Pensiunea Roua Diminetilor Dorna Arini - TURIST INFO .ro

Pensiunea Roua Diminetilor din Dorna Arini

comuna Dorna Arini, sat Rusca, str. Principala, nr. 60 ( la aprox. 5.1 km de centrul loc. Vatra Dornei )  
Despre Pensiunea Roua Diminetilor
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Zona frumoasa ,linistita,se poate pescui pe Bistrita care trece pe langa pensiune,trasee montane,manastirile sunt situate la distante acceptabile,propietara pensiunii ne-a informat despre obiective turistice ce merita vazute si nu ne-a deranjat deloc cat am stat acolo,am fost un grup de 16 persoane de Paste si ne-am simtit foarte bine.Cu siguranta vom reveni.

... citeste mai mult

Se aflã la aprox. 10 km de Vatra Dornei, undeva pe malul Bistriței la întretãierea drumului principal dn 17 de Piatra Neamț cu o serie de drumuri forestiere locale (gheorghițeni, Rusca 1 și Rusca 2).

Este o frumoasã locație, care vã îndeamnã la odihnã și chef, și vã ademenește la diferite activitãți de agrement. Acestea deoarece aici totul este la îndemânã, fiind confortabil și plãcut. Este un loc în care veți sta și petrece cu grupul de prieteni sau cu familia, fãrã a fi deranjat (poate uneori, doar de zgomotul vreunei cãruțe în trecere) și este înconjurat numai de ape și munți. Pot fi multiple variante de agrement ale acestei pensiuni.

Poziția acesteia permite vizitarea stânii tradiționale de pe Rusca 2 (6 km - cu mașina) nu înainte de a pescui și servi un pește la Mãrioara ori Dulgheru, river rafting chiar din pragul pensiunii - pe Bistrița la vale, prin chei, un acces facil pe Giumalãu (cu mașina, pe Rusca 1 pânã mai sus de Table și apoi 2 km pe jos), vizitarea Mãnãstirii Acoperãmântul Maicii Domnului sau o turã prin Cheile Zugrenilor pot crea la rândul lor o serie de amintiri minunate.

Practic la Roua Dimineților, nimeni nu se poate plictisi.

Veniți sã vã convingeți!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 16 adulți în 8 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Danuta Zuld
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare