Vila Gradina de sub Soare Gura Raului, comentarii

Vila Gradina de sub Soare din Gura Raului

Gura Raului, Gura Raului, nr. 862 ( la aprox. 18 km de centrul loc. Paltinis )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Gradina de sub Soare Gura Raului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Gradina de sub Soare din Gura Raului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carmen - Bucuresti
( sejur: 09.09.2015 - 13.09.2015 )
10
Vila arata foarte bine, totul pare atat de nou incat ne-am intrebat daca nu cumva suntem primii clienti. Camerele sunt elegant mobilate si confortabile, si bucataria este foarte bine utilata. Ne-am simtit foarte bine si ne dorim sa revenim.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Gelu S. - Vaslui
( sejur: 30.08.2014 - 04.09.2014 )
9.8
Totul a fost impecabil, ne-am simtit extraordinar. Intentionam sa revenim in curand.

Nu avem nici-o nemultumire.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Mihaela - Iasi
( sejur: 21.06.2014 - 29.06.2014 )
10
O alegere pe care nu am regretat-o; a fost mai bine decat ne-am asteptat. Am petrecut un sejur extraordinar, intr-o atmosfera calda, primitoare, ca acasa. Vila este utilata cu tot ce este necesar, mobilata cu mult bun gust, camere spatioase si o curatenie exemplara. Baile, bucataria, prosoapele din baie si lenjeria de pat sunt impecabile .
Privelistea este superba. Alte atu-uri: sauna ( o desfatare), hobby-room, locul de joaca pentru copii, foisorul (spatios, bine amenajat: gratar, chiuveta , mese, scaune).
Se pot face trasee ( mai lungi sau mai scurte), unele chiar din spatele vilei. Nu ezitati sa cereti toate informatiile, gazdelor care sunt foarte amabili.

Nu avem nimic de reprosat.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Larisa B. - Bucuresti
( sejur: 01.05.2014 - 04.05.2014 )
10
Am avut o mare si placuta surpriza sa gasim o vila utilata cu tot ce este necesar , intr-o stare impecabila si o curatenie exemplara. Gazda extrem de primitoare si repcupata de reusita sejurului nostru. Zona si satul Gura Raului este minunata si merita explorata, vom reveni cu siguranta de cate ori vom avea ocazia. Alte suprize placute au fost sauna, masa de biliard, bicicletele cu casca, internetul. Nu am regretat nici macar o secunda alegerea facuta!!!

Nu exista!
Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Cosmina - Timisoara
( sejur: 31.12.2013 - 03.01.2014 )
9.7
Un loc in care iti face deosebita placere sa revii, un loc in care iti poti reincarca bateriile avand nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber atat in vila cat si in imprejurimi ...
Amabilitatea administratorului vilei merita mentionata.

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot
CONTACT
Ovidiu Popa
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare