Vila Metzo Costinesti, comentarii

Vila Metzo din Costinesti

Costinesti, str. Artarului, nr. 33  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Metzo Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Metzo din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristina Magdalena - Arad
( sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016 )
10
Zona este una foarte linistita ceea ce mi-a placut foarte mult. Curtea ma impresionat pur si simplu iar amabilitatea a fost la superlativ.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Turist - Iasi
( sejur: 24.08.2010 - 31.08.2010 )
9.7
Toate facilitatile descrise de personalul vilei Metzo sunt prezene si corecte. Camera a avut toate dotarile prezentate: frigider, Tv - plasma, pat matrimonial, baie proprie, dulap si mobilier modern, terasa proprie. De asemenea facilitatile generale de cazare au fost deosebite: acces piscina, bucatarie cu toate dotarile, spatiu de joaca, spatiu de luat masa si distractie in acelasi timp, gratar.
Se putea apela cu usurinta la personalul de intretinere, fiind foarte amabil si sociabil.
Zona este linistita si departe de agitatia din centrul statiunii, ceea ce mi-am dorit.

Ar putea fi ca minus distanta fata de plaja - de 15 minute mers pe jos, dar depinde de fiecare persoana. Eu personal sunt obisnuita cu 45 de minute de mers pe jos zilnic. . Prin urmare pentru mine a fost lejer.
Comentariu util ?
7 voturi 2 voturi

Turist - Pitesti
( sejur: 18.07.2010 - 21.07.2010 )
9.7
Am fost foarte multumit de conditiile de cazare. Distanta fata de plaja este cam mare dar aste ne-am si dorit. Ideal pentru cei care vor pe langa mare sa beneficieze si de liniste.

Comentariu util ?
7 voturi 2 voturi
CONTACT
Dani
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare