Vila Oscar Focsani, comentarii

Vila Oscar din Focsani

Focsani, str. Comisia Centrala, nr. 1A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Oscar Focsani


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Oscar din Focsani:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Rontis V. - Tecuci
( sejur: 07.03.2016 - 08.03.2016 )
9.3
Am avut treaba in Focsani si ne-am cazat la Pensiunea Oscar (unde am vrut sa ne cazam initial se inchisese). Camerele sunt la etaj, jos e restaurant (mare, pentru nunti) si parcarea e in curtea proprie. Am vazut ca are si o terasa mare, dar era inchisa (am fost in februarie). Pentru cei care au treaba prin oras, vila e destul de aproape de centru. Camera in care am stat a fost foarte eleganta (mobilier nou nout, din lemn masiv, se vede ca toate sunt noi) si curata (e o femeie care face curat si schimba prosoapele in fiecare zi). De fapt, interiorul etajului unde sunt camerele iti face impresia unui hotel luxos (candelabre, mocheta rosie etc).
Mancarea e foarte buna, cred ca au un bucatar cu scoala ceva, am fost serviti cu preparate foarte bine aranjate si super gustoase.
Patronul se pricepe bine la vinuri (noi am venit in Vrancea sa achizitionam vin pentru niste evenimente), am gasit subiect comun cu el fix pe treaba cu care am venit noi acolo.
Pensiunea nu-i ieftina (210 lei camera pe noapte) dar e foarte eleganta si la restaurant au mancare excelenta. In general, ne-o facut impresia ca e mai mult pentru straini (cand am fost noi, am vazut in parcare o masina de la Tom Tom).

Putin cam scump pentru un oras ca Focsani.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Receptie
0237 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare