine, amplasata intr-o locatie frumoasa, iar solicitarea pentru dejun a fost onorata cu profesionalism, gazde amabile !

Ar trebuii sa atraga atentia turistilor ca drumul 2L Soveja -Lepsa este inchis.
Răspunsul unității: ( 26.05.2015 )

Buna ziua Domnule Ignat,va multumim pentru vizita dvs si va asteptam si cu alta ocazie cu drag!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Lizica I. - Braila
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 12.03.2015 )
3
* nu am ajuns practic la destinatie din cauza zapezii dar rudele mele din Tulnici, mai jos de Lepsa, au spus ca e un loc minunat pt odihna cu peisaj superb.
* pensiune recomandata vara sau cand sigur nu a nins de curand

Am cerut 2 nopti cazare la aceasta pensiune, am dat avans de 60 lei. Am primit comfirmarea de cazare in urma depunerii avansului. Cand am ajuns, drumul era inzapezit, inaccesibil auto caci ninsese din ziua anterioara de la pranz. Am revenit a doua zi cand toate drumurile secundare in Lepsa erau dezapezite de lama dar aici tot inzapezit pe aproximativ 300 m. Inaccesibil nici cu o masina 4x4. La cererea avansului inapoi, am trebuit sa le spun ca sun la telefonul verde de la ministerul de finante ca sa ii primesc innapoi. Nu recomand pe timp inzapezit caci nu puteti ajunge la pensiune.
Răspunsul unității: ( 16.03.2015 )

Domnule Ion Lizica e adevarata vorba aceea, Dumnezeu da după inima omului,poate ca nu trebuia sa ajungeți la noi,oricum caracterul îndoielnic se vede de la o posta.Desi avansul este nereturnabil(ați fost înștiințat in momentul confirmării camerelor de acest lucru),ați primit banii înapoi pentru ca noi suntem oameni,atunci cand promitem ,se si întâmpla.Mai citiți o dată sms-ul pe care vi l-am trimis,poate îl înțelegeți în cele din urma.Așa să vă ajute Dumnezeu!

Comentariu util ?
1 vot 9 voturi

Diana - Iasi
( sejur: 05.09.2014 - 07.09.2014 )
7.2
Ideala aceasta pensiune pentru un week-end de relaxare.Privelistea este superba.

Nu m-a impresionat curatenia...lenjerie curata ,dar cam `obosita`.
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Despa Monica, Manole Gabriel
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare