Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Alex din Lacu Roșu grade grade grade

Lacu Roșu, str. Pârâul Oii, nr. 7 -
la aproximativ 11.3 km de centrul localității Bicaz-Chei
Nota 10.0 / 71 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sorin Oprescu din București
nota: 10
schedule 12.01.2024
Experiența noastră la pensiunea Alex a fost una peste așteptări. Am petrecut sărbătorile de iarnă aici. Curățenie sclipitoare, camere calde, peisaj deosebit de frumos, iar gazda una foarte discretă.
Pensiunea este între munți, fără vecini foarte aproape, ceea ce îți permite să ai intimitate.
Noi am ales să închiriem și ciubărul și bine am făcut! E un mare plus! Relaxare totală!
Sperăm să ne revedem sănătoși și în vară!
   Munteanu Daniela din București
nota: 10
schedule 02.08.2023
Totul este la superlativ. De cum pășești în curtea bine îngrijită, până în cameră. Pentru gazdă cuvinte de laudă(jos palaria). Chiar am găsit liniștea, relaxarea pe care în București nu o am. Felicitari d-nei Cristina, recomand această pensiune, cu mare drag. Se merită, peisajul și locație.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase!
   Voicu Mădălina din Focșani
nota: 10
schedule 21.07.2023
Excelent! Acesta este cuvântul care se potrivește cu serviciile de cazare oferite de dna Cristina de la pensiunea Alex! Începând de la curtea foarte îngrijită, cu multe flori, cu spații de relaxare, continuând cu curățenia desăvârșită din camere și discreția dnei, totul se potrivește minunat cu peisajul de vis unde este locația.
Recomandăm cu drag, iubitorilor de natură, de liniște!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri!
   Smintina Nicoleta din Galati
nota: 10
schedule 22.06.2023
O locatie superba, noi am numit-o pentru cateva zile in care am stat, un "coltisor de rai", ne-am simtit extraordinar, e totul perfect, incepand de la curatanie, apa calda si caldură, iar despre despre gazda, doamna Cristina, ce pot sa spun...Este o femeie extraordinară din toate punctele de vedere, "jos palaria in fata dumneaei"❤️
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Vă mai așteptăm cu drag la noi!
   Carmen Nicoleta Apucaloae din Constanta
nota: 10
schedule 23.08.2022
Un loc de poveste, peisaj minunat, liniște, personal amabil. Ne-am simțit foarte bine, obiectivele turistice sunt in apropiere. Camera curată, curtea îngrijită, foișor, ustensile de bucătărie la îndemână, grătar... cam tot ce ai nevoie in vacanță la munte.
Recomand!
Răspunsul unității:
Vă mai așteptăm cu drag și altă dată!
   Constantin Ion din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.08.2022.
Va recomand cu drag aceasta pensiune, deoarece priveliștea este superba, aer curat și liniște. O pensiune foarte curata și utilata cu tot ceea ce ai nevoie. Gazda, d-na Cristina este foarte primitoare și amabila. A fost o vacanta neașteptat de plăcută. O sa mai revenim.
   Banu Mădălina din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 10.07.2022
De vis! Este cel mai curat și mai intim loc pe care îl puteam alege! Nu foarte departe de centrul stațiunii, dar suficient de retras, locul unde este amplasată pensiunea, te face să îți mai dorești să prelungești vacanța. Despre dna Cristina am citit și în alte recenzii și confirm, ce nu am citit este despre ce poți face acolo. Noi am avut parte de zile superbe, în fiecare zi am făcut câte un traseu: Cheile Bicajelului, podul suspendat (ungurilor), Suhardul mic, via ferata. Seara ne-am relaxat la ciubăr. Pensiunea are și leagăne, hamace, sezlonguri... Doar dacă nu vrei, nu te poți relaxa.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi!
   Costin din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.06.2022
Amplasare superba, cu peisaj mirific, condiții de cazare fără repros, curățenia nu lipsește, băile și camerele întreținute exemplar, curate, cu gazda extrem de primitoare, serviabila și cu bun simt. Recomand cu drag pentru toti cei care doresc o vacanta reușită și linistita.
   Mircea din Botosani
nota: 10
schedule 06.06.2022
Totul este ok! Veniți cu încredere! Exista 2 apartamente, camere f. curate și bucătăria dotata cu de toate, sala de mese f. mare și foișor cu grătar! Este și un ciubar lângă vila! Preț accesibil! Este o liniște deosebita, spațiu mare, parcare mare! Se pot face trasee în zona.
Răspunsul unității:
Mă bucur că v-ați simțit bine la noi!
   Stan Gheorghe din Constanta
nota: 10
schedule 04.06.2022
O gazdă primitoare, este exact cine își dorește o liniște deplină, camere curate, bucătăria utilată cu tot ce este necesar, căldură și apă caldă non stop, curtea foarte mare, foișor închis pe timp nefavorabil, trasee în zona, cine dorește poate găsi lapte de vaca la localnici.
   Patrascu Sorin din Pitesti
nota: 10
schedule 07.05.2022
Am avut parte de o experiență deosebit de plăcută în scurta minivacanță de Paște. Ne-am hotărât să vizităm cheile Bicazului și lacul Roșu, așa că am căutat cazare. Am avut norocul de a găsi la pensiunea Alex, pensiune administrată de o doamnă deosebită.
Peisajul este unul mirific, ce îți taie răsuflarea. Camerele frumos amenajate, foarte curate cu un aer fresh.
Din camere, dacă geamul este deschis, se aude clinchetul cristalin al apei din apropiere.
Bucătăria are tot ce ai nevoie: veselă, cafea, condimente.
Parcarea mașinilor se face în curtea pensiunii, într-o parcare special amenajată.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase!
   Petrisor din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.04.2022
Va recomand cu drag aceasta pensiune deoarece priveliatea e superba, aer curat si liniste. O pensiune foarte curata, calduroasa si tot ce-ti trebuie la bucatarie si baie. Gazda este o persoana foarte amabila (ne-a servit cu prajituri si tort in fiecare zi cat am stat).
   Cruceru Denisa din Brașov
nota: 10
schedule 16.04.2022
Totul a fost la superlativ! Incă din momentul rezervării ne-am dat seama de felul cald și primitor al gazdei. Șederea a fost una deosebit de plăcută. Am fost pentru 2 zile. Apartamentul în care am fost cazați are o priveliște deosebit de frumoasă. Bucătăria utilată cu tot ceea ce este nevoie, inclusiv cafea din partea casei, condimente ulei, oțet, detergent de vase. Foișorul este închis cu prelate din folie transparentă care se pot deschide când este mai cald. În camere foarte curat, lenjerii plăcute, iar băile dotate cu obiecte de igienă personală.
Mulțumim mult pentru tot, oameni frumoși cu suflet mare!
   Breban Adrian din Iași
nota: 10
schedule 16.03.2022
Se spune că omul sfințește locul si așa este! Mlțumim tare mult dna Cristina pentru ospitalitatea desăvârșită și pentru tot confortul asigurat.
Ne-am bucurat de spațiul cald, primitor și discreție din partea gazdei.
Ciubărul a fost deliciul care ne-a completat serile frumoase, relaxarea fiind una maximă.
Abia așteptăm să ne revedem pentru a ne bucura din nou de natură!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru apreciere!
   Mucenicu Teodora din București
nota: 10
schedule 14.01.2022
Am petrecut un weekend la pensiunea Alex și am fi vrut să îl prelungim măcar o săptămână! Peisajul este desprins parcă din altă lume. O lume unde abundă sănătatea și liniștea.
Doar cuvinte de laudă! Totul foarte curat! Atenție deosebită la nevoile oaspeților și cel mai important- discreție. O astfel de atitudine te face să te simți foarte confortabil! Mii de mulțumiri oameni minunați!
Răspunsul unității:
Si noi vă mulțumim și vă mai așteptăm la noi!
   Andrei Sava din Ploiești
nota: 10
schedule 03.10.2021
Absolut perfect, o locație de vis, unde ospitalitatea și curățenia sunt la superlativ.

Camerele călduroase, lenjerii impecabile, apă caldă non stop.

Peisajul este mirific, o liniște de nu îți vine să crezi.

Acestea sunt atuurile pensiunii Alex!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag și cu altă ocazie!
   Boarna Ecaterina din Craiova
nota: 10
schedule 17.08.2021
O adevărată oază de liniște și relaxare într-un peisaj de poveste. Curtea este spațioasă, cu multe flori. Te trezește doar zgomotul râului ce curge chiar lângă pensiune. Camerele sunt moderne, de o curățenie impecabilă. Gazda, d-na Cristina, este foarte primitoare și amabilă. Este chiar un adevărat om.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Vă mai așteptăm cu drag!
   Pralea Mihai din Constanța
nota: 10
schedule 29.07.2021
Anul acesta am hotărât să mergem să vizităm Lacu Roșu și Cheile Bicazului. Ne-am cazat la Pensiunea Alex și am făcut o foarte bună alegere. Curtea pensiunii este cea care ne-a surprins în mod plăcut încă de la sosire. Am fost foarte mulțumiți de condițiile de cazare, bucătăria de vară frumos amenajată din foișor, florile, amabilitatea gazdei, într-un cuvânt - nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și vă mai așteptăm cu drag și altă dată!
   Samson Ionut din Iasi
nota: 10
schedule 23.07.2021
Gazde primitoare, curățenie, curte cu grătar, balansoare, hamace, multă liniște. Daca vrei sa te relaxezi deconectat de zgomotul orașului pensiunea Alex e locația perfectă. Copiii s-au simțit foarte bine. Nu au bucătărie, însă există posibilitatea de a folosi grătarul cu tot ce este nevoie vesela, lemne, etc.
poze recenzie
   Daraban Elena din Târgu Jiu
nota: 10
schedule 29.06.2021
Am avut parte de o experiență foarte plăcută, la pensiunea Alex. Condițiile de cazare sunt foarte bune, peisaj de poveste unde "dai noroc" cu muntele.

Gazda una discretă, dar și amabilă, cât despre punctul forte al acestei locații: curățenia lună. Ne-a făcut plăcere să ne pregătim și să servim masa în aer liber, în foișor unde erau toate cele necesare.
   Cirimpei Gheorghe din Botosani
nota: 10
schedule 27.05.2021
Am petrecut sarbatorele Pascale la Pensiunea Alex si a fost minunat. Locatie minunata, curatenie impecabila, confort sporit in camere, gazdele minunate. Loc de vis datorita amplasamentului langa rau si padure, tratament pentru refacere dupa munca istovitoare.
   Cojocaru Irina din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 21.05.2021
Am avut parte de câteva zile deosebit de relaxante. Punctul forte al pensiunii Alex îl reprezintă priveliștea. Urmează curățenia excelentă, căldura gazdelor și confortul camerelor.
   Mihaela din Constanța
nota: 10
schedule 03.05.2021
Am petrecut clipe de neuitat la pensiunea Alex Lacul Roșu. Locația este superba, foarte curat, dotată cu tot ce ai nevoie și camerele foarte călduroase. Gazdele foarte calde si primitoare. Este o oază de relaxare pentru trup, minte si suflet. Se aude decât ciripitul păsărelelor si zgomotul râului.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Popescu George din Iasi
nota: 10
schedule 02.05.2021
Am fost cazati 2 seri la Pensiunea Alex si a fost o experienta de neuitat. Pensiunea proaspat renovata arata mai bine decat in poze, mobilierul si stilul camerelor oferind un confort deosebit. Peisajul este unul de vis, linistitor, perfect pentru un moment de relaxare. Personalul este foarte amabil, gata sa ajute cu orice este nevoie.
   Tudorii Adina din Galati
nota: 8.67
schedule 28.04.2021
Pensiunea arată foarte bine, noi am fost 3 familii cu copii mici (2-11 ani), au avut balansoare, leagăne, căsuțe prin care sa se joace, doar că plouase înainte și era cam udă toată curtea, dar este zona cu pietre mici pe unde poți merge pana la foișorul cu grătar.

Cald în camere, apartamentele au ușa între ele, pot dormi și 2 cupluri separat, la bucătărie ai tacâmuri, farfurii, castroane, cuptor cu microunde, aparat de cafea, frigider mare. Noi ne-am luat sare, zahar, ulei sa facem salată, prosoape de bucătărie, detergent de vase și burete cand am ajuns acolo, este un supermarket cam la 5 min de mers cu mașina pana la Lacul Roșu. Dimineata, sa-ti bei cafeaua înconjurat de brazi, pădure de jur-împrejur e foarte frumos.

Am urcat și pe munte, pe lângă Lacul Roșu este un traseu de începători (noi am urcat cu copii de 2,3,4 ani de mână) timp de o ora jumate.

Nouă ne-a plăcut zona si cazarea!
   Cirimpei Gheorghe din Botosani
nota: 10
schedule 21.03.2021
Am petrecut clipe de vis la Pensiunea Alex din Lacu Rosu. Este o locatie superba pentru recreiere si odihna. Dana, Cristina si Alex sunt foarte amabili cu turistii, curatienie impecabila si toate facilitatile necesare turistilor.
   Adriana din Buzau
nota: 10
schedule 10.02.2021
Pensiunea Alex este locul de vis, in care am fost in vara anului 2019. Sper sa ajung si anul acesta, in acest loc de poveste, in care susurul izvorului se impleteste cu fosnetul brazilor, cu aerul curat, cu amabilitatea unor gazde deosebite. Un veritabil colt de rai, demn de penelul unui pictor.
   Casleanu Giorgica din Galati
nota: 10
schedule 10.02.2021
De 10 ani, dupa anul nou, petrecem cateva zile la pensiunea Alex, impreuna cu Cristina si fiul ei Alex. Au devenit prietenii nostri de suflet. Ne simtim ca in familie, intr-un peisaj de poveste si mereu regretam plecarea. Sa va dea Dumnezeu sanatate, dragile noastre gazde si prieteni!
poze recenzie
   Elena din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 27.10.2020 - 29.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doamna Cristina a dat dovadă de ospitalitatea și amabilitatea în această scurtă perioadă cât am fost cazați la Pensiunea Alex.
Curățenia, paturile mari cu saltele foarte bune, lenjeriile călcate, apoi curtea amenajată cu foarte mult gust, căldură și apă caldă non-stop, bucătăria complet utilată, internetul f. bun (în ciuda faptului că ne aflam într-un loc mai retras)
Pârâul aflat în spatele pensiunii și pădurea din jurul curții te fac să uiți practic de tot zgomotul și stresul orașului.
   Anișoara din Sighișoara
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2020 - 30.05.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ! Incepand de la peisajul mirific, continuand cu ospitalitatea gazdei si curatenia desavasita si incheind cu aerul acela de munte caruia ii duceam tare dorul. Este o mare placere sa fii trezit de susurul paraului din apropiere si cantecul pasarelelor, deoarece altceva nu te va deranja! Exact cum au punctat si alti oaspeti am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie : bucatarie utilata, foisor cu gratar, spatiu de joaca, internet, apa calda si caldura non stop. Vom reveni cu siguranta!
thumb_down
Aprecieri negative:
Timpul care acolo intre munti trece mult prea repede....
poze recenzie
CONTACT
Dandu Cristina
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dandu Cristina
Telefon: 0749 389 880
WhatsApp