Casa Aura Eforie Nord, comentarii

Casa Aura din Eforie Nord

Eforie Nord  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Aura Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Aura din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Roxana - Bucuresti
( sejur: 25.08.2013 - 28.08.2013 )
9
Cazarea a fost buna,utilitatile au fost functionale in totalitate.Camera a fost curata,iar proprietarii ,amabili si prietenosi.Ne-a facut o mare placere sa fim cazati la aceasta pensiune si ne vom intoarce cu siguranta. Recomandam cu incredere !

Pentru anumite persoane este posibil sa fie putin departe de plaja, pensiunea fiind situata in apropierea Garii Eforie Nord.
Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi

Dan Cristian B. - Hunedoara
( sejur: 19.07.2013 - 29.07.2013 )
10
Gazde primitoare, curatenie, max.10 min. distanta fata de plaja, masina se poate lasa in siguranta in curtea proprietarului, apa calda non-stop. Este al doilea an cand am fost cazati la Casa Aura si ne-am simtit foarte bine. Speram sa revenim si anul viitor.

Comentariu util ?
12 voturi 5 voturi
CONTACT
Aura si Nicu
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare