Pensiunea Munții Bucovinei Fundu Moldovei - TURIST INFO .ro

Pensiunea Munții Bucovinei din Fundu Moldovei

comuna Fundu Moldovei, sat Botuș, str. Botușel, nr. 1062  
Despre Pensiunea Munții Bucovinei
Mai multe imagini
picpic
Situată în Comuna: Fundu Moldovei, Pensiunea Munții Bucovinei vă invită să petreceți clipe minunate alaturi de cei dragi intr-un cadru intim și plăcut, protejați de cei mai frumoși Munți din Bucovina cum sânt: Botușul Mare, Obcina Ursului, Rarău și Giumalau.

Se pot efectua excursii pana la masivul muntos Rarău unde se poate vizita rezervația naturala Todirescu.

În apropiere se mai află un complex cu băi sărate, jacuzzi, spa și saună, puteți beneficia de o frumoasă partie de schi și sanie pentru copii in Pasul Mestecaniș aflata la aproximativ 25 de km de pensiunea noastră.

Vă putem oferii plimbari cu sania trasă de cai.

Va putem oferii cu produse tradiționale și branzeturi din ferma proprie.
Foc de tabara. Etc

Vă așteptăm cu drag și vă putem oferii și alte surprize, bonusuri din partea noastră.

Structură cazare:
Parter
- living ( 30 pers.)
- bucatarie
-baie pe palier
Etaj 1:
- 4 camere matrimoniale ( fiecare cu ieșire in terasa)
- 4 băi


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Nicolaie
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare