Pensiunea Califar Dunavatul de Jos, comentarii

Pensiunea Califar din Dunavatul de Jos

Dunavatul de Jos, str. Principala, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Califar Dunavatul de Jos


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Califar din Dunavatul de Jos:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elisabeta C. - Italia
( sejur: 03.06.2013 - 05.06.2013 )
9.3
Personalul: primitori, serviabili, simpatici; in doar doua zile s-a instaurat intre noi un frumos raport de amicitie! camerele sunt confortabile ,curate si dispun de aer conditionat si apa calda! bucataria excelenta, se mananca ca la mama acasa!se poate manca peste pe saturate,dar si carne, in functie de cerintele fiecaruia!e intradevar o oaza de liniste si o recomand tuturor iubitorilor de natura !

Comentariu util ?
10 voturi 11 voturi
CONTACT
Anamaria Cozac
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare