Casa Dobrescu Eforie Nord, comentarii

Casa Dobrescu din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Crisului, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Dobrescu Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Dobrescu din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Tatiana M. - Drobeta Turnu Severin
( sejur: 15.07.2016 - 20.07.2016 )
9.3
Gazda a fost primitoare si foarte discretă. Conditiile de cazare au fost bune. Cu siguranta vom reveni si anul urmator.

Nu există
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Lucian - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 16.08.2015 )
1
Si acum, dupa ce a trecut perioada pentru care am solicitat cazare inca astept sa fiu contactat de proprietar, in vederea rezervarii, eventual pentru a primii scuzele de rigoare

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Răspunsul unității: ( 26.08.2015 )

Daca sunt vinovata imi cer scuze dar nu stiu sa fi primit meilul la timp si sa nu raspund la timp cel mai bn se face rezervarea telefonic.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Iulian D. - Pitesti
( sejur: 28.07.2015 - 03.08.2015 )
3.5
Singurele care corespund cu fotografiile sunt Foisorul si Gratarul .

Desi am achitat un avans si mi-a fost solicitat restul sumei pentru tot sejurul in primele 5 minute cand am ajuns la aceasta pensiune, am fost primiti cu o mare aroganta in niste camere ce nu corespund in totalitate cu fotografiile afisate pe site. Mizeria troneaza peste tot si insectele sunt din belsug ( paienjeni,muste,furnici, etc ).
Am solicitat sa repare dusul in una din cele doua camere inchiriate si am fost luat la rost , citez ( dar ce voi ati venit aici sa-mi faceti viata un calvar ?) . Un sfat bun veniti cu lenjeria de acasa si ceva solutii de curatare pentru toalete.Pe parcursul acestui sejur de 7 zile , nu va faceti iluzii ca a adus cineva un prosop sau hartie igienica sa faca cineva curat prin camere ? nici vorba .
Bucataria nu exista ...este un loc mizer si intunecos de 2 metri patrati unde ti-e frica sa intri.
Concluzia ...aceasta pensiune este doar un loc unde nu te ploua si atat . Sper sa fie de folos cuiva acest comentariu, pentru ca mai sunt pe lumea asta familii ce vin sa se odihneasca si doresc sa fie cazate in conditii decente si tratate cu respect de o gazda primitoare.
-Dimensiunea camerelor - foarte mici
-Mizerie si insecte din belsug
-Bucataria este de fapt o camara intunecoasa si mizera de 2 metri patrati.( nu poate fi folosita )
-Televizoarele functioneaza foarte prost ( cred ca din cauza cablurilor necorespunzatoare )
-Gazda nu este tocmai primitoare .
Comentariu util ?
10 voturi 5 voturi

Marian P. - Bucuresti
( sejur: 25.08.2014 - 30.08.2014 )
8
Un loc primitor, plin de verdeata, umbra din belsug, perfect pentru un om de rand care vrea sa aiba un concediu linistit. Camerele curate si foarte spatioase. Bucataria utilata cu strictul necesar. Gazdele foarte primitoare. Totul a fost OK!

Comentariu util ?
4 voturi 3 voturi
CONTACT
Mihaela Dobrescu
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare