Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Anca din Crișan grade grade grade

Crișan, str. Principală, nr. fn -
Nota 10.0 / 26 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dumitru Stancu din Prahova
nota: 10
schedule 05.11.2023
Un sejur minunat. Totul a fost peste așteptările noastre, gazda minunată, mâncarea de nota 10, personalul foarte amabil, camere curate și spațioase, și preturi bune la barul restaurantului.
Excursiile foarte frumoase, cu peisaje de toamnă superbe.
Despre domnul Cornel, numai cuvinte de bine, foarte atent la cerințele oaspeților, rezolvând orice i sa cerut. Mulțumim!
   Luca Alina din Selectează O Opțiune…tarcău
nota: 10
schedule 15.07.2023
Suntem pentru al doilea an consecutiv la pensiunea Anca și suntem la fel de mulțumiți ca și anul trecut, curățenie, confort, liniște, mâncarea excelentă, portii consistente, personalul foarte atent la nevoile clienților, pentru noi totul a fost excelent.
   Tanase din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.07.2023
Am petrecut 4 zile și 3 nopți de vis la Pensiunea Anca. As vrea sa remarc în primul rand, ospitalitatea cu care am fost primiți, curățenia pe care am gasit-o, mâncarea pe care am primit-o, mai buna ca acasă, și foarte multa de satura și un elefant. Domnul Cornel este un om care este atent la toate nevoile oaspeților și nu cred ca dacă ne doream ceva, nu ne îndeplinea dorința. As vrea sa o felicit și pe soția dînsului, care gătește mai bine ca un Șef bucătar. Si, nu în ultimul rand, as vrea sa-i amintesc pe toți angajații care sunt foarte devotați meseriei pe care o desfășoară. Am uitat sa menționez ca asta a fost prima oara in care am vizitat delta și datorita acestor oameni am rămas cu o impresie foarte bună. Felicitari domnul Cornel, felicitari sotiei dumneavoastra ca puteti sa oferiti din tot sufletul un sejur de neuitat oaspetilor care va calca pragul. Familia Tanase de la Ploiesti.
   Marinescu din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.07.2022.
O pensiune de nota 10, cu gazde primitoare și o mâncare "ca la mama acasă". Sunt bucuroasă că am cunoscut așa oameni!
Camerele sunt foarte curate, iar baia are un design plăcut, cu prosoape albe și care sunt schimbate zilnic. Se face curătenie în fiecare zi.
Totul este perfect, din punctul de vedere al turistului care dorește să se simtă bine!
   Uta Elena din Fieni
nota: 9.33
schedule 19.09.2021
Am petrecut 3 nopți la pensiunea Anca. Am fost familie cu 2 copii.

Camera a fost cam mică, dar curata. Zilnic s-a făcut curățenie în cameră.

Mâncarea este punctul forte al pensiunii. Nota 10 bucătarului și patronului că-l aprovizionează cu tot ce-i necesar pentru a face o mâncare excelentă.

In fiecare dimineață impreuna cu patronul stabileam meniul pentru ziua respectivă. Copiilor, fiindcă nu au mâncat pește, le-a oferit produse din pui și paste.

Excursiile sunt frumoase, dar ar fi bine dacă barcagii ar fi mai abili sa facă și pe ghizii, sa ofere mai multe detalii despre acele locuri minunat de frumoase.
   Bălășoiu din Pitești
nota: 10
schedule 06.09.2021
Am petrecut o mini vacanța (01-05.09) de neuitat. Gazdele foarte atente și primitoare, mai ales dl. Cornel un organizator foarte meticulos și atent la doleanțele noastre.

Cazarea excelentă, camera spațioasă, curată, totul funcțional.

Mâncarea foarte bună, porții mari.

Locația, din punctul meu de vedere, foarte bună. Ajungi oriunde în deltă destul de repede.

Un singur minus aș da desertului oferit la mese. Ar fi mers mai bine o plăcintă sau prăjituri făcute în "casă"
   Apetrei Tamara din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 10.07.2021
O pensiune care le are pe toate: cazare excelenta, mâncare pe saturate si gustoasa, angajatii care isi dau toata silinta pentru a va simti ca acasa.
   Bitica din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 29.05.2021
Camere foarte mari, frumoase, realitatea depășește pozele. Vederea către Delta a camerei pe care am avut-o era superbă și ne puteam bucura de ea de pe mica terasă. Mâncare foarte bună și extrem de multă, chiar dacă nu foarte diversificată. Pentru gustul mâncării și servirea ei 10 +. Excursii frumoase, barcagii și ei de nota 10. Proprietarul extrem de organizat, la virgulă cu tot.
   Alina Trifu din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 10.05.2021
Foarte frumos. Domnul Cornel este foarte organizat, chiar daca am ametit de la frumusetea locurilor, ne-a sfatuit unde sa mergem, ce sa vizitam, ne-a ascultat si doleantele noastre. Am mers in plimbari cu salupa prin zone minunate, cei care ne-au condus au fost super oameni, de treaba, cu glumele "la ei".

Mancarea excelenta. Bineinteles, bazata pe preparate din peste, mereu altele, dar foarte gustoase.
   Milu Sița din Mislea
nota: 10
schedule 25.04.2021
M-am intors azi din Delta Dunării, de la pensiunea Anca și vreau să mulțumesc tuturor: domnului Iașa care ne-a arătat frumusețea deltei, ospătarului Toni pentru întreaga servire, proprietarilor pentru sejurul excelent petrecut acolo.

Mancarea a fost delicioasă, proaspăt gătită, porții foarte generoase și tot ce s-a servit extra a fost la prețuri de bun simț.
poze recenzie
   Marcel M din Roman
nota: 10
schedule sejur: 11.08.2020 - 14.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a plăcut totul : mâncarea, cazarea și plimbările cu barca - totul a fost ireproșabil iar dl. Cornel este un om de nota 10.
Preturile băuturilor din minibar sau restaurant de bun simț.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai multe bănci pe ponton, eventual o măsuță, două pentru a servi o cafea dimineața sau la orice oră cu priveliștea superbă a Dunării în față.
Răspunsul unității:
Mereu tinem cont de sugestiile dvs. , incepand de la 01.04.2021 avem pe pontonul pensiuni pe malul bratului Sulina 3 mese x 2x 2,5 m cu cate 2 banci fiecare unde se poate servi cafeauea , admira privelistea , etc.
   Felix din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2020 - 25.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost conform ofertei !
   Rares R din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 10.10.2019 - 13.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul a fost ospitalier iar serviciile au fost foarte bune
   Adrian din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 22.07.2019 - 25.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Servicii corecte, preturi accesibile, domni primitori.
   Georgeta din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 10.06.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare, masa, plimbări excelent
   Teodora din Timisoara
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.08.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am fost
Am anulat
   Dan din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 20.04.2019 - 23.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost asa cum ne am dorit. Mâncarea foarte buna!
   Alina din Mangalia
nota: 10
schedule sejur: 04.06.2018 - 07.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pentru noi a fost o experiență superba. Cazare Super, mâncarea delicioasă si din abundență..locațiile de vizitat de asemenea ca din basm. De la balcon vedeam canalul dunării. O sa ne mai vedem cu siguranta!
   Virgil din Galati
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2018 - 10.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea curata ,mancarea buna , excursiile frumoase.
   Victor Liviu din Kortrijk Belgia
nota: 9.33
schedule sejur: 31.07.2017 - 03.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie. Preparatele din peste.
   Vladimir Iulian V din Barlad
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2015 - 06.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost placut impresionati de tot ce am intalnit acolo: cazare exceptionala, mancare foarte buna, oferta avantajoasa si proprietari foarte amabili. Multumim!
   Adrian A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2015 - 13.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost beneficiarii unui sejur minunat in Delta Dunarii, in perioada 9 iulie - 13 iulie 2015. Primirea la pensiunea Anca din Crisan, a fost calduroasa, iar conditiile de cazare pe care le-am gasit acolo, au fost in conformitate cu cele discutate cu domnul Cornel Ganica si vizualizate pe Turist Info.ro. Mesele servite, au fost bogate, de o calitate si varietate exceptionale. Ne amintim si acum, cu mare placere de ciorba (cu 7 feluri de peste), plachia de crap, scrumbia de Dunare, somnul cu mamaliguta si mujdei, saramura de stiuca sau carasul prajit, toate aranjate cu garnituri. S-au servit la pranz si seara, prajituri de casa apetisante, preparate de doamna Ganica. Atat bucataria, cat si servirea au fost exemplare. Excursiile au fost bine organizate si ne-au satisfacut pe deplin. Am vizitat satul si padurea Letea, am facut baie si plaja la Sulina. Ne-am inchinat la Schitul Sfantu Atanasie (Stipoc). Am vizitat de asemenea Mila 23 si ne-am plimbat pe canale si lacuri (Bogdaproste, Trei Iezere, Isac, Isacel, Miazazi, Gorciovata, Radacinoasa, Gorgova etc), admirand minunata flora si salbatica fauna. Am fost si la pescuit (in doua randuri) pe Dunarea Veche. Domnul Cornel Ganica, se implica foarte mult, supervizand toate activitatile, astfel incat nimic sa nu lipseasca turistilor. Multumim din suflet gazdelor, asigurandu-le ca vom reveni cu mult drag.
   Georgescu G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.05.2015 - 01.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cand nu ne-a atras meniul zilei, am comandat separat meniu fara sa ne coste in plus.
Meniul zilei a fost excelent, ciorba de peste grozava! Bucatarul, cel mai tare din parcare! Pe langa gustul sublim al mancarurilor, aranjamentul din farfurie te facea sa mananci pana si farfuria! Ce sa mai zic de desert? Facut in casa, cu gustul perfect! La fiecare masa, alt desert! Felicitari pentru meniu!
Am avut in permanenta aceeasi masa, `masa noastra` si asta ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Am avut cu noi copii de 7 ani, care s-au simtit foarte bine.
Plimbarile o placere, barcagii super oameni, cel cu care am fost noi nu doar ca oprea la fiecare musca sa o fortogafiem :) dar cand vedea cate un sarpe de apa sau o pasare mai ascunsa, ne oprea si ne spunea cum se numeste si cum traieste.
In curtea vilei, spatiu imens pentru copii sa se joace in voie. Turistii, niste oameni excelenti, cu voie buna si de mult bun simt! Am vorbit aproape cu toti, parca eram prieteni. A fost prima data pentru noi in Delta, dar am strans numai amintiri frumoase! O experienta de neuitat! La plecare, am `amenintat` proprietarul ca vom mai veni :) si anul viitor! In gasca mai mare!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri de comentat. Insa sunt cateva sfaturi:
- Daca mergeti la padurea Letea, luati cu voi spray de tantari. Pe noi ne-au nimicit in acel interval scurt de timp :)
- Cumparati din timp permise de vizitare. Cumparati pentru toate zilele in care stati pt ca cei de acolo se misca ca melcul...
- Sa aveti la voi bani mici: de 1, 5, 10 lei
   Mariana M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.06.2015 - 20.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Propietari sunt foarte cumsecade, au organizat excursii, partide de pescuit, mancarea se facea la cerere de la o masa la alta, mancarea delicioasa si indestulatoare, desert la pranz si seara, preturile acceptabile, daca nu puteai manca un pranz sau altceva s-a scazut din pret, am avut un pachet de 5 zile si 4 nopti dar ne-am simtit asa bine incat am mai stat o zi, daca am fi putut am fi ramas mai mult, ne-am simtit respectati, niste oameni de nota 10. Pentru cei care au facut recenzii rautacioase le recomandam sa se duca la hoteluri de 5 stele si tot nu vor fi tratati ca in aceasta pensiune unde te simti ca in familie. Bravo lor, propietarilor, au o afacere pe care o fac bine si cu respect pentru clienti.
   Sorin S din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.04.2015 - 17.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat cazati o saptamana. Totul a fost mai mult ca perfect: mancarea extraordinara, personalul foarte serviabil, camere curate, Ne a Vasile (barcagiul), nostru ne a plimbat peste tot cu rabdare multa. Toti barcagii sunt perfecti noi ne am lipit de Ne a Vasile :) Patronul a stat non stop si a coordonat totul foarte bine. Sotia Patronului gateste extraordinar nu am cuvinte! O saptamana in care am incarcat toate bateriile!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri!
   Vladimir V din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2013 - 25.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur perfect din toate punctele de vedere. Atmosfera pensiunii, persoanele implicate, serviciile, totul a fost bine, asa cum ne-am planificat. Un plus pentru flexibilitatea in negociere a d-lui Cornel. Recomand vizita acolo, in mijlocul Deltei, la Crisan.
CONTACT
Cornel Gănica
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cornel Gănica
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0741 016 375
WhatsApp
Apel/SMS