Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Marcela din Fundata

Fundata, sat Fundățica, str. Principală, nr. 5 -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius din Valea Mare
nota: 10
schedule 23.07.2023
Locatia a fost usor de gasit. Gazda este o persoana deosebita! Pozele puse la dispozitie reflecta realitatea! Incaperile sunt destul de bine structurate si organizate. Camerele, baile, practic, tot spatiul, bine pus la punct si curat. Daca vreti sa va simtiti "ca acasa", dar intr-o zona linistita si relaxanta, este alegerea mai mult decat potrivita.
Răspunsul unității:
Faptul că turiștii cazați la noi se simt "ca la ei acasă" este o bucurie și în același timp o încurajare pentru noi. Mulțumim pentru cuvintele frumoase cu care ați descris șederea la Casa Marcela și vă așteptăm cu drag să reveniți.
   Funeru Radu din Craiova
nota: 10
schedule 15.12.2022
Casa este dotata cu tot ce ai nevoie (de la elemente ce tin de bucatarie, pana la gratar), camerele sunt spatioase si foarte calduroase (in perioada iernii), curatenia nu lasa de dorit, iar baile, la fel, sunt dotate cu tot ce ai nevoie. Ospitalitatea gazdelor este de nota 10, care au reusit sa faca din sejurul nostru (grup de studenti) o amintire de neuitat. Locatia proprietatii este superba, mai ales prin peisajul care-ti taie respiratia, dar si prin traseele dedicate doritorilor de aventuri, de asemenea, la doar 2 km, este un magazin La doi pasi. Noi, ca grup de studenti, recomandam casa Marcela tuturor persoanelor (in special tinere) care doresc sa-si faca o vacanta minunata, pe care nu o vor uita.
Răspunsul unității:
A fost o plăcere pentru noi să vă avem ca oaspeți și oricând doriți să reveniți la Casa Marcela Fundata veți fi primiți cu drag. Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi și vă mulțumim pentru recenzia frumoasă.
   Bianca Mihaela Lupu din Brasov
nota: 10
schedule 13.09.2022
Este locul ideal sa iti incarci bateriile, drumul pana la locatie te lasa fara cuvinte.
Cat despre cazare, pot spune ca este foarte frumoasa, curata, cu un peisaj superb si cu o gazda foarte prietenoasa, este cu siguranta locul perfect pentru o escapada pe weekend cu familia sau prietenii. Cu siguranta, ne vom intoarce.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie, ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi și vă așteptam să reveniți.
   Sachelarie Horia din București
nota: 10
schedule 29.08.2022
Totul la superlativ! Cazare foarte bună, gazda de o extraordinara ospitalitate, ne-am simțit ca în familie.
Răspunsul unității:
Ne-a făcut multă plăcere să vă cunoaștem și să fiți oaspeții noștri.
Vă mulțumim și vă așteptăm să reveniți.
   Ion Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.08.2022
Va recomand cu tot dragul casa Marcela, o pensiune situata intr-o locatie superba! Am fost acolo atata vara, cat si iarna, este un peisaj de basm, aer curat de munte, liniste, perfect pentru relaxare sau pentru petrecerea unor sarbatori sau aniversari in familie. Gazdele amabile si curatenia exemplara, alaturi de o gradina superba, plina de flori din primavara pana in toamna, cu parfum imbietor, un foisor primitor, sunt toate plusuri pentru evadarea din agitatia orasului, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Incerati si nu veti regreta! Sejur placut!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine la noi de fiecare dată când ați fost oaspetele nostru și că amintirile cu care ați plecat sunt atât de plăcute. Vă mulțumim și vă așteptăm să reveniți.
   Avram Monica din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.07.2022
Am vizitat casa Marcela de mai multe ori pe parcursul anilor: atat in 2, dar si alaturi de un grup mare de prieteni. De fiecare data, gazdele au fost deosebit de primitoare cu noi, iar casa a fost mereu curata si frumos amenjata. Peisajul este de vis, aerul curat, magazinul aproape. Daca doriti sa va bucurati de Fundata in cel mai autentic mod, va recomandam cu incredere casa Marcela! ❤️
Răspunsul unității:
Ne face multă plăcere să știm că de fiecare dată când ați fost oaspeții noștri v-ați simțit bine și ați plecat de la noi cu amintiri frumoase.
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru notele acordate și vă așteptăm să reveniți.
   Corneliu C din Craiova
nota: 1
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.08.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am primit niciun raspuns sicazarea nu s-a materializat.
CONTACT
Marinescu Mirela
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marinescu Mirela
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0785 028 791
WhatsApp
Apel/SMS