Pensiunea Alex Lacu Rosu, comentarii

Pensiunea Alex din Lacu Rosu

Lacu Rosu, str. Paraul Oii, nr. 7  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Alex Lacu Rosu


Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Alex din Lacu Rosu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Catalin - Bucuresti
( sejur: 09.07.2017 - 12.07.2017 )
9.8
O mini-vacanta de neuitat; locatie excelenta, d-na Cristina si fiul Alex foarte primitori - exact ca o familie, dar mai mare .
Recomand tuturor sa isi faca timp ptr o vacanta la aceasta pensiune.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Lucia B. - Călărași
( sejur: 30.06.2017 - 05.07.2017 )
10
Totul a fost la superlativ! Ni s-a confirmat încă o dată că omul sfințește locul. Și, da, la această pensiune d-na Cristina și Alex, fiul dânsei, sfințesc acest loc. Ne-am simțit minunat și oricând ne-am întoarce la dânșii! Toată stima noastră pentru d-na Cristina, pentru modul cum se ocupă de pensiune, iar pentru Alex felicitări și mult succes în viață pentru că merită!

Singurul minus este semnalul slab la rețelele de telefonie. Dar asta nu deranjează foarte mult, deoarece concediul este pentru relaxare și nicidecum pentru vorbitul la telefon.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Ion B. - Bucuresti
( sejur: 08.08.2016 - 12.08.2016 )
10
Am avut in acest an o vacanta reusita ,din multe puncte de vedere.In primul rand ,am cunoscut la pensiunea alex ,niste oameni exceptionali și anume,pe doamna Cristina,pe Georgiana și nu in ultimul rand pe Alex,cei care fac, ca toti turistii care vin la aceasta pensiune sa se simta ca acasa.Zona este superba,pensiunea se afla pe malul paraului Oii ,la aproximativ 600m de soseaua Gheorghieni-Bicaz si la 1Km de statiunea Lacul Rosu Cu aceasta ocazie ,uram multa sanatate si putere doamnei Cristina, să poată menține ritmul susținut de muncă, cu care asigură confortul turiștilor care îi calca pragul.O sa revenim in mod sigur!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Claudia C. - Cluj Napoca
( sejur: 27.07.2016 - 08.08.2016 )
10
Am revenit la aceasta pensiune pentru al 2-lea an si stiam ca o sa avem parte de un concediu minunat,dar realitatea a depasit ceea ce ne imaginam.Dna Cristina si toti cei ce se implica in bunul mers al pensiunii(noi i-am cunoscut pe Alex si pe Georgiana) se intrec an de an in a asigura servicii de calitate si ospitalitate,asa ca am simtit ca suntem in vizita la buni prieteni.Iar locul in care e amplasata pensiunea este mirific,brazii din jur si paraul ce susura m-au facut sa retraiesc anii copilariei petrecute la casa bunicilor.
A fost un concediu de vis si cu siguranta o sa mai vizitez aceasta pensiune.Sfatuiesc pe toti cei ce doresc o vacanta relaxanta sa apeleze cu incredere si sigur nu vor fi dezamagiti.

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Anita - Tg Mures
( sejur: 27.07.2016 - 08.08.2016 )
10
Gazda noastră a reușit și de data asta cumva amalgamul perfect, că te și lasă în pace, dar la nevoie și este acolo. Așa ceva se întâmplă foarte rar în pensiuni și este ceva foarte pozitiv. Este deja a doua dată, că am venit, și cu siguranță ne vom întoarce. Trasee montane superbe (Suhardul mic, Vârful Gyilkos, Poiana Albă etc.), ambianță plăcută, curățenia la zi a camerei, flori superbe peste tot. Multă putere Doamnei Cristina, să poată menține ritmul susținut de muncă, cu care asigură confortul turiștilor.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Greta - Constanta
( sejur: 03.06.2016 - 06.08.2016 )
10
Am avut in acest an o vacanta reusita ,din multe puncte de vedere.In primul rand ,am cunoscut la pensiunea Alex ,niste oameni exceptionali și anume,pe doamna Cristina si pe mama dansei și nu in ultimul rand pe Alex,cei care fac, ca toti turistii care vin la aceasta pensiune sa se simta ca acasa. Zona este superba,pensiunea se afla pe malul paraului Oii ,la aproximativ 600m de soseaua Gheorghieni-Bicaz si la 1 Km de statiunea Lacul Rosu.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Simona - Bucuresti
( sejur: 02.08.2016 - 04.08.2016 )
10
Am avut un concediu foarte frumos. Pensiunea este localizata intr.o oaza de liniste, departe de rumoarea statiunii. Este bine dotata,cu bucatarie,gratar,parcare. Locul de joaca si terenul intins au fost "deliciul" copiilor.
Curatenia este impecabila; gazda s.a oferit ca,la cerere, sa ne faca curatenie si sa schimbe prosoapele(ceea ce n.am mai intalnit prin alte parti).
Doamna Cristina este o gazda excelenta: discreta,amabila si care vine in intampinarea nevoilor turistilor. Baietii nostri au spus ca o iubesc

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cosmin - București
( sejur: 22.07.2016 - 25.07.2016 )
10
Peisaj superb, liniște, curățenie și menținere impecabila

Semnal slab spre inexistent la telefonul mobil (depinde de rețeaua vizitatorului)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Claudia - Unguriu
( sejur: 09.07.2016 - 11.07.2016 )
10
Ospitalitate, buna dispoziție, curățenie, aer curat

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Nicoleta - Botosani
( sejur: 13.05.2016 - 15.05.2016 )
10
Peisajul este de poveste. Curatenie si liniste. Dimineata te trezesc pasarile si susurul apei. Paraul trece chiar prin fata vilei. Gazda a fost primitoare si mereu atenta.

Lipsa semnalului telefonic. Dar asta poate fi in acelasi timp si un plus.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
« Precedenta 1 2 3 4 Urmatoarea »
CONTACT
Dandu Cristina
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare