Pensiunea Bia Papadia Izvorul Muntelui, comentarii

Pensiunea Bia Papadia din Izvorul Muntelui

Izvorul Muntelui, str. Izvorul Muntelui, nr. 129A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Bia Papadia Izvorul Muntelui


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Bia Papadia din Izvorul Muntelui:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carmen S. - Botosani
( sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016 )
10
Mâncarea excelenta. Cazarea de 3 stele, pe bune. Gazdele simpatice. Design-ul restaurantului.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florin - Vaslui
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 18.09.2015 )
9
Rezervarea nu s-a concretizat, unitatea nemaiavand locuri disponibile in acea perioada.De apreciat promptitudinea cu care s-a raspuns solicitarii

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Daniela - Mangalia
( sejur: 29.07.2015 - 31.07.2015 )
9.7
Vila este foarte frumoasă, așezată într-un loc pitoresc, cu un râu care susură la intrare, am stat ore pe terasă ascultându-l. Drumul este ceva mai prost, dar gazdele ne-au îndrumat și am ajuns ușor.Sejurul a fost minunat.Gazdele minunate. Am servit masa la restaurantul de lângă și mâncarea este foarte buna.Cu siguranță vom mai reveni.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Vasilica - Piatra Neamt
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 25.07.2014 )
8
Personalul unitatii a raspuns la timp solicitarii si ne-au informat despre lipsa locurilor disponibile in perioada solicitat

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Ciprian - Falticeni
( sejur: 06.03.2014 - 07.03.2014 )
8.8
Ambianta placuta, perspectiva frumoasa spre masivul Ceahlau.

Accesul in mansarda se face prin exteriorul pensiunii.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Andrei L. - Cluj-napoca
( sejur: 17.11.2011 - 20.11.2011 )
9.3
Am mers impreuna cu un grup de prieteni tineri 22-28 ani si casatoriti si necasatoriti. Am calatorit cu masina si chiar pot sa afirm ca nu ne-a fost deloc greu sa gasim unitatea pe timp de noapte. Am ajuns acolo si am gasit cabana foarte bine incalzita. Proprietarul a fost chiar amabil la sosirea noastra cu toate ca ne astepta acolo de cateva ceasuri bune pentru a ne inmana cheia.
A fost fain ca am gasit-o situata in asa fel incat am viztat si lacul cu baraj de la Izvorul Muntelui (bicaz), orasul Piatra Neamt, dar si manastirile din zona.
In ultima zi, dimineata, ne-am echipat "ca baietii" si am pornit sa urcam masivul Ceahlau, ca doar nu degeaba se vede din livingul cabanei tot lantul muntos; plus ca unitatea e situata chiar foarte aproape de rezervatie (locul de unde se incepe urcarea pe munte). A fost intr-adevar o adevarata experienta reusita, insa ne-am intors terminati fizic in adevaratul sens al cuvantului.
Nu stiu ce sa mai zic, dar daca vreti un loc in care sa va simtiti bine si in intimitate si fara sa fiti constransi de privirile proprietarilor, va recomand cu caldura aceasta cabana.

Pentru cei care inchiriaza toata cabana ca si grup si calatoresc cu mai mult de o masina/camera s-ar putea sa intampine o problema, intr-ucat parcarea nu dispune de un numar mai mare de 7 locuri.
Comentariu util ?
19 voturi 13 voturi
CONTACT
Angelo Alistar
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare