Pensiunea Irina Fundu Moldovei, comentarii

Pensiunea Irina din Fundu Moldovei

comuna Fundu Moldovei, sat Botuș, nr. 1050   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Irina Fundu Moldovei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (3) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Irina din Fundu Moldovei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adriana I. - Iasi
( sejur: 27.07.2015 - 01.08.2015 )
10
Pensiunea este așezată intr-un cadru natural minunat, care oferă multiple posibilități de excursii. Este foarte curat, mâncarea foarte bine gătită si-n cantități mari.
Gazdele sunt oameni extrem de primitori, amabili, educați. Au făcut tot posibilul ca să ne simțim bine.
Raportul preț/calitate este mai mult decât mulțumitor.

Nu am semnalat minusuri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ane-mary O. - Bucureşti
( sejur: 20.08.2014 - 30.08.2014 )
9.8
Gazdele noastre au fost extrem de primitoare şi de atente la nevoile noastre, felurile tradiţionale de mâncare bio pregătite special pentru noi au fost excelente, astfel încât am decis să revenim!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ionel - Calarasi
( sejur: 21.08.2013 - 23.08.2013 )
9.7
O casa noua construita in stil bucovinean foarte curat si o bucatarie traditionala de calitate. Gazdele oameni interesanti si discreti.
nota 10 sur 10

Une très jolie maison neuve construite en style moldave très propre avec des hôtes accueillants, discrets et intéressants ; une cuisine traditionnelle et délicieuse proposée et préparée par la maîtresse de maison. Même si un peu éloignée des sites, possibilité de visiter plusieurs monastères, la mine de sel, la céramique de Marginea en une journée...

Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Sinziana - Bucuresti
( sejur: 15.06.2013 - 19.06.2013 )
9.7
Locatia pensiunii este minunata din punct de vedere al naturii. Eu am gasit exact ce cautam : confort fara a se altera specificul zonei, bun gust accentuat de simplitate in tot ceea ce presupune ambientul, multa liniste si, nu in ultimul rind, gazde minunate. Mincarea a fost excelenta - prima data cind am mincat mai bun decit ceea ce fac eu. Am sa revin cu siguranta.

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Turist - Bucuresti
( sejur: 07.08.2010 - 20.08.2010 )
9.8
Ospitalitate deoesbita, servicii la dorinta, ireprosabile chiar tinind cont de unele capricii ale oaspetilor. Tinind cont ca am venit aici pentru al doilea an sunt foarte multumit de toate conditiile oferite la un pret rezonabil.

Comentariu util ?
5 voturi 2 voturi
CONTACT
Morosan Viorel
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare