Casa Traditionala Lipoveneasca Jurilovca - TURIST INFO .ro

Casa Traditionala Lipoveneasca din Jurilovca

Jurilovca, str. Razelm, nr. 21  
Despre Casa Traditionala Lipoveneasca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
4 recenzii

Casa traditionala lipoveneasca din jurilovca este una din cele mai frumoase locatii rustice din tara unde am avut placerea sa-mi petrec vacanta. Locul este unul cu totul special, cu o vibratie aparte...recomand persoanelor amatoare e autentic care pot aprecia atmosfera racoritoare oferita de o casa din pamant acoperita cu stuf in detrimentul aerului conditionat ;)

... citeste mai mult

Casa are o vechime de peste o sută de ani și a fost construită după tehnicile arhaice din zona Deltei Dunării cu materialele specifice de aici: stuful, lutul și lemnul . Noi ne-am străduit să-i păstrăm aspectul inițial pentru cei care se bucură de frumusețea creațiilor populare. Am folosit aceleași materiale ecologice pentru construirea a două băi exterioare (duș, lavoar, toaletă) și a unui foișor de 40 mp, cu zonă de zi și bucătărie, la care toți turiștii au acces.

Pentru transport si agrement avem o lotca de 8 lungime/2 latime metri, cu o capacitate de 8 persoane, 8 biciclete care se inchiriaza cu 25 l/bicicleta si 6 caiace (patru single, doua tandem) al caror pret de inchiriere este de 50 l/caiac/single si 70 l/caiac/tandem.

Cea mai importanta resursa pe care o punem la dispozitia turistilor este cea umana. Toate grupurile sunt insotite, la cerere, de un ghid experimentat, bun ciclist si navigator, cunoscator al zonei, al istoriei Dobrogei si al faunei Deltei Dunarii. De asemenea, expertiza noastra va sta la dispozitie gratuit pentru a va planifica si alege traseele si programul.

Pentru mai multe informatii despre zona Lagunei Razim-Sinoe vizitati si site-ul nostru.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
închirieri bicicleteînchirieri biciclete
parcareparcare
se accepta animalese accepta animale
FACILITĂȚI CAMERE:
camera cu TVcamera cu TV
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 02.11.2016 - 31.10.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Specială

(valabila pana la 31.12.2016) actualizată acum 162 zile
Descrierea ofertei:

Excursie de week-end 3 zile/2 nopti
Pachet complet 480 lei/persoana
Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 3, caiacul, bicicleta, un loc in barca si ghidajul turistic.
Grupuri minim 4 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:
Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca dupa ora 14. Dupa cazare, plecam intr-o plimbare cu caiacele pe canalele din jurul satului. Puteti fotografia peisajele si pasarile sau puteti pescui din caiac. La intoarcerea acasa vom avea pregatita o cina pescareasca delicioasa.
Ziua 2 – Dupa micul-dejun pornim intr-o excursie cu barca pe Lacul Golovita cu punctul de sosire in Gura Portitei. Aici vom lua masa iar restul zilei il vom petrece pe plaja Marii Negre. Seara, acasa ne asteapta o cina traditionala.
Ziua 3 – Imediat dupa micul-dejun plecam pe bicicleta spre Capul Dolosman si Cetatea Argamum (6 km). Aici vom vizita situl arheologic iar restul timpului il putem petrece intr-un tur al singurei faleze stancoase de pe tarmul romanesc. Ne intoarcem acasa, la masa de pranz, dupa care ne luam la revedere.

Sejur activ 4 zile/3 nopti - o zi in caiac, o zi pe bicicleta, o zi in barca
Pachet complet 620 lei/persoana
Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 4, caiacul, bicicleta, un loc in barca si ghidajul turistic.
Grupuri minim 3 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:
Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca după orele 14. Cazarea se face în casa traditionala, specifica lipovenilor din Jurilovca. Seara avem pregatita o cina delicioasa, pregătita după retetele locale. Dupa cina, la un pahar de vin, trecem in revista programul pentru zilele urmatoare.
Ziua 2 – Dupa micul-dejun, pornim in excursie pe bicicleta pe unul din traseele din zona. In functie de interesele dumneavoastra (natura, istorie, fauna etc.), dar si de conditia fizica, stabilim cea mai buna varianta de traseu. Masa de pranz o vom lua fie acasa, fie la un restaurant/pensiune din traseu. La intoarcere ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
Ziua 3 – Luam micul dejun si ne grabim sa ne imbarcam pentru a traversa Lacul Golovita spre Gura Portitei. Vom naviga atat folosind motorul, dar si parusul – vela traditionala a lipovenilor. La Portita avem toata ziua la dispozitie pentru plaja si balaceala in mare. Pranzul il vom lua aici. La intoarcere ne asteapta cina.
Ziua 4 – Dupa micul-dejun, vom merge la balta unde ne asteapta caiacele. Dupa un scurt instructaj, vom porni pe canale, printr-un peisaj deltaic minunat. Avem la dispozitie intreaga dimineata pentru a fotografia peisajul, pasarile dar si pentru a pescui din caiac. La intoarcerea acasa pranzul va fi gata, dupa care ne luam la revedere.

Week-end nautic 3 zile/2 nopti
Pachet complet 500 lei/persoana
Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 3, toate ambarcatiunile (caiace, caiac cu vela, minivelier, lotca prevazuta cu motor si parus (vela)), ghidajul turistic si instructajul nautic.
Grupuri minim 4 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:
Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca dupa ora 14. Dupa cazare, iesim pe apa cu ambarcatiunile mici– caiace, caiac cu vela, minivelier – pentru a deprinde principiile navigatiei cu vele. La intoarcerea acasa vom avea pregatita o cina pescareasca delicioasa.
Ziua 2 – Dupa micul-dejun pornim intr-o excursie cu barca pe Lacul Golovita cu punctul de sosire la Gura Portitei. Aici vom lua masa iar restul zilei il vom petrece pe plaja Marii Negre. Seara, acasa ne asteapta o cina traditionala.
Ziua 3 – Imediat dupa micul-dejun plecam cu lotca spre Capul Dolosman si Cetatea Argamum (6 km). Aici vom vizita situl arheologic iar restul timpului il putem petrece intr-un tur al singurei faleze stancoase de pe tarmul romanesc. Ne intoarcem acasa, la masa de pranz, dupa care ne luam la revedere.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Revelion 2017

Unitatea nu se închiriază în această perioadă !
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Stefan
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare